kär i någon man aldrig kan få

Haha deppig rubrik... HEJ PÅ ER! Sitter just nu hemma, blev en hemma-fredag idag! För imorgon ska jag nämnligen till frisören klockan 10.00, ska klippa lite & färga bort utväxten och fixa lite slingor! Ni får såklart ett litet bild-resultat imrogon, hihi! Efter det, eller på eftermiddagen ska jag till Michelle och spenderar natten där, och på söndag ska vi äntligen dra igång & gymma igen! Välbehövligt, haha. 
 
Annars har jag inte så mycket mer att säga. Ni får ha en asbra helg, PUSS PÅ ER! 
 
Kan nog aldrig riktigt beskriva med ord hur bra du är. I LOVE YOU
 

just a regular day

HEJ PÅ ER! Har inte haft tid att blogga så himla mycket på sistone, jag har både börjat skolan, tränar & träffar vänner.. Hinner inte riktigt med allt, hehe! Men jag försöker uppdatera er så gott jag kan! 
Drog mig till stan med Nattis förut, en liten tröja fick faktiskt följa med mig hem.. 
Men nu ska jag dra på någon film och sen antagligen sova, är faktiskt trött. Wähä. Men vi hörs imorgon! Puss
 
Söta tjejor i skolan.. Tycker om er ändå!
 

fullt normal vän

Hejsan! Sitter i min säng med en godispåse & macen i knät, helt okej! Vaknade upp brevid nattis förut och sen åkte vi till maxi, fick med mig en parfym hem faktiskt! Sen SKULLE jag gått ut och sprungit, men jag skyller på att jag inte orkade! Imorgon är det måndag, vilket betyder ny skolvecka, vilket betyder gå upp tidigt.. Kill me. 
Nu ska jag äta en glassbåt som min käre far kom in med, känner mig inte lite fet eller så, wähä! 
 
Nattis lånade min dator förut.. Och resultatet blev såhär... Bli inte rädda......
 

macboooook

Hehe tja! Är såklart lite smått glad nu när vi har fått våra macbooks, hade tur och fick en i riktigt bra skick, treorna hade bara använt dom i ett år, så det gjorde ju inget.. Ska ladda ner lite grejor nu, spotify etc.. Sen ska jag packa för att åka ut till Arkösund ikväll, tar bussen hem imrogon och träffar Nattis, och hon osver även här! 
 
Ae, det jag ville få ut av det här inlägget är att jag är glad. Glad
 
 
Wähääää, upp&ner

but now i wasted my nights

Hej på er, sitter i mitt rum och ritar på mitt schema.. Eller jag började med det för typ en timme sen men jag kom ingenstans med det.. IALLAFALL, tre dagar av gymnasiet har passerat och det känns faktiskt bra! VI får våra mac books på tisdag skulle jag tänka mig, i början av nästa vecka iallafalll! Jippi! 
Slutade klockan kvart över 12 idag för att en lektion blev inställd, och det är ju inget man tackar nej till direkt! Imorgon ska vi ha idrott på morgonen, inte lika kul men på eftermiddagen är det tårtkalas (?) och så slutar vi runt 1, toppen! 
 

två skoldagar avklarade

Hejsan! Två dagar av gymnasiet avklarade, bara cirka tre år kvar, usch så får jag inte tänka! Men det rullar på och imorgon kommer allt börja "som vanligt" med lektioner osv.. 
Förut tog jag en springtur igen, börjar bli kung på det där nu, men om två veckor börjar dansen & jag ska börja gymma igen med, Wey! Nu ska jag äta, är dödligt hungrig för er som vill veta! 
 
Hörs imorgon. PUSS 
 

svar ifrån frågestunden

Nu tänkte jag svara på frågorna från frågestunden! 
 
vilken bok är den bästa du har läst? 
-Hmm, jag läser inte om jag inte måste men Christina Walldéns böcker är bra..
 
vilket gymnasium och vilken linje ska du börja? 
-Ska, eller HAR börjat på Hagagymnasiet, samhällslinjen! 
 
 
vilken är din favoritlåt? 
-Har ingen speciell, lyssnar på det mesta :D 
hur ser din perfekta kille ut?
-Han ska helst vara tränad men jag har inga större krav på honom, haha. 
gillar du någon just nu?
-...
vem är din förebild?
-Hmm.. Jag vet inte faktiskt men Sid i Ice Age filmerna är en riktig goding ;);)
lakrits eller choklad? 
-Oftast choklad!
 
vad är det viktigaste hos en kille? 
-Hmm.. Somsagt att han är tränad föredrar jag! Han ska vara snäll och omtänksam! 
 
vad tror du att du gör om 10 år? vad är drömmen?
-Att ha pojkvän, bo på ett fint ställe, ha ett bra jobb, tjäna bra med pengar och göra det jag vill!
 
hur många syskon har du? 
-En lillasyster som är 9 år! 
hur ofta plattar du håret? 
-Dagligen...
vad skulle du ha för hårfärg om du fick välja själv? 
-Vill vara blond! Är blond egentligen men sen färgade jag brunt flera gånger så utväxkten blir ju dock inte blond längre.. Fast rött hår är med riktigt snyggt!!
om du inte fick heta Rebecca, vad skulle du då vilja heta? 
-Har inte tänkt på det, men jag tycker Sofia är ett fint namn! 
 
vilka är dina 3 bästa vänner? 
-Alltså.. Har fler än 3. Men Michelle, Nattis & Jenny är tre riktigt nära vänner! Men jag kan inte bara säga tre som är mina allra bästa vänner... Tyvärr!
        
 
3 stycken minnen du aldrig kommer glömma? 
-När jag var liten och fick min katt, haha.. Och när jag reste med Sofia och hennes familj till Öland & sen vet jag inte.. Det finns så många oförglömliga minnen! 
vem är drömprinsen just nu? 
-Haha... ;) 
tycker du att du är snygg? 
-Haha..... Snyggast på hela jorden.........................
 
kan inte du göra ett videoinlägg när du svarar på frågorna? 
-Nej, så blev det tyvärr inte den här gången... Hehe. 
 
favoritprogram? 
-Desperate Housewives och Jersey Shore! 
favoritfärg
-GUL!
cola/fanta? 
-BÅDA!
vad har du helst på dig? 
-Ett par tajta jeans och en tröja, på sommaren shorts och någon passande tröja... 
börja videoblogga? 
-Jag vet inte riktigt om jag kommer börja med videobloggning, det är sådant man får se.. Det kanske dyker upp en här rätt vad det är... ;) 
 
 
 
 

avslutar sommarlovet..

...med att springa! Jag & Nattis tog oss en springtur förut och det känns riktigt bra för jag har knappt tränat den här sommaren, men nu ska jag komma igång igen, wey! Imorgon börjar skolan och jag ska dra på någon film och försöka somna tidigt sen, uppdaterar imorgon! 
 
Justin får stå för bilden.. Satans så snygg!

baby just say yes

Tja! Sitter hemma just nu, Michelle tog en buss hem idag & mår inte toppen så jag åkte hem från stan och ska tillbaka lite senare, igår träffade jag Michelle på dagen, sen drog vi ner till stan och träffade Nattis, Caroline & Sanna. Vi kollade fyrverkerierna & sen tog vi spårvagnen hem någon runt runt halv ett! Ska snart ringa Nattis och åka ner till stan igen. Sista dagen av augustifesten, THAT SUCKS. 
Hörs när jag kommer hem ikväll eller imorgon! Glöm inte bort frågestunden, klicka här
 
Michelle och jag får stå för bilden. Tagen igår också vava...

AUGUSTIFESTEN

HEJ PÅ EEER! Ligger i min säng och pratar med lite härligt folk. Drog ner till stan med Jenny förut och kollade lite på Rix, sen mötte vi upp massa brudar där och kom hem för någon timme sen.. Som alla redan vet så var det skottlossning i stan idag/inatt och det gick typ inga spårvagnar hem förut och ja, det var lite kaotiskt men vi överlevde det med.. 
 
Imorgon kommer Michelle hit vid 12 och sen drar vi självklart ner till stan på kvällen. Uppdaterar er mer imorgon. PUSS PÅ ER! 
 

i feel it in my fingers, i feel it in my toes

Tja! Vad gör alla såhär på kvällskvisten då?! Jo, alla är på augustifesten, fast jag ligger hemma i min säng & pratar med en fin vän.. Moihihi! Ska iallafall snart kolla på någon film och sova, så att jag är piggare & mår bättre imrogon då jag ska träffa Jenny! Har inte så mycket mer att säga, PUSSAR
 
sugig cambild

OCH JUST DET..

GLÖM INTE ATT FRÅGA NÅGOT PÅ FRÅGETUNDEN! SVARAR I SLUTET AV VECKAN!
HÄR HAR NI  DIREKTLÄNK TILL FRGÅESTUNDEN! KISSES

städa

Rubriken får tala... Nattis gick hem för ett par timmar sedan för hon skulle iväg med sin syster & jag somnade om så fort hon hade dragit & nu ska jag käka frukost! Idag står städa på schemat.. Åhh, kill me..
 
Bild i repris på Pauly. DAMN
 
 
 
 

jag hatar rubriker

Hejsan! Ligger just nu i min säng medans Nattis nålar sina naglar, idag drog jag till henne runt 3 och då fotade vi lite, ja, det låter som om vi är värsta fotograferna eller något, men NEJ det är vi inte, haha! 
 
Tillbaka till livet, skolan börjar om dagar & det ska väl bli hemskt samtidigt som det ska bli kul. Hemskt för att jag inte komemr känna någon, eller säkert någon men ingen jag direkt umgås med & kul för att ens "liv" ändå börjar på gymnasiet.. Men nu ska jag leva riktigt ordentligt sista dagarna! 
Här har ni några halvkonstiga bilder från förut.. Enjoy! 
 
 
 
 
 

VI KÖR PÅ EN FRÅGESTUND

 
Svarar på alla frågor när jag har fått in tillräckligt många, så fråga på nu! 

throw your hands in the sky right now

Tja! Vaknade upp brevid Fessan idag med & hon gick härifrån för kanske någon timme sen. Tänkte bara vara hemma idag men jag tar en promenad med min fina vän Nattis! Men ikväll tror jag bara att jag ska var hemma! 
Igår träffade vi Benta, Chrille & Tobbe, vi drog till Benta först vid 8, sen gick vi ut efter ett tag och bara snackade och gick omkring.. Sen hängde grabbarna med oss hem, så satt vi ute ett tag, sen kom vi hem vid 1 så det blev en helt okej kväll måste jag säga! 
 
Nu ska jag platta mitt hår & sminka mig lite. Uppdaterar mer ikväll. PUSS PÅ ER 
 
 
 

jag har ont i fötterna

Hejsan! SItter i min soffa med Fessan & vi har precis käkat lite, hehe! Vi drog til maxi runt 11, vandrade omkring, shoppade lite & sen gjorde vi även lite andra ärenden på lite andra ställen med. Lite senare träffade vi Chrille & Benjamin och vad gjorde vi? Vi umgicks och bara hade det allmänt chill. 
 
Snart ska vi väl kolla på en film eller något sådant. Skapligt trötta & ont i fötterna efter att gått i klackar hela dagen... Have a nice night (?) 

People, ta bilden med en nypa salt & ha en fortsatt trevligt kväll! CIAO

mycket sömn? nej

Godmorgon. Ligger fortfarande i sängen och vaknar typ.. Somnade klockan 5 pågrund av att min dumma hjärna inte ville sluta tänka & sova. Så jag låg där i tre timmar, till sist somnad ejag efter klockan 5 någon gång.. Ska iallafall inte göra något speciellt idag, förutom ikväll då jag ska träffa min saknade kåmpis Feliciaaa! 
 
HAHAHA, UNGEFÄR SÅHÄR KÄNDE JAG INATT...!
 
 

we're turning up the love

HEJSAN! Sitter i min säng och pratar med fessan & lyssnar på musik!
Gårdagen spenderade jag på stan med nattis, och sen spenderade jag även natten hos henne. Idag tog vi oss en tur sen till maxi också. Imorgon kanske jag träffar Michelle! 
 
Nog om mitt liv som inte är så intressant.. ;) Ni får se vad som fick följa med mig hem igår istället! 
 
 
 

curls

Godkväll. Klockan är snart halv ett och jag är inte alls trött, så jag ska väl sitta här ett par timmar till och kolla på film & mysa med mig själv, ganska sorgligt ändå... MEN SÅ ÄR DET! 
Har bra nyheter också, min telefon har ju vattenskador, och förut kunde man inte prata i telefonen, men NU kan man det, den har väl torkat upp så det fungerar nu, men kameran är rätt suddig och så är det ju en vattenfläck på skärmen men jag ska ju somsagt till 3 imrogon, så det löser sig nog! (y) 
 
Bjuder på en nyduschad-bild, japp, så ser Rebeccas hår ut efter duschen! 

varför?

VARFÖR HÄNDER ALLT DÅLIGT ALLTID MIG?! 
 
Var på maxi förut med Nattis, vi gick dit i spöregn, så jag ville inte hålla mobilen i handen, så jag la den i bakfickan (för att ni vill veta) och sen gick jag på toaletten precis när vi kom dit & då ramlade mobilen ur bakfickan precis när jag skulle sätta mig ner. KUL VA?! Så nu fungerar det mesta men kameran är paj & man kan inte prata i telefonen, pågrund av att det är vatten högst upp i telefonen.. Så imorgon ska jag gå till 3 & be dom laga den & går det vet jag inte vad jag gör... Tvingar dom antagligen.. (y) 
 
Skulle bara säga det att.. JAG ÄR KLANTIG. Tack för mig, nu ska jag fortsätta blåsa lite med hårblåsen i telefonen utan resultat.. CIAO
 
 

varför?

VARFÖR HÄNDER ALLT DÅLIGT ALLTID MIG?! 
 
Var på maxi förut med Nattis, vi gick dit i spöregn, så jag ville inte hålla mobilen i handen, så jag la den i bakfickan (för att ni vill veta) och sen gick jag på toaletten precis när vi kom dit & då ramlade mobilen ut bakfickan precis när jag skulle sätta mig ner. KUL VA?! Så nu fungerar det mesa men kameran är paj & man kan inte prata i telefonen, pågrund av att det är vatten högst upp i telefonen.. Så imorgon ska jag gå till 3 & be dom laga den & går det vet jag inte vad jag gör... Tvingar dom antagligen.. (y) 
 
Skulle bara säga det att.. JAG ÄR KLANTIG. Tackför mig, nu ska jag fortsätta blåsa lite med hårblåsen i telefonen utan resultat.. CIAO
 
 

jag hatar människor som aldrig fattar

HAHA. Rubriken, ja... Får bara lite ryck på människor som aldrig fattar, till exempel om man berätta något & dom inte fattar vinken liksom, och åh.. Nog om det.. Kom hem från Jenny för en liten stund sen & snart ska jag ringa Nattis! Har haft en awesome helg ute i ramsdal med mycket solning, bad & massor annat! 
 
Vill ni veta en sak? Det är första gången på HELA sommarlovet som jag verkligen kommer hem & inte ska iväg dagen därpå. Har spenderat hela lovet ute på landet(dock med vänner), jobbat & varit bortrest. Men nu dom två sista veckorna ska jag bara vara hemma & umgås med mina fina vänner!  
Nej, nu ska jag ringa till Nattis. PUSS SÅ LÄNGE! 
 
Ungefär såhär såg jag ut när jag kom innanför dörren & slängde mig i min efterlängtade säng.

ramsdal

HEJ! Suger på att uppdatera, funderar på att ta bort bloggen.. Men nu är jag iallafall hos Jenny i Ramsdal. Vi tog moppen ner till sjön och badade förut och det var skönt kan jag lova, här ute är det alltid fint väder! (y) 
Imorgon lovas det vara 25 grader & skinande sol dagen igenom, hoppas på det! SOLASOLASOLA, wiho! Snart ska vi basta & bada igen. Uppdaterar mera imorgon. BYEBYE
 
ÄLSKADE VÄNNER ♥ 

RSS 2.0