happy new year

Hej på er! Somnade sent, vaknade sent, så jag har iallafall sovit ut idag så jag orkar med kvällen! Har iallafall precis duschat, och ska snart börja fixa mig lite smått. Har inte så mycket mer att säga för tillfället! Så jag slänger nog in ett inlägg inatt hos Sofia.
Ha en bra nyårsafton allihopa! PUSS




vi gråter bara i regnet

Tja, taggar sjukt inför imorgon, då jag ska träffa min saknade Sofia! Som jag har saknat den bruden! Och alltså kommer min nyårsafton firas i Åby!

Iallafall, igår firade vi min kusin som fyllde 20 & sen kom Nattis hit på kvällen. Det blev en kväll fylld av en massa snack, eftersom vi inte har träffats på över 3 veckor. Och imorse vaknade vi runt 2 & gick till maxi, köpte lite ansiktsmask, parfym & lite smått. Sen drog vi hem till Nattis & åt mat & bara chillade, hihu!



Saknar dig! Tog bilden igår...

inget mer med det, det är bara så det är


Världens finaste vän!
För mig passar det nog bäst att säga: godmorgon!
Är på mycket bättre humör idag, igår var allting bara dåligt. Men idag har jag inte gjort någonting, imorgon träffar jag kanske Nattis. Måste säga att rean i år, är nog den sämsta som varit.. Har bara köpt två tröjor, lite smycken, lite försenade julklappar & lite småsaker..
Men vi hörs lite senare, kanske visar lite av det jag köpt då också. Puss!


.

Har ingen blogglust, ingen lust till något. Skitförbannad på allt & alla. Bloggar imorgon.

åh um

Sitter hemma hos jenny & skypar med jonti. Och äter godis, hihu. John, Mika & David gick för typ en timme sen, & Jenny ligger & spelar temple run, jag hörde att hon förlorade nu.. sämst :*
Imorgon ska vi till stan igen. Just det, köpte lite saker idag, men det få ni ingen blid på nu, för jag har inte kameran med mig & jag okar inteeee, vi hör imorgon helt enkelt. PUSS PÅ ER!

har tyvärr inga nya bilder..

@ the bed

Sitter i sängen & chillar med jenny. Hon sover här, som ni kanske fattar, hihu. Imorgon ska vi på rean, och vi har bestämt att vi ska dra dit som trashes, trevligt!
Har inte så mycket mer att säga just nu, har fått ny säng idag. Har haft en enkelsäng nu i 2 år, för jag var så dum & ville inte ha stor säng för två år sedan.. Men idag fick jag en dubbelsäng igen, för att ni bryr er.
Ni får en hel drös med fula bilder på Jenny & mig. Puss









Hihu, har man inget liv så har man inte. Jag älskar dig bästavän!




yesterday is history

Hej igen! Mormor & morfar gick precis, och snart ska vi till våra kusiner, som ni redan vet. Har fått en tv, dataväska & lite underkläder än så länge. Lägger upp bild på allt ikväll elelr imorgon, beroende på när vi kommer hem!
PUSSEN

julafton

Vaknade upp & kände faktiskt nästan ingen julkänsla.. Ingen snö, eftersom den smälte bort igår, bra tajming! Men om en timme kommer mormor & morfar hit, äter julmat & öppnar paket osv.. Sen ska vi till våra kusiner, och dit kommer deras släkt från Danmark & lite andra, så det ska nog bli nice!
Men nu måste jag fixa mig & städa lite, hihi. Med det här inlägget önskar jag alla en god jul!

aranela -


weheartit

Üzenőfalra feltöltött fényképek

weheartit


MUSIKVIDEO

http://www.youtube.com/watch?v=II87fg8N_KM --> musikvideon vi gjorde i skolan!

jullov

U N D E R B A R T är ordet! Det blir en seg start på lovet, men det är skönt det också! Ska baka & hämta gran med la familia osv.. Känns sådär härligt att jag kan höja mig till MVG i tre ämnen, hihu.
Nu ska jag kolla på några avsnitt ur julkalendern som jag har missat, seya!


I wanna know your name

Hej gullisar! :)
Skolan idag var helt okej, först arbetsmuseumet, sen gympa i en timme. Helt okej! vid två mötte jag Jenny i haga, vi åkte till stan & gick där i 5 timmar, hihu. Men vi tog en mysfika på espresso house med. Jag älskar dig bästavän. 
Och jag fick med mig massa julklappar, lite smycken, ett nagellack & en tröja hem, så nu är jag i princip klar med allt innan jul, skönt!
Nu har jag slagit in massa paket & ska måla mina naglar, så vi hörs imorgon efter avslutningen.

 

 

 

världens finaste syster



Kan inte säga annat än att jag älskar dig lillen!

damn



oups


And I'm so sick of lovesongs

Tja! Sitter på mitt golv & mår så förbannat bra! Slår in julklappar, lyssnar på underbar musik, pratar med mina bästa & har verkligen mått bra idag, det är julafton om fyra dagar, och livet är så himla underbart!


tjarå

Drar mig mot stan & möter upp Michelle, julhandla! Har lite bråttom, så jag bloggar mer när jag kommer hem & visar eventuella köp! Ha det bra, peace


where did I go wrong, I lost a friend

Hej igen! Duktig tjej som bloggar andra gången för dagen, hihi. Drog till stan & tog en jättemysig fika med jullisen förut, espresso house
Just nu snöar det & har gjort i typ 6 timmar idag, och det ligger bara ytterst lite snö på såna ställen, men det börjar ligga kvar mer & mer, vem vet? Vi kanske vaknar imorgonbitti & det är helt vitt utanför fönstret, kärlek.


Godmorgon babes, hade ingen ork till att blogga när jag kom hem igårkväll, vi kom hem vid 12 & vi hade det jättemysigt!
Idag ska vi till stadiumoutleten & köpa en jacka till mig, och sen även kolla in lite på Lager 157, har aldrig varit inne på någon av dom, tja efterbliven. Men det har bara inte blivit av.
Igår var det sista skoldagen, för på Måndag ska vi ha volleybollsturnering, och vårt lag kommer vinna, tisdag & onsdag är det typ städa, fika & andra saker. N A J S!
Men nu ska jag börja fixa mig lite, vi hörs senare. puss

mmmmmmhm

Haha hej! Senare ska jag, min syster & mina kusiner till farmor & farfar, fira lilljul med dom eftersom vi inte ska umgås med dom under julen. Skulle egentligen varit med mina underbara vänner i Svärtinge just nu, men det blir någon annan gång! 8 dagar kvar till självaste julafton!

Har inga planer ÄN inför helgen, men det dyker väl upp något hoppas jag, det gör det alltid.
Det är den 16 December & det är plusgrader & ingen snö, vilken underbart fin jul det kommer bli, eller?!
Ha det bra, för det ska jag ha. PUSS



bästa du

don't wanna be the one who stay's the night

Hej. Tja. Hejsan. Läget? Ae. Men idag har det varit hur chill som helst, film på tre lektioner. Och på bilden städade vi, jag och Lina städade en varsin vägg & sen fick vi gå, tjill.
Idag har jag pluggat, den där förbannade svenskan, har bara idag & imorgon på mig, sen ska den lämnas in!
Är iallafall frisk nu & var i skolan idag, imorgon blri det Linköping med klassen, innebär tåg & buss, yey! haha. Klockan kvart över 7 måste jag gå hemifrån, och möta upp vänner, sen åka till rece där vi ska mötas med klassen klockan 8, tja tröttjej...





drog ♥


when my eyes are open I see you, when my eyes are closed I se you and me

Godmorgon, ingen skola idag heller, men idag har jag ingen feber, så det blir antagligen skola imorgon, saknar faktiskt mina vänner riktigt mycket & är trött på att bara gå runt här hemma..

Åy nyss pannkakor, heaven, och nu ska jag fortsätta kollat på The Hills. Puss gullisar!



teen mom..

..kollar jag på just nu, teen mom marathon, livet kan ju inte bli bättre. Eller jo, om jag kunde bli frisk snart kunde det ju förstås bli lite bättre, jag har inga planer den här veckan, beror på hur jag mår.. Eller någon dag ska jag och Michelle gymma, om jag blir frisk. Och på fredag ska vi fira lilljul med några i släkten, hihi. Och i helgen får vi se vad som händer!

Två söta & gamla bilder





Arkösund ♥


tredje advent

Hej gullisar, är fortfarande sjuk, så det har liksom inte hänt så mycket i mitt liv dom senaste dagarna. Och jag kommer nog inte gå till skolan imorgon. Skriver mer senare, för just nu har jag inget att skriva om.
Puss :)


like I would care

Tja, igår var jag somsagt i globen, sjuk som jag var, men vem dissar globen? Amanda var rätt person att ta hem vinsten, tycker jag! hihi. Amanda & jag tog en bild med en snyggis som redan har åkt ut, men jag kommer inte ihåg vad han heter, eller jag har nog aldrig vetat..

Idag ska jag inte göra någonting, skulle egentligen gått på Amandas fest, men eftersom jag fortfarande inte mår bra så kan jag inte gå.. Men imorgon får vi se vad som händer, om det bara kunde vara lördag två dagar i rad?!

Hörs senare!



hehe

tötis


under the misteltoe

Tja! Sitter och lyssnar på Jennys låtar & satan vad grym hon är, idol nästa!

Iallafall, lite kort om dagen.. Den sög och det känns som om jag har varit vaken i 40 timmar, men det har jag ju inte, ska sova tidigt idag, hehe.
Imorgon är det globen som gäller, och på lördag ska jag hjälpa min mormor att göra köttbullar, hehe. På kvällen får vi se vad som händer och fötter!

Vi hörs imorgon, för jag bloggar nog inte mer idag, hiho. Puss :)



vänner ♥


nu kan inget stoppa mig

Ö V E R L Y C K L I G. min mobil är klar på lagningen, och imorgon ska jag få tillbaka den, klarar inte av den mobilen jag har nu, förstår ingenting av den!


dance like there's no tomorrow

Sitter och webbar med Feliciaaaaa, kvällen ska jag ägna åt pluggning, eller jag ska läsa svenskan lite.. jag vill inte att boken ska ta slut, för den är så bra, haha I'm I saying this? Men den är faktiskt jättebra, sen är det bara alla uppgifter kvar.
Två dagar kvar till idolfinalen, vem ska vinna? Robin, för Amanda är så överdriven på något sätt, visst hon är rätt grym på sin grej, men jag tycker nog att Robin förtjänar att vinna mer än Amanda. Känner faktiskt att det inte ska bli lika roligt att åka till globen nu när Moa inte är kvar i tävlingen. Men vi får hoppas på det bästa! 



- bild i repris - sorry for that, men jag har inga nya bilder åt er. Bebo


musiiiiiic

Juan Magan Feat. Pitbull Y El Cata – Bailando Por El Mundo - English Version
Juan Magan – Get That Ouh - Original Mix
Juan Magan & Salgado – Chica Latina - Victor Magan Vocal Remix


inq-mobile




ny, söt lånemobil.. lite trött på att min mobil aldrig blir klar.. när jag får tillbaka den borde den vara som ny nu när jag har väntat i 495836 år!

so sick of lovesongs

Sitter just nu & webbar med Flisen. Trevlig tjeja dedära! Nae, men idag ska jag inte göra någonting, jag ska bara vara hemma. Vi hörs senare,för jag har inte så mycket att skriva om just nu. Puss babe's!

Mitt Horoskop

"Du bör spara dina krafter till kommande arbetsuppgifter. Din ekonomi är lite svajig men pengar oroar dig inte. Egentligen skulle du behöva motion men du verkar ha svårt att komma igång. Du verkar trivas bäst med dina närmaste. Turen är på väg upp och du kan eventuellt kamma hem en vinst idag."

det var mitt horoskop för dagen, hehe, om ni vill kolla era horoskop, http://www.mitthoroskop.nu/


krossa alla fönster

Hej på er! Dagen började med heltid, sen håltimme i 3 timmar. Hehe, sen rullade det på dom vanligt, gick till Nattis en stund, hon åker till Thailand på Lördag, fml.



HAHAHA bilden.. Saknar dig bästavän!


boy you're amazing

Har verkligen inte haft någon blogglust, men igår låg jag hemma hela dagen & tyckte synd om mig själv för att mitt liv sög, men sen tog jag bussen till Michelle, räddaren i nöden, & sov där. eller sov & sov.. det gick inte så bra.. hehe! Drog ifrån Michelle tidigt, åkte till Linköping & nu är jag hemma, trötttjej.. Snart ska jag träffa Nattis, kanske bloggar ikväll när jag kommer hem, det är sånt som märks! peace



Har inte ens följt idol det här året, har kollat på det 2 gånger, men på fredag åker vi till globen & kollar finalen. Robin vinner!!!


GÄSTBLOGGARE MICHELLE, OH YEAH!

Hej alla beccas läsare!
Jag heter Michelle, och jag är Rebeccas storasyster, som ni kanske redan vet! ;)
I kväll skulle det varit utgång för hela slanten med mina fina vänner .. men eftersom sjukdomarna tar över så blev det ändrade planer! Sitter i stället och webbar med becca, lika tröga som alltid :') hihi! 

Rebecca, min allrafinaste syster. 
Du är helt jävla underbar. Du är mitt solljus.
Med dig har jag alltid ett brett leènde på läpparna. 
All din energi & glädje, du är bäst. 
Vad skulle jag göra utan dig?
Du och jag genom eld. 
Jag älskar dig. 

Nu ska jag avsluta det här superlånga inlägget med att säga att .. JAG KOMMER TILLBAKA! det kan ni ge er på. 
Nu ska jag gå och kräkas av min äckliga hostmedicin, mums! Vi hörs någon annan gång, PUSSILUSS!


vem har tänt den stjärna, som speglas i ditt öga

hej igen, käkade nyss pizza med pappi & syster, ikväll ska jag bara vara hemma & göra ingenting, haha dom flesta ska väl kolla på idol, men det suger, jag kommer bara kolla när jag ska till globen nästa vecka, haha!

livet är så underbart just nu. drhns fdagvbdfczs





hjärtis


stress-inlägg

ska bokstavligt talat springa & möta fia nu, vi ska vara loite barnvakt, träffa lite folk, & sen får vi se var kvällen bjuder på! ni kanske kan få lite bilder sen, men annars hörs vi ikväll iallafall. puss



vi dog, men vi överlevde

nevermind I'll find someone like you

hej på er, sitter fortfarande & garvar åt videon nedan, den gjorde min kväll! ska iallfall ta tag i svenskan nu, annars kommer jag inte hinna klart med uppgiften i tid.. det blir nog ingen mer uppdatering idag, vi hörs imorgon! PUSSEN


mini-celebrity



HAHAHAHAHAHHAA, kan kolla på den om & om igen, tanten i mitten gör min kväll! :')

RSS 2.0