why can't you come back, please say.

Hej på er! Dagen i skolan var riktigt jobbig, men imorgon är det Fredag & jag ska träffa Michelle, vi har inte riktigt planerat helgen än, men imorgon ska vi ner till stan & sen får vi se vart kvällen tar oss!
Nu ligger jag i sängen & har precis ätit glass, moihihih! Ska kolla på ågra jerseyavsnitt sen, så det här blir sista uppdateringen för dagen! Ha det bra, KISSES!




turn to you

Justin Bieber - Turn To you ♥♥♥♥

Har faktsikt inte tyckt att den låten varit så bra, men lyssnar man på texten ordentligt & tänker på att det är Justin som sjunger den så blir man ju.. kär? Underbar! ♥


you are my fucking best friends



---

Hej på er! Jag har rent ut sagt skitit i att blogga pågrund av att jag inte har haft något att skriva om & det har inte funnits någon vilja! Mitt liv har inte varit mer intressant än annars, så ja.. Har förbättrat mina betyg en hel massa, så det äger. Och snart är det helg igen, och det ser jag fram emot, då Michelle ska med ut till arkö.
Ha det bra gosisar!


grattis på morsdag, världens bästa mor


my shadow's the only one who walks beside me

It's friday! Härligt. Har packar väskan & om ett tag åker vi till arkö.. Kommer inte hem förrän på Söndag, så uppdateringen kommer vara sämst, så ni vet! Kommer varken ha med mig datorn eller mobilblogga, eftersom det för tillfället inte vill fungera! :(
Men vi höres när jag är hemma! HA EN BRA HELG!

bättre bild på klänningen

Så ser klänningen ut på mig, somsagt så är den enkel men jag är egentligen inte alls för klänningar, he-he!


it takes a whole world

Sitter i min säng och är riktigt trött! Dock hr dagen varit rätt bra ändå, fått 2 mvg:n så jag ska inte klaga, hiho!
Imorgon SKA jag till arkö för första gången i år! Yey. Jag och Amanda ska sola massor så när jag kommer hem kommer jag vara en pepparkaka.. fast?
Och vi har ingenting att plugga på, vilket är jätteskönt. Betygen sätts om mindre än en vecka, stressen börjar komma.. Men man kan bara hoppas på det bästa!
Nu ska jag kolla på tv & äta. Hörs tomorrow! Peace

the dress


Där har ni klänningen! Den är dock kortare på mig, någon decimeter kanske & den sitter inte alls likadant, hmm... That's funny.. Men den är somsagt enkel, men det pimpar jag med smycken & håret! Peace


sommar, sommar & sol

Hello! Kom precis hem från maxi! Hittade en liten klänning till avslutningsmiddagen, dock väldigt enkel, men söt! Så nu har jag kirrat klänning till både middagen & självaste avslutningen! Nice!
Nu ska vi till my grandmother, så vi hörs senare & då får ni bild på klänningen!
Picture from yesterdaaaaay!

Tycker att ni kan ta en titt.. ;);) Rebecca Wallberg @instagram

maxi

Hejsan! Kom nyligen hem från skolan & ska ta en cykeltur ner till maxi för att köpa en mordagspresent till min mor, hoppas hon inte läser min blogg nu.. Hehe. Och senare ikväll ska vi till min mormor för att fira henne på morsdag lite i förskott, eftersom vi inte är hemma på den riktiga mordags. Okej, rörigt..
Men nu måste jag kila! Höres senare!

i ansiktet, det är ju där man mognar

HEJ PÅ EEER! Vädret.. Helt underbart, ska det bli sommar nu? Ja tack.
Iallafall, kom precis hem från Fessan, vi har legat i solen & pluggat spanska och solat i den sol som inte fanns.. Men imorgon är det chilltisdag, vilket är riktigt skönt och brännboll på eftermiddagen på idrotten, himla gött!
För övrigt, sitter på mitt rum & är sur över en liten sak, då sätter man på musik & irriterar hela huset! :')
Bloggar mer ikväll eller imorgon. Peace



hooooome

Kom hem för någon halvtimme sen & har hunnit ta en dusch och packat upp väskorna. Har haft en jättenice helg ute i Ramsdal med Jenny. Ska plugga lite spanska nu & sen bara ta det lugnt. Är skapligt trött. Hörs!






frågor & svar

Hejsan, har fått två frågor som jag tänkte svara på.
1. vart är din jeansjacka ifrån?
2. Kan du lägga upp en video på hur du sminkar dig?

Som svar på den första frågan, den är köpt från cubus & den kostade 399 riksdaler! Vet dock inte om den finns kvar, för jag köpte den förra våren.
Och den andra frågan, hehe ehm... Jag sminkar mig knappt. Lite solpuder & mascara ibland. Men jag kan säkert lägga upp en någon gång, när jag orkar & är redo att skämma ut mig med en videoblogg :)
Hoppas du är nöjd med svaren!


solat

Hej på er! Kom precis in efter att ha solat hela dagen & det har gett resultat må jag säga! Eller i min rosa bikini såg jag iallafall hyfsat brun ut, hiho! Snart ska Jenny och jag laga mat åt hela hennes familj, eftersom vi är så himla duktiga. Wey. Sen ska vi väl bara ta det lugnt tror jag. Här har ni en bild från igårkväll då vi solade lite, även om solen inte tar då, hihi. Det jag ville komma fram till var att på den där bilden hade vi ännu inte fått någon färg ;);) Puss


tillbaka.. igen, med ny header

HEJ GOSISAR! Jag kan nog inte ha en bloggpaus. Saknar min blogg alltför mycket då.. Så min såkallade bloggpaus är över nu & jag är tillbaka! Men en ny header dessutom! Tyckte att det var lite fail att jag hade en bild då jag var brunett & jag är ju blond.. Så det fick bli en liten ändring. Dock är den NÄSTAN likadan som den förra!
Och nej, jag gjorde den inte själv dock. Alexandra hjälpte mig till största del, och även jenny på ett litet hörn ;);)

Iallafall, kom ut hit runt 4-tiden. Har tagit typ 46254 bussar & 46356 byten, men det var det värt!
Egentligen skulle jag åkt ut med min familj till Arkö idag, eftersom jag inte ens har varit där ute i år än, men det blev ändrade planer & jag åkte ut hit istället.
Vi har fiskat, bastat, badat i poolen, solat & käkat god mat! Det kommer bli en liten bildbomd här på söndag, det kan jag lova er. Massa fina bilder kommer komma upp. Wey.
Just nu sitter vi här med musik & har det allmänt bra. Hoppas ni också mår bra. Vi hörs imorgon. PUSS PÅ ER


bloggpaus

Tar en bloggpaus, hörs om ett par dagar! :)


pauly d

 
En av dom snyggaste på planeten. Pauly D ♥


orientering & badhus

Hej på er! Ligger i min säng och kollar på tv, och min kropp är trött kan man säga. Orienterade i 2 timmar imorse och det gick awesome, eftersom vi tog alla kontroller, vilket ger oss ett mvg. YEY!
Efter det, så skulle vi till badhuset, inte världens roligaste, men det hade ju sina fördelar det med.. Ikväll har jag inga planer, träffar kanske nattis en liten stund sen, sånt som märks.
Imorgon ska jag, mamma & min syster till stan för att kolla på en till klänning till mig. Avslutningsklänningen fixade jag igår, och den är verkligen jättefin om man får säga så om sina egna saker ;);)

Japp, men nu blev det här inlägget istället en bibel. Hoppas ni förlåter mig.
Vi hörs imorgon, PUSS!



and i'm falling apart, in every single way

Hejsan! Har sugit på att blogga senaste dagarna. Har liksom inget att blogga om.

Igår sov Jenny här, då jag egentligen skulle åkt ut till arkösund för första gången i år, men det blev ett litet missförstånd.. Jenny och jag köpte hem lite gott & bara chillade igår. Imorse vaknade jag klockan 8 av att Jenny sa att hon inte alls mådde bra, så hennes mamma kom & hämtade henne runt 9. Jag städade & pluggade lite. Sen träffade jag Fessan & gick ut och gick i skogen. Helt okej dag, men det känns som att jag har varit vaken i 3725 timmar... Lär sova gott inatt.
Nu ska jag gå & duscha, och sen kolla på tv eller något roligt i den stilen ;);)

Hörs imorgon, puss!


slingar håret.. igen

..FAST...dock inte på mig den här gången! Slingar Michelles hår, och tror nästan att det kommer bli lika ljust som mitt, haha. Men det kommer nog bli skitbra! Vi ska sklja ut vid 12 & sen fixa massa och så. 
Förut var vi på hageby centrum, och kollade på bikini & avslutningsklänning. Hittade dock bara en rosa bikiniöverdel.. Men mammi & jag ska kolla på klänning nästa vecka! 

Imorgon ska jag hem skapligt, för pappa kommer hem och hämtar, och sen åker jag ut med honom till arkö, där jag ska träffa Amanda, så vi lär väl ha en jäkligt nice kväll imorgon antar jag. Mer om det imorgon. 
Ha det bra! Puss & kram, skumbanan!
Bild från i somras, vet dock inte vad vi håller på med..

18.52

Tjaaa! Har uppdaterat jättedåligt som sista dagarna, och varför det? No answer. Men idag slutade vi nästan två timmar tidigare än vad vi egentligen skulle, det var rätt chill! Efter skolan har jag inte gjort någonting. Och nu ska jag kolla på film, så vi hörs imorgon! PUSS

              

show me how you do

Hej på er! Kan börja med att säga att jag är jäkligt sur. För att min dator har gjort en uppdatering, utan min tållatelse, så den har gjort om google chrome- grejen, och vanliga explorer med, haha ni fattar ingenting antar jag, men det är helt konstigt..
Men till något som gör mig glad, det är redan onsdag imorgon, vi löpte på himpa och jag förbättrade in ti med hela 3 min, och att det finns inget att plugga på, yey! Och så ska vi ta spruta nummer 2 för livmoderhalscancer. Gillas inte.

Och just det, jag fick också en fråga om vad jag använder för puder. Och jag använder H&Ms vanliga solpuder, jag tycker att det är helt ok, så den rekommenderar jag! :)

Vi höres senare eller imorgon. Stay tuuuned!
outfiiiiiit


@ sängen

Hejsan! Dagen har väl varit en i mängden, var i skolan, åkte till maxi & köpte nya tunna strumpbyxor eftersom alla andra gått sönder och gjort klart svenska uppgiften.. känns superskönt att vara klar med den och nu ligger jag i sängen med datan i knät & kollar på film. Ibland är måndagar rätt sköna ändå, hiho!

Imorgon ska vi springa 3 km i skogen igen, och jag är inte alls taggad till det, men jag ska försöka förbättre min tid tror jag! Men nu ska jag fortsätta kolla på film, puss!


dålig uppdatering

Hej finisar! Kom precis hem från genrepet till avslutningen som är i eftermiddagen (säger man så?) iallafall, och det var lite..rörigt? Men det går nog bättre sen, och igår uppdaterade jag inte så mycket men det gick i full rulle här hemma!
Först kom släkten vid 3 och så var dom här ett tag & sen åkte jag till Nattis & sov där, och snart kommer Nattis hit, så ska vi träna lite & sen till Stadium Arena för att ha uppvisning. Niiiiiice!

Och här har ni ett par bilder på det jag fick igår!






TYP.. EN RUBRIK

Godmorgon läsare! Sitter här just nu & är redan klar, ska möta Sandra om en kvart typ. Idag är det fredag, vilket känns underbart, med tanke på att vi bara hade tre skoldagar den här veckan! Lovely!
Och just det, JUSTIN BIEBERS MUSIKVIDEO HAR KOMMIT UT NU, KÄRLEEEEEEEEK! ♥

Iallafall, idag ska vi fixa lite hemma & så, eftersom hela släkten +Nattis & kanske Michelle ska komma hit imorgon. My biiiirthday! Men vi hörs lite senare. Ha det bra, PUSSSS

icecream

Bild från igår!


i've been everyehere, looking for you baby

Heeeeej! Har faktiskt nyss städat & ätit & ska snart till gymmet. Fullspäckat! Men ikväll behöver jag inte ens tänka på att plugga, för vi har inget att plugga på, ibland mår man bra alltså.. ;);)
Har inget att skriva just nu, eller jo, jag hade nationella muntligt i matte idag, som var jätte enkelt. Och.. Nej, jag har inget mer att skriva. HÖRS SENAREEEEE!


första sommaroutfiten

Tjaa! Dagen har varit underbar, eller vädret har varit underbart, vilket gör hela dageeeen underbar! Och idag fick shortsen åka på för första gången i år, känns riktigt bra, hoppas det är lika fint pp lördag då jag fyller år! 
Har precis fått i mig lite att äta & ska snart träffa nattis för att åka till Halvars, sen ska jag hem & plugga, men jag uppdaterar er mera senare. Puss!

Sommaaaaaaar♥


plugg & träning

Hej alla fina läsare! Kom hem från Jenny för en liten stund sen, tog spårvagnen vid 1 och när den kom till Norr Tull så fick vi stå där i en halvtimme pågrund av alla motorcyklar.. Jättekul.
Igår iallafall, träffade Jenny vid 6, vi grillade lite & myste och sen drog vi till tivolit & hade det trevligt. Kvällen blev riktigt lyckad & idag är vädret underbart, så jag ska ta cykeln till träningen snart & möta Julia.

Nationella i matte imorgon, fml. Nej då, men det kommer säkert gå bra. Men nu ska jag byta om & sen åka. Ha det bra! Puss


RSS 2.0