baby give me one more night

Tja! Som jag skrev förut skulle jag bara vara hemma idag, så det har inte hänt något speciellt, har duschat, kollat film, lyssnat på musik osv.. Och det har varit asskönt.
Imorgon är det skola igen & träning på kvällen. Det går bra nu. HÖRS IMORGON SÖTISAR 
 

lovely sunday

Hej på er! Kom hem från Jenny för kanske en halvtimme sen.. Sitter och lyssnar på musik och ska snart fixa mina naglar! Idag ska jag bara vara hemma, och göra i stort sett ingenting. Wei. 
Igår drog vi ner till stan, fast vi hamnade lite överallt, men det blev en lyckad kväll ändå, nu ska jag kolla film. LATER
 
 

stressad

Hej, hinner inte berätta så mycket nu, men nu ska jag till stan för att möta upp Jenny, vi får se vart kvällen tar oss. PUSS! 
 

tell them all i was here

Tjaaa! Kom precis hem, och nu sitter jag i min gosiga säng och fryser, bor vi i ett island eller?! Ja. 
Efter skolan åkte jag iallafall och fixade lite saker, sen träffade jag Fessan vid 5 eller något, vi drog och tog en pizza, ops.. Sen drog vi till henne och bara snackade och njöt av att det var fredag.. 
 
Imorgon ska jag jobba, och på kvällen åker jag till min fina vän Jenny, uppdaterar er mer imorgon! 
PUSSPUUUSS 
 
Hittade en lite söt bild i arkivet.. SOMMAAAAR

godmorgon

Godmorgon på er! Sitter och äter frukost för tillfället, ska snart börja fixa mig lite. Skolfoto idag, eller klassfotot. KUL att jag tänkte ta bussen för att mitt hår inte ska bli helt fuckat, men då har dom ställt in 102 & 103 bussarna.. 
 
 
 
 

i don't want to play that broken hearted girl

Hejsan! Sitter och pratar med Fessan i telefonen, eller gjorde alldeles precis nyss, och nu sitter jag och lyssnar på musik och pratar med fina vänner. Bra att jag har dom alltså! 
 
Imorgon ska jag iallafall till maxi & fixa nya kläder till visningen på lördag, sen umgås med lite vänner! 
Hörs när vi hörs! CIAO 
 

med detta säger jag godnatt

Hej på er! Åkte med mamma till banken som var stängd igen, nordeas öppettider suger.. Men det blev en liten runda på stan iallafall, mammsen köpte mig en dataväska till macen, rosa hörlurar till mobilen typ, skor, ny tygväska och lite så. Världens bästa mor. 
 
Nu ska jag fortsätta med att förvsinna i musikens värld ett tag, sen kolla någon film & sova! Ha det bra! 
Ni får en bild på skorna bara, för jag är lat och inte orkar visa er resten. 
PUSS

skolaaan

Sitter just nu och har håltimme med Annie, Olivia, Lovisa, Linda & Lia. Vi skulle egentligen åkt och gymmat nu, men vi "hann" inte, så vi "pluggar" lite istället! 
Vid 14.30 börjar vår lektion, spanskaaa.. Efter det åker vi ner till stan, sen ska jag möta upp mammi, och gå till banken & fixa lite ärenden! 
 
Hörs när vi hörs! Lollo & jag får stå för bilden! 

tröttis

Rubriken får tala. En av dom värsta dagarna på länge.. Pluggade typ halva natten, nej men var tvungen att läsa ut en bok i svenskan och så somnade jag assent, upp astidigt, slutade skolan 4, köttade till träningen, och nu plugga igen.. MMM ÄLSKAR LIVET 
 
Sitter i min säng och lyssnar på musik, vilket gör livet lite bättre! Hörs imorgon! 

you are falling to pieces

Hej på er! Läget? Jag mår awesome, förutom att jag måste spendera hela min söndag på att plugga, wei! 
Igår iallafall, skulle ta 18.05-bussen till söderköping, men bussen åkte förbi mig, så jag fick sitta i rese och vänta till 19.05-bussen i en timme. Alltid lika roligt liksom! 
Kom iallafall dit, och spenderade hela kvällen åt att bara snacka om allt mellan himmel & jord.
 
Men nu ska jag plugga, PUSS PÅ ER! 
 
Bild från sommaren. Take me back, please!

ont i fötterna

Hej på er! Har haft en megastressig dag! Jobbade, gick modevisningen, jobbade och gud.. först NU får jag äta, nomnomnom! Sitter och pratar med lite fina vänner och har väldigt ont i fötterna eftersom jag har sprungit omkring i converse hela dagen! Ajaj. 
Ska kolla buss, och åker ut till Michelle snart. Kanske uppdaterar ikväll! PUSS 
 
 

we don't even have to try

Godmorgon! Nu åker en trött men glad Rebecca och jobbar! Bloggar senare! PUSS 
 

this girl is on fire

Tjena på er! Kom hem från nattis för en stund sen, vi hade bara en myskväll, käkade spicy hot, bakade & kollade film typ. Sånt som behövs ibland. Imorgon ska jag iallafall vara lite modell för stadium och även jobba där imorgon och vid några andra tillfällen med! Ska snart kolla någon film och sen sova. 
 
Imorgonkväll efter jobbet tar jag bussen till sörping och sover hos min fina vän, som jag saknar alltför mycket! 
Vi hörs imrogon! PUSSAR 
 

all around the world

Justin i högatalarna och jag ska städa! Nej, jag hatar att städa, men med musik är inget omöjligt. Kom nyss hem från maxi.. Skulle berätta lite mer om vad jag ska göra i helgen, med jobbet osv.. tell you later! 
 
 Channing Tatum *dreglar* 

ouohoh

Tjenare! Pluggar för tillfället lite engelska och svenska. Längtar till fredag då jag har en fet sovmorgon till 11.10, så jag får sova ut lite, för i helgen ska jag minsann inte få sova.. Har fått ett awesome jobb i helgen, berättar mer om det på fredag, så håll utkiiiik! Ska iallfall till Stadium imorgon och fixa lite förberedelser till lördag ;) 
 
Ska iallafall fortsätta att plugga lite nu, och sen ska jag nog sova, är dödligt trött. 
HÖRS IMORGON, SOV GOTT. PUSSAR! 
 

värt att läsa

Jag tycker att alla ska klicka på länken och ta sig lite tid och läsa det fina och väldigt rörande texten, sitter här i min säng och fäller några tårar för honom och hans familj. ❤
 
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.115826-sebbe-visste-att-han-snart-skulle-do

killar som du borde få en kram med ett skärp, runt halsen

HAHA RUBRIKEN, VISSA KILLAR ALLTSÅ...
 
Sitter i min säng, pluggar och pratar med lite härliga människor. Allt är nästan på topp, förutom.. vart tog helgen vägen?! Aja, nu ska jag plugga vidare! Onödigt inlägg, men vi hörs imorgon! STAY TUNED 
 
 
 
 

can't explain what you're doing to me

Hej på er! Vill börja med att säga att det blev en lyckad kväll igår, mötte Linda vid 7 och vi drog till Lollo, hade fetaste tjejkvällen och ja, bästa brudarna!  

Nu ska denna söndag få vara alla andra lik. Plugga och mysa. Wei. HÖRS IMORGON 
 
Bara för att bilden ger mig fetaste minnena. Världens bästa




and she's burning it down

HEJ GULLISAR!
 
Sitter i min säng och lyssnar på musik, dock inte rock idag, är inte arg hehe. Efter skolan förut så drog jag till stan med nattis, kom hem och mina kusiner och familj var här, så har umgåtts lite med dom och nu har dom precis gått och jag ska isolera mig från omvärlden med musik någon timme och sen sova, haha. 
 
Imorgon ska vi till Lollo för att ha tjejkväll, wei. På söndag=kötta på gymmet. Ja! 
HÖRS IMORGON. PUSSAR 
 
 

no tomorrow, no tomorrow

Deppig rubrik, die
 
Jag som hatar rock musik, sitter i min säng med rock på högsta volym i hörlurarna, bästa sättet att få bort ilskan! Ska iallafall snart läsa lite i svenskabolen, så jag kommer någonvart. Fixade precis naglarna, blev halvnöjd, det blev lite konstigt, men jaja. 
Nu ska jag fortsätta med att lyssna på musiiik, det enda som gör mig glad för tillfället! PUSSAR 
 
Idag är Rebecca depp, så ni får bara se halva ansiktet, wähä

siiiick

Hej på er! Sitter på mitt golv och läser i en konstig bok som vi ska läsa i svenskan.. Kom hem från skolan runt halv fyra, skulle egentligen åkt och tränat idag, men det blev inget för jag mår icke bra! 
Ska iallafall ta mig till skolan imorgon också, men vi hörs! Puss
 
 

ny header

Har nu en ny header, kände att det var dags för en liten förändring! Så nu är det lite nyss & fräscht! Får tacka Alexandra för hjälpen, och hennes blogg hittar ni här
 
 

skinnjacka



Denna goding fick följa med mig hem igår, hiho!
 

admit it, we all feel a bit fucked up sometimes

Hejsan, förlåt att jag aldrig bloggar
 

Hoppas allt är bra med er, själv mår jag jag lite halvt dåligt. Förkyld och så, men tog mig ut på en springtur imorse ändå, kändes riktigt skönt faktiskt. Åt nyss & nu ska jag kolla film i think. 

Igår kom jag hem någon gång på eftermiddagen, från lägret som vi var på med klassen, eller "läger" vi var i simonstorp en natt, och det var riktigt mysigt! Drog mig ner till maxi med Nattis efter det och fick med mig en skinnjacka hem, bild på det i nästa inlägg! Spenderade även min natt hos henne! 
Hör av mig senare, puss! stay tuned

instagram

Alla som inte redan följer mig på instagram tycker jag ska göra det!
@REBECCAWALLBERG

love on high level

Hej på er! SItter i min säng och är heeeelt död, vet inte varför men jag mår inte så bra heller. Ska snart dra på någon film och bara tycka synd om mig själv, men jag sitter och pratar med lite fina vänner, som gör situationen lite bättre ;) 
 
Har inget speciellt att berätta, allt rullar på som vanligt. Skolan, träningen börjar snart, vänner osv.. Snart är det helg igen, eller går bara i skolan imorgon, sen på Torsdag åker vi på läger med klassen till Simonstorp och kommer hem på Fredageftermiddag någon gång & sen är det helg. Lovely! 
Vi hörs när vi hörs, STAY TUNED
 

Oh my lord, något utav det snyggaste jag sett. 


härliga söndag

Söndag. Ångesten man känner på Söndagar kan ju bara gå och ta sig, gå upp tidigt, läxor och ja.. Usch.. 
Kom hem från Jenny för någon timme sen, är sjukt trött.. Men jag har inget mer att berätta, hörs! PUSS
 

hos jenny

Tjenare! Planerna ändrades ännu en gång, istället för att ligga hemma och dega så skjutsade mammi mig till Jenny, vi har kollat film, snackat med Marcelo!vOch sen fotade vi lite också, och jag bjuder på två små söta bilder här nedan! Sitter just nu med ansiktsmask inkletad i aniktet, snyggtsnyggt! Ska skölja ur den snart & sen får vi se vad vi gör! Hörs imrogon, PUSS!
 

i'll be your platinum, i'll be your silver, i'll be your gold

Hej på er godingar! MÅSTE BARA BERÄTTA HUR JÄKLA BESATT AV JUSTIN BIEBER JAG HAR BLIVIT, GAAAH! Iallafall, ligger i min säng och har ont i mage & rygg.. Ska ta en ipren & gosa ner mig till en film snart, riktigt panghelg det blev, verkligen. Men nu ska jag fortsätta med att tycka synd om mig själv! Ni får en halvdålig bild på hur håret blev, utväxten är väck och det är en aning ljusare än förut! Love 
 
Förra hösten:
 
Den här hösten: 
 
Lite skillnad på färg, trivs bäst i det ljusa och får för det mesta höra att det är ljust jag borde ha, så kör på det!
 
 

blondiiii

Tja på er, kom nyligen hem från frisören, och nu är utväxten borta, vilket känns riktigt skönt, klippte inte heller så jättemycket på längen, ungefär 2 cm bara! Wii! 
Dagens planer blev ändrade, ska inte till Michelle och jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, jag hittar på något! 
Imorgon ska vi antagligen gymma, om det blir något.. Får väl se! 
 
Vi hörs säkert senare ikväll, då ni får hår-resultat! PUSS

RSS 2.0