gittarspelande

Hejsan! Idag har vi gjort lite alltmöjligt. Åkt moppe, haft elgräsklippare-race, varit i skogen, och bara chillat. Just nu sitter Jenny och spelar gitarr för mig i våran stuga & äter chips, hihooo!
Vi ska inte göra något speciellt senare heller, vad jag tror. Vi hörs! Puuuuuuuuuuuuss

i ramsdahl

Sitter just nu i Jennys och min EGNA stuga, och dunkar bra musik.
Uppdaterar imorgon eller senare. Puss!

all around me are familiar places

Hej på er!
Det är Fredag. Gud så skönt! Om cirka en timme så kommer jenny och hämtar upp mig, och så åker vi och handlar, sen långt ifrån denna stad. Kommer hem på Söndag. 
Vi får se hur uppdateringen kommer bli, jag kommer ha med mig datan, men sen om jag har tid att blogga, det vet jag inte. Sånt som märks!
Sitter för tillfället och lyssnar på musik. Just det, kameran ska få följa med den här gången, så ni kan få en liten bildbomb när jag kommer hem, yey!
Nu ska jag packa klart, eller jag har inte ens börjat, kanske läge att... börja?
Vi hörs imorgon. HA EN JÄKLIGT BRA HELG, FÖR DET SKA JAG HA! Puss 

Bild från i somras. Älskliiiiiiiiiiiiiiiiing


i got money in my hands that i'd really like to blow

Hej på eeeeer! Kom hem från skolan för någon timme sen. Slutade halv fyra, inte speciellt skönt. Fy.
Igår drog jag & Michelle till gymmet efter skolan, och sen åkte jag hem & pluggade. Imorgon är det Fredag, och jag & Jenny ska ut till hennes land, vilket kommer bli awesome! Har aldrig varit där, men det ligger i skärgården någonstans om jag har rätt. Nu ska jag bokstavligt talat slänga mig i sängen och glo på film, vilket jag antagligen kommer göra hela dagen, förutom att plugga lite också... Ni får ha det bra. Lateeeeer.

Fina väääään ♥


2. en speciell uppelvelse jag har varit med om

Jag tror att det var när jag lärde känna Michelle. För er som inte vet, så har jag & Michelle bara varit vänner i snart 2 år. Det är inte så lång tid, men på den korta tiden har vi blev som riktiga systrar. Någon som liksom alltid förstår mig. Och det gör Michelle, alltid.
Upplevelsen är nog inte allt vi gjort tillsammans under dom två åren, utan det är nog att jag har fått lära känna en så fin person med en så fin personlighet som man kan hitta.



 


10 sanningar

1. Jag älskar Justin Bieber, började göra det för typ en vecka sen & nu är jag besatt av honom, hehe!

2. Jag skulle aldrig klara mig utan mina vänner eller min familj, älskar dom något enormt!

3. Jag älskar när det är fint väder, eller alltså det gör väl alla, men man mår så bra på morgonen när man ska gå upp klockan halv sju och man inte vill något annat än att lägga sig i sängen igen.. Men ser man att det är skinande sol redan då & inser att det kommer bli en bra dag, då blir man lite mer tagg på livet. Typ.

4. Jag älskar att sitta & chilla i en bubbelpool på rusta, nej, bubbelpoolen är inte på.. Med min fina vän Michelle, vi brukar sitta där och... chilla. Det är livet, haha!

5. Jag är fullkomligt beroende av min mobil & skulle inte klara mig länge utan den. Jag skulle hellre ha mobil än dator, för man kan göra allt på mobilen som man kan göra på mobilen & det är ju liksom inte speciellt smidigt att bära runt på en laptop vart man än går, hehe! Så mobilen skulle jag inte klara mig utan.

6. Jag älskar ice age och det är bara något med dom filmerna som jag "fallar för", gillar inte andra barnfilmer om man säger, men ice age, sid. Min förebild typ & han är så söt!

7. Ibland så tycker jag faktiskt om att plugga. Om det är en skrivuppgift, då man bara ska lämna in det utan att redovisa typ, när man kan skriva en uppsats eller något. Det kan vara ganska chill ibland.

8. Musik. Musik över huvudtaget, hatar när det är helt tyst, enda gången det är skönt är när man ska läsa, då kan det vara enklare att koncentrera sig på det man läser. Men när jag sitter vid datan, pluggar, åker buss/spårvagn, när jag bara är hemma. Jämt.

9. Jag älskar att dansa. Har gått i dans sen jag var 4 år. Och det har varit lika roligt hela tiden, förutom när jag var runt 13 år, då funderade jag starkt på att sluta dansen. Men jag insåg att jag brinner för dansen, jag kan inte bara sluta! Och det var tur att jag inte gjorde det. Jag älskar att träna över huvudtaget, men dans står först på listan.

10. Glada människor är något som jag älskar. När folk bara är allmänt glada, för då blir man så glad själv. Det ger en energi på något sätt. It's awesome!


lista framöver

Kommer skriva om dom här i ordning, men kanske inte 3 om dagen, utan lite när jag känner för det. Ska försöka göra en om dagen, men annars kommer det komma lite då & då!   

1. 10 sanningar om mig själv.
2. en speciell upplevelse jag har varit med om.
3. bästa sommarminnena.
4. mina vänner.
5. något som gör mig glad.
6. något som gör mig ledsen.
7. något som jag älskar.
8. 3 bilder som väcker många minnen.

Så! Okej, det kommer nog inte bli en om dagen, men varannan kanske. 1:an kommer redan i nästa inlägg. Puss!


justin bieber - boyfriend

Som alla säkert redan vet så har Justin Bieber släppt en ny låt, den bokstavligt talat äger!

Hej iallfall! Kom hem från träningen vid halv 8 och har duschat & ätit. Har pluggat klart på hemkunskapen & ska snart läsa lite i svenskaboken! Hoppas på varmt väder imorgon för idag var det inte samma värme som et varit förra veckan osv. Men vi höres imorgon. Pussen!


i want to kill everybody in the world

Hejsaaaaaan! Ehm, idag var skolan helt okej. Om en stund ska jag åka till träningen. Och sen plugga. Chill att vi bara har en hemkunskapsuppgift & inget mer. Eller inte än iallafall. Hör av mig senare, puuuuss!


b-e-s-a-t-t.


jag är inte dum, jag har bara otur när jag tänker

Hej sötisar!
Kom hem vid halv fem och har inte gjort någonting sen dess. Ska kolla på jersey om circus en timme & sen ska jag sooova! Hoppas på bra väder imorgon också! Hela förra veckan var det ju jättevarmt! Ha det bra, puss!



 


37 frågor

Allmänna frågor:

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Oftast glad, sprallig & omtänksam.

Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: Kanske att jag har lite temperament, mitt humör kan vända på en sekund.
Vad är du rädd för: Spindlar & småkryp över huvudtaget.

Det roligaste jobbet du haft/har: Är inte direkt fastanställd, haha. Men stadium.

Har du körkort och egen bil: Nooo

När tod du ditt körkort: Flera år sen... 

När grät du senast: Ehm.. Ett tag sen.  

När skrattade du senast: Idag!

Vem åkte du bil med sist: Pappa tror jag!  

Vem åt du mat med sist: Min familj. Precis nyss.

Vem sov du hos sist: Michelle.

Vem sov hos dig sist: Hehe Michelle.   

Vad var du rädd för när du var liten: Var mörkrädd när jag var liten, hihi.

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Prinsessa?

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Inte många. 
Värsta smärtan du råkat ut för: Tror det var i somras när jag fick in en stor glasbit i foten & köttade upp typ halva foten..

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Mina väner, familj & vissa tillfällen osv.

Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Många saker. 

Har du någonsin sportat: Dans, spinning, simning, fotboll, och har nog provat på massa andra sporter också!

Någon du ser upp till: Nej, ingen speciell.
Vad finns alltid i din handväska: Plånbok, nycklar, mobil, lite smink.

Har du varit utomlands någon gång: Hehe nej.

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: Storstad
Hamburgare eller pizza: Pizza
Kött eller fisk: Kött
Hund eller katt: Katt!
Aftonbladet eller expressen: Ingen aning
McDonalds eller MAX: McDonalds!
Charter- eller skidsemester: Ehm..
Sverige eller Utlandet: Aldrig varit utomlands så det kan jag inte svara på.
Sport eller nyheter: Sport
Hockey eller fotboll: Fotboll!
Sommar eller vinter: Sommar såklart!
Vår eller höst: Vår
Flyg eller tåg: Aldrig flugit. Så tåg.
Bil eller buss: Bil!


trött

Hejsan! Eller godmorgon för er del.. Ska åka och jobba om en kvart. Slutar 4 och då ska jag bara hem tror jag. Är jättetrött och vill inget annat än att sova igen. Men vi höres senare. Onödigt inlägg, heheheeh. Puss!

work

Ska nu hoppa på cykeln & åka till maxi och jobba. Michelle kommer till maxi vid 8, när jag slutar. Michelle sover hos mig inatt & jag uppdaterar er lite senare, för nu måste jag fixa lite saker innan jag åker. Pusselipuss!


saknade vän


Bild på min älskade vän. Saknar dig massvis! ♥


sommarväder

Vädret är toppen. Mina vänner är toppen. Min familj är toppen. Mår bra just idag.
 
Idag slutade vi halv fyra. Men våran snälla lärare lät oss glassa i solen & spela basket i en halvtimme av våran lektion! Så det gick liiiite snabbare iallafall. Efter skolan cyklade jag & nattis ner till maxi. Fick med mig lite tunna strumpbyxor hem eftersom jag inte har ett enda par som är hela... Imorgon kör vi på shorts tror jag! 
Imorgon sticker jag till maxi och jobbar i 4 timmar, ska stå mitt på maxi & låta småbarn skjuta boll, hoppa hopprep, ge dom medaljer & dela ut kuponger till folk! Rätt ok ändå!  
Snart övergår det här till roman, vi hörs imorgon. Pussen till er!


where have you been all my life?

Haj på er! Kom precis in, efter att ha varit ute i det fina vädret. Nattis och jag drog ut och bara satt i sole & babblade och allt mellan himmel & jord! Så himla skönt!  
Veckan har gått jättefort & snart är det Fredag igen. Dock ska jag jobba fredag, lördag & söndag. Men som tur är så kommer lite gulligt folk & håller mig lite sällskap. Hehe. Nu ska jag plugga spanska & so som vi har tills imorgon. Ha det bra, xoxo



justin bieber

Okej, jag har insett att Justin Bieber är sjuuukligt snygg, sjunger så bra så att man ryser & hela han är typ underbar. Trodde aldrig att jag skulle säga det här, men han äger!
 





lycklig tjej

Har precis fått reda på att jag ska få jobba lite på stadium på ingelsta. Till att börja med på lördag & söndag! Och det kommer bli awesome! Sitter och skypar med Nattis & har också haft trääääning! Har jätteont i ryggen också, fml. Men det blir nog ingen mer uppdatering idag, för jag har inte så mycket mer att säga!
Ha det bra gosisar, puss!

HAHAHA skön unge...
 


lalalalala

Sitter för tillfället och webbar med min sjuka vän. Om en & en halv timme börjar jersey, haha åååh! Fick precis reda på att Snooki är gravid, vet inte ifall jag är efterbliven, men jag fick nyss reda på't. Aja, vi höres imorgon!


sprungit och busat

Ja, som sagt så har jag & Michelle varit ute i stort sett hela dagen & kört kurragömma & lite så med min syster, hennes kompis & Michelles lillebror. Vad gör man inte för sina småsyskon?
Har precis ätit & ska kolla på film snart. Förresten så såg vi en äcklig film i förrgår "Hostel 2" den var inte direkt läskig, men den var äcklig! Rekommenderar inte folk som är "blodrädda" att se den, haha!  

Mer uppdatering senare! Puss så länge!


let's have a real good time

Hejsan!
Vaknade vid 10 men gick inte upp förrän 12 & snart ska jag träffa Michelle. Vi ska bara vara ute & njuta av det underbara vädret, tror jag. Och vanligtvis på söndagar brukar jag plugga typ nu, men nu är det bara massa nationella som man inte ens kan plugga till, så det är ganska chill ändå!
Ikväll börjar ny säsong av jersey, klockan kan bli 22 nu, tack. Men vi hörs senare. Puss

 

 


kalla henne för vacker, istället för het, hon är ingen temperatur

Godkväll babes!
Sitter i min säng med min syster, och äter chips & ser på barnprogram bara för att jag är så snäll och låter henne bestämma, tycker alla borde vara lika snälla som mig.
Vaknade iallafall upp brevid Michelle idag, sen drog hon vid halv tre. Efter det hade jag en homespa- dag för mig själv typ. Rakat benen, bodypeeling, hårinpackning, bäddat rent, ansiktsmask. Sånt behövs också ibland!

Imorgon får vi se vad jag hittar på, inga planer än. Men vi höres imorgon. Puss på er!
-Inga nya bilder för tillfället-


en fråga till er

Vad tycker ni att jag ska blogga mer om? Kom gärna med förslag förslag!

when you say you're sorry when you're actually not


Sitter och chillar här med Mitcie. Snart ska vi hämta pizza. Uppdatering kommer!


idrott

Ska snart iväg & möta sandra, sen till skolan. Dagen börjar med idrott, då vi ska köra massa styrka!
Inatt sover Michelle här, men jag uppdaterar mer senare. Later

hands up and touch the sky

Hej babes! Idag är det en seg dag. Det är torsdag. Men snart drar jag mig ner mot staden, och uppdaterar mer senare. Förlåt för dålig uppdatering!


har han körkort?

HAHAHAHA, jag råder er till att kolla den här! --> http://www.youtube.com/watch?v=YO__alwymYQ 

Iallafall. Förut träffae jag somsagt nattis, vi drog till maxi & chillade runt där ett tag.. Snart ska jag kolla film, surprise? No. Och imorgon är det Torsdag, inget speciellt som händer imorgon. Uppdaterar mer när jag har något att säga. Vi höres! Stay tuned 


mer bilder

Hej babes!
Nationella.. Det gick FAKTISKT helt okej, men fysik kommer alltid ligga längst ner på listan. Snart ska jag plugga lite hemkunskap, sen träffa nattis. Jag bjuder på lite mer bilder från spexfotot so, Sandra nyss la upp på facebook, ta bilderna med en nypa salt, okok? Speciellt den sista..  






fysiiiiik


Godmorgon! Vaknade för typ en halvtimme sedan och sitter just nu & äter frukost! Klockan 9 börjar dagen med nationellt prov i fysik. Kill meeeee.
Får se ifall det blir någon träning ikväll, vet inte än. Hörs. Stay tuned!


boy would you take me for a ride?

Hej på er! Kom precis ut ur duschen & träningen är avklarad! Nu ska jag bege mig in i min fysikbok & plugga som en tok! LYCKA TILL REBECCA! ja.. Vi hörs, puss!


morgontrött

Godmorgon! Är svintrött & vill inget annat än att gå & lägga mig igen. Men jag har precis käkat frukost och ska snart börja fixa mig lite. Efter skolan drar jag till nattis, sen åker vi till träningen! Uppdaterar mer senare! Puss

weekend update

Hej!
Dålig uppdatering är orden! Men i Fredags åkte jag in till stan & mötte michelle, vi gick runt lite, sen åkte vi till henne & bara chillade & så! Vaknade upp brevid Michelle igår, vi fixade oss & bestämde oss lite spontant för att gå på bio. "En gång i Phuket" blev det! Den var rätt bra faktiskt, garvade rejält ett par gånger! Michelle sov här efteråt, och vi såg på "when a stranger calls" när vi kom hit. Den äger, men det är obehaglig.
Och nu ska jag se på någon film på 4:an som heter "Taken" Haha, fasen vad jag kollar på film!
Ha det bra, puss på er!

Bild från förut!


bilder från spexfoto

Ja, det är väl 5 av 100 bilder.. Kan ju bara säga att det var redigt nice med spexfotot idag!
Nu ska jag in till stan för att möts Michelle & sen ta en runda på stan, sen tar vi bussen ut till sörping & jag sover hos Michelle!
Imorgonkväll träffar jag Nattis! Ha det bra, puss!










vinnarna

Det får bli två vinnare:

Melisa & Rasmus!

Melisas blogg läser jag daligen. Hon skriver om sitt liv & allt möjligt! Tycker ni ska checka in hennes blogg!

Rasmus, för er som inte vet, är min kusin. Hans blogg läser jag också. Och han skriver om allt möjligt!

Ha det bra! Puss


oups!

Hej på er! En sur rebecca skriver ett inlägg för tredje gången nu, för att jag råkar ta bort hela inlägget hela tiden. Men nu ska det gå! Har ju somsagt jobbat idag & det gick asbra! Liiiiite segt bara, men jag kom hem vid halv elva och har sedan dess inte gjort så mycket. Ska träffa nattis lite senare. Tror vi tar en promenad & snackar lite!

Och vet ni vad jag kom på? Att jag inte har utsett någon vinnare av dagens blogg! Okej, anledningen är väl att jag har haft annat för mig & sen glömde jag totalt bort det, hehe!
Men vinnare kommer upp i nästa inlägg!

Sålänge kan ni ju kolla på hur grym jag är ;)


inspiration

Sitter och skypar med Michelle och är faktiskt trött, och det är bra med tanke på att jag ska gå lägga mig tidigt idag, 04.15 ringer klockan imorgon! Hörs imorgon!

inspiration: weheartit

Elusive Firebird.

Amanda Linnea Grahn -

fill your hearts with sunshine


tråkig dag

Hej readers! Idag har jag inte gjort någonting. Jag har sovit, vaknat, sovit, tv, ätit, tv. I princip. Och jag är helt planlös inför den här dagen. Åh, det kan lika gärna bli kväll.
Slänger säkert in fler inlägg lite senare, eftersom jag ändå inte har något annat för mig ;)


spexfoto

Har precis fixat klart alla kläder till spexfotot & det känns sjukt skönt! Hehe, ville bara säga det. Puss!


MEN VAD ÄR DET DU INTE FATTAR?!

Okej rubriken.... Igår satt jag, Oscar, Lina & lite folk i korridoren & arbetade med matten, jag frågar Oscar om ett tal, han börjar med att säga: men vad är det som är så svårt..? Sen frågar jag honom igen, för jag fattar fortfarande inte.. till svar/hjälp får jag: MEN VAD ÄR DET DU INTE FATTAR?!?!" Tack Oskar! :)

Iallafall, har precis fixat så att jag kan jobba på Torsdag. Förut var det inte helt säkert. Men jag ska till Stadiums inventering klockan 05.30 på Torsdag, underbart! Slutar runt 11, 12. Ska inte klaga!
Ska snart bege mig till stan för att träffa julia, sen drar vi till träningen. Ha det bäst!


i found it kinda funny, i found it kinda sad

Hemma från träningen. Och nu är jag skapligt trött & har precis ätit tacos, mums! Sitter nu och pratar med Michelle i telefonen, och snart ska jag kolla på film & ta det lugnt.

- är den svart?
- nej.
- äter den gräs?
- nej.
- är den kolsvart?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH 
Okej, ingen fattar. Men det var verkligen ruskigt kul. Imorgon är det chilltisdag, och träning på kvällen!
 
Ha det bra, puss!

 


träning

Hej på er! Kom precis hem från skooolan! Och det är redigt skönt att vi hade vikarie förut, som, gav oss ett papper, skickade ut oss i korridoren, lät oss jobba, lät oss gå hem. Okej, det låter inte "chill" men det var det. Whatever, snart ska jag möta nattis, vi ska hem till henne, sen till träningen! Hon ska döda mina ben idag igen! Okej, vi gör en ska på träningen, hon ska upp och stå i spagat med benet på mitt ben, okej det låter väldigt konstigt.. Men iallafall, vilken blogglust jag har, känner jag! Yey!

Imorgon får vi sovmorgon pågrund av att våran spanskalärare vabbar tror jag (?) och så är vi lediga Onsdag & Torsdag. Okej, livet kan näääästan inte bli bättre. Bloggar senare när jag kommer hem! Puss så länge!

Dagens låt: Mad world - Gary Jules
Okej, låten är säkert jättegammal, men superskön att lyssna på när man är depp eller allmänt.

GÄSTBLOGGAR: Nattis

bara för att becca är så lat så får jag göra ett inlägg åt henne.


Tja! jag tänkte göra ett inlägg om Rebecca för att säga vilken sjuk bra vän hon är!

du finns där för en när man är ledsen och behöver prata med någon. du finns där när man behöver råd och då säger du alltid det rätta och vet vad det är man behöver höra. du är en utav mina finaste vänner som jag har och har haft! detutom så är det inte många utav mina kompisar som pratar lika mycket som du gör, men det är en av sakerna som gör dig till den bästa vännen man kan ha.

en sak till som gör dig helt underbar är när du är så blond ibland. är inte örebro ett land?! hahah

älskar dig vännen <3



so true

 Hej på er! Har inte så mycket att säga. Jag ligger i min säng & skypar med Nattis och hennes syster. "Normala.."
Imorgon tärffar jag kanske Jenny. Tror vi skulle kolla någon fotbollsmatch. Men vi får se.
Vi hörs när vi hörs!


22:45

Idag har jag varit allmänt trött hela dagen. Och snart ska jag stänga av datan & kolla på massa filmer! Heaven!
Efter skolan drog vi till Andrea, vi kollade film & bara chillade.
 Imorgon träffar jag kanske Jenny! Nej, nu ska jag slita mig från datorn & kolla på film. Ha det bra, puuuuuss!


friday morning

Godmrogon finisar! Idag är det Fredag och jag är skittrött! Dagen börjar med idrott, och en fågel viskade i mitt öra att vi kanske ska köra skeppsbrott! Bra start på dagen!
I eftermiddag, ifall planerna håller, ska vi ut till Andrea & då kanske jag slänger in ett mobilinlägg!
Hihi, puss

ja michelle.....

RSS 2.0