workie workie

Ae, varför har jag ens en blogg? Haha, bloggar ju ändå aldrig. Men ska försöka uppdatera lite oftare för eran skull!  Skolan tar som vanligt livet av mig, har svenska-tal & samhällsprov imorgon.. Nästa vecka hoppas jag på att det är lite mindre läxor och prov.. Ligger iallafall i min säng just nu, slingade håret förut.. Ni får bild imorgon!
 
Riktigt skönt att det är fredag imorgon iallafall, funderar på att ta en "lugn helg" eller hur jag ska göra.. Ska nog iallafall träffa Michelle som jag saknar som bara den! Får se vad helgen bjuder på, förhoppningsvis något kul!
PUSS PÅ EEEER
 
(bilden är inte tagen nu)
 

why won't you let me

Heeeej, kom precis hem från första dansträningen för det här året, det var askul, men jag kommer ha riktigt jäkla ont i knäna imorgon.. Ska hoppa in i duschen nu, sen plugga & kolla fiiilm. 
 
Har inga direkt nya bilder.. PUUUSS
 
 

hit the road

Några random bilder från igår! Blev en lyckad kväll faktiskt, sov hos Lollo och kom hem för någon timme sen. Ska väl plugga lite, och sen dra på någon film i min ensamhet. Japp. PUSSAR 

give me a freak

Hej på er! Sitter på mitt golv på mitt rum med saker överallt och ska snart börja fixa mig lite innan jag ska träffa tjejerna och åka till Frida och sen på fest. Hoppas på en riktigt lyckad kväll, nu ska jag borsta tändernaaa! CIAO
 

plugga matematik

Hola! Kom hem från Lollo för någon timme sen och vad gjorde vi? Vi bakade chokladbollar och hennes mamma släppte kommentaren "tjejerna som bakar när dom inte har råd att handla fika".. JA. Matteprov och fredag imorgon, får se vad jag hittar på men på lördag är det fiestaa! PÖSS
 

SVAREN PÅ FRÅGESTUNDEN

FINALLY! Svaren från frågestunden! Ta videon med en nypa salt, inte allt för seriösa en vanlig onsdag i skolan. KISSES
 

i wanna scream

Hej! Kom hem från gymmet runt halv 6 tror jag, var där i två timmar med Nattis och imorgon är det väl meningen att jag inte ska kunna gå, gör.ganska.ont. Sitter just nu och skypar med Lollo och diskuterar livet lite, BYE 
 

to make my system go

Sorry for not blogging, hehe! Har inte tid.. Pluggandet tar upp hela mitt liv, och dom 2 sista % jag har av mitt sociala liv spenderar jag på gymmet och med vänner, sinnes vad plugg.. 
Hade iallafall en ganska skön dag, slutade 12 och åkte till gymmet med Annie, Linda & Lollo! Kom precis hem och ska plugga & städa.. Alltså, jag låter riktigt sorglig.. Hejdå.. 
 

pluggpluggplugg

Hinner knappt blogga nu känns det som, men har iallafall pluggat i typ.. 2 timmar? Och det blir nog minst två till, har nämnligen ekologiprov imorgon, och typ 32412 andra uppgifter som ska in under loppet av två veckor.. Ska försöka hinna in till gymmet en snabbis efter skolan imorgon, får se hur det blir med det! 
Lite uppmuntrande bilder bland allt plugg... PUSS
 
  

söndagsångest

 
Hej på er! Ligger i min säng och pluggar lite naturkunskap & historia. Sounds great, huh?! 
Imorse vaknade jag och kom på att jag ska ha med mig fika till min söta klass imorgon, så satte igång och bakade och efter det träffade jag Fessan, vi tog en aslång promenad ute och det var inte skönt kan jag säga.. Men nu ska jag fortsätta plugga, HA EN FORTSATT FIN SÖNDAG! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i wanna scream and shout

Heeeeej kompisar! Igår efter skolan åkte jag och Lollo till stan, vi skulle egentligen träffat Ullis också men det blev inte så, så Lollo och jag åkte till henne och kolla skräckfilm, one missed call, vi såg dock inte klart den men den var rätt bra faktiskt! Spenderade även natten hos Lollo och kom hem runt 6, drog till gymmet, träffade Fessan och kom precis hem. 
Ska nog umgås med Fessan imorgon också, och plugga! Behövs verkligen.. Men vi ska gymma & sen kanske på "spa". Men slänger in en bild från min sambos facebook "kiss u <3" åh, saknar dig också hjärtat. <3333
 
 
HEHE, GLÖM INTE BORT FRÅGESTUNDEN! Klicka här, så kommer ni direkt till inlägget! 

FRÅGESTUND

HEJ PÅ EEEER! Tänkte starta en liten frågestund nu, kommer svara i ett videoinlägg nästa vecka! Go ahead! 
 
 

godnatt

Okej, vart tog jullovet vägen? Skola imorgon och jag ska snart sova för att orka gå upp halv sju.. Har iallafall spenderat hela min kväll till att plugga, och det lär jag få göra imorgon också.. Älskade skola. <333 
 
Men nu ska jag sova, GODNATT
 
 
 
 
 

don't want to go back

Godmorgon! Första dagen på lovet som jag är uppe relativ tidigt! Klockan ringde runt 10 men kom dock inte upp förrän 11 men ändå, ska snart möta upp Fessan, löpa står på schemat! 
Efter det ska jag hem och duscha och bara plugga, har några uppgifter att börja med. Hörs senare! 
 
 

mitt 2012

Jag vet att jag är lite efter med det här, men tänkte bara göra en liten sammanfattning av mitt 2012! 
 
Kan ju börja med att jag hade världens finaste klass i nian, vi hade alltid så otroligt kul ihop, tog spexfoto och var tyvärr tvungna att splittras, vilket var något av det jobbigaste jag varit med om. 
 
  
 
  
 
Sommaren 2012 var nog också en av de bästa, om man bortser från vädret. Reste dock ingenstans, men jag jobbade en hel del och det är jag stolt över mig själv för. Spenderade också en stor del av sommaren med Jenny, både i stan och ute på hennes land. Sedan levde jag livet precis som jag ville med mina vänner!
 
 
 
 
 
   
 
Blev även besatt av Justin Bieber och några andra snyggingar! 
 
 
 
 
Började gymnasiet. Lärde känna världens finaste vänner och jag känner att jag verkligen har valt rätt linje även om det innebär ganska mycket plugg. But I can do it! 
 
 
                                                                           
       
 
Trots att jag börjat gymnasiet har jag hållt kontakten upp med mina andra nära vänner, vilket jag är väldigt glad över, för som alla vet så glider man lätt isär från varandra när man byter skola, skaffar nya vänner osv.. 
 
  
 
Och sen har vi ju julafton, som man alltid längtar till. Dock var jag sjuk det här året på julafton så jag åt knappt någon julmat eller umgicks så mycket med släkten, men fina julklappar fick jag allt! Och det lilla jag orkade med var jättemysigt. 
Påtal om något annat än julen, ett extratack till mina föräldrar som faktiskt är världens bästa, love
 
 
 
 
Sist men inte minst. NYÅR! Det blev riktigt lyckat här året, och fick fira det med mina favoriter, så det kunde inte ha blivit bättre! 
 
 
  
  
 
  
 
NU SKA 2013 BLI MINST LIKA BRA! 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

but i never gave up the fight

Hola amigas! Kom precis hem från min farmor som bjöd på mat, fysatan vad gott men vill inte äta på ett bra tag känner jag.. Imorse ringde klockan runt 10 & då var det gymdags med Linda, riktigt skönt! 
 
Igårkväll åkte jag, lollo, annie & ullis hem till linda och åt middag och så, det var jättemysigt & sen när sista bussen hem skulle gå 01.14 kommer det ingen och vi står mitt ute i ingestans och väntar, den kom 10-15 minuter för sent och det innebar att jag skulle missa spårvagnen hem, men så godhjärtad som han var så körde han en annan väg och ringde spårvagnschaffuören och bad honom vänta på oss. How sweet?! :') 
 
Bjussar på en söt bild, LATER BABES

kan pusta ut

Hejhejhejhej. Kom typ nyss hem från Svärtinge, hade en liten reunion med mina fina vänner från nian! Innan det gjorde jag inte så mycket, eller jo, har varit hypad och letat efter min katt som varit spårlöst försvunnen sen igår, sen hittade vi honom i ett skåp där han legat inlåst i nästan ett dygn (nej vi låste inte in honom med flit), men han mår bra nu! 
 
Imorgon ska jag och tjejerna hem till Linda och äta middag och mysa. Uppdaterar mer imorgon!
PUSS & GODNATT!
 
 
 
 

turn off your mind

Ja, jag är så generös så ni får en bild på Channing Tatum. Killing me softly, typ. 
Hoppas det är bra med er iallafall, jag mår bra men det gör dessvärre inte min kropp.. Körde väldigt hårt på gymmet med Fessan idag och träningsvärken börjar komma redan nu! PUSSAR
 

hahaha

 
                                                               
 
 
 
Hehe hej! Sitter i min säng och kollar igenom lite gamla bilder och så hittade jag massa konstiga konversationer, dom översta bilderna får mig att känna mig väldigt älskad iallafall. Ska snart sova för imorgon så kommer Fessan hit klockan 11, hennes plan var att komma hit redan klockan 10 men där satte jag en gräns.. anyway, vi ska minishoppa på maxi lite och sen kötta på gymmet! HÖRS IMORGON! 
 
 
 

varför blir jag alltid så bra på bild?

 
Idag är jag barnvakt till min syster, nu ska vi ner till maxi en sväng och senare drar jag till gymmet med Nattis. 
SEYA LATER

bio

Wazzuuuup? Kom precis hem från stan för jag har nämnligen varit på bio med Fessan, vi såg Mammas Pojkar och jag måste säga att jag inte rekommenderar den.. Fattade inte ens filmens handling och den var ganska ovärd att se.. 
 
Gårkvällen blev iallafall väldigt lyckad. Åkte först på rastaurang med mina tjejor och sen mötte vi upp massa andra brudar och åkte vidare till Marika, och ja, allt blev lyckat helt enkelt. Vi sov kvar i Lindö hos Ullis, och så tog vi en relativt tidig buss hem förut! Vill bara tacka alla som var med igår och för att jag fick fira in det nya året med mina favoriter. PUSS
 
 

RSS 2.0