pesöjägmd.v

sitter & webbar med syster, & hennes söta lillebroooor! om en kvart åker jag till stan, träffar michelle, vid kvart över fem ska jag & jenny hämta ut biljetterna till bion. sen bion, haha. sen hit. nu vet ni vart jag håller hus idag. jenny älskling sover här. hihi.
nu måste jag skynda mig till spårvagnenenenenenenen puss


REN LYCKA





ditt hjärta måste vara gjort av rent guld. jag finner inga ord över hur lycklig jag är över att jag har dig. du är bäst.
Jag älskar dig mitt hjärta. min allrafinste syster. ♥

hur stavar man till kärlek?

hej. tja. hallå. ja, jag kom hem från maxi vid 7, & har precis ätit. ska plugga no hela kvällen lång. för imorgon har vi prov på atomer & allt det där. men om jag pluggar in det ordentligt & gör mitt bästa så hoppas jag att jag klirrar ett vg, för ananrs.... ja. på fredag drar jag & jenny på bio med pojkarna, sen sover jenny här. på lördag har jag uppvisning på maxi, som jag redan har sagt kom jag på.. & sen direkt till mina kusiner, sofi fyller 17, grattis. hon fyller faktiskt idag om ni ville veta, men vi firar henne på lördag, sen stannar vi kvar där efter "kalaset" så sover jag antagligen där, det var iallfall vad jag & sofi bestämde, ja, för ni vill veta det.
nu ska jag plugga. pussen




drar mig mot skolan



hehe tja cepe. bloggar ikväll, efter skolan drar jag & nattis till hc, later

baby jag vet ändå vad som händer

hejsan, har pecis ätit & kollat lite på idol som jag inte ens gillar, men leonard är söt! tihi.
men imorn blir det skola för min del igen, ingen feber längre, livet leker. på lördag är det uppvisning på maxi, be there. har märkt nu att min hårfärg gick ut väldigt snabbt, så nästa vecka eller så färgar jag om det, rödbrunt! har aldrig haft det så jag tänkte att jag skulle prova det, ska klippa mig i oktober, så jag gör det lite innan det så jag kan klippe bort det slitna efteråt, smart tjej! bloggar imorgon, PUSS






I've been searching for you

hej, har inte så mycket att säga just nu, men kände ändå för att göra ett snabbt inlägg innan jag går till skolan & hämtar lite böcker, blandannat bilduppgiften som ska redovisas på onsdag & no-böckerna för vi har prov på torsdag. sen åker jag till dansen, kollar på. så jag iallafall vet vad vi lägger på idag. men vi lär höras ikväll. puss


trött tjej

godmorgon, stannar hemma idag.. mår inte alls bra, har feber, ont i halsen, förkyld & huvudet snurrar.. vi får se ifall ja mår bättre sen om jag kan åka till dansen och bara kolla på, annars kan jag inte vara med på uppvisningen på lördag & det vill jag! förstår egentligen varför jag sitter här vid tvn & bloggar nu men jag ska gå & lägga mig igen snart. PUSS



hihi, love you

min fina

nathalie dahlen, världens bästa

you're loosing yourself

godmorgon, eller godmiddag för min del som inte kunde sova så länge idag eftersom jag har feber osv.. idag ska jag bara vara hemma & göra ingenting, & har redan hunnit se två filmer, ehehehe. ätit har jag för delen inte gjort, men aptiten ligger på noll. fml. men vi hörs senare, POOUUUUUUSS


sjukling

hejsan, sitter här & har precis ätit mig mätt för resten av livet! för pappa skulle göra överraskningsmiddag idag & då gjorde han först planka, sjukt jädra gott! & sen blåbärspaj med massa glass och cola. jag har ätit mig mätt för resten av livet somsagt. men dessvärre sitter jag här med 40 graders feber & ska lägga mig snart, hehe.
men jag har mitt ögongodis, så jag klarar mig!



ojojoj

13:37

kom nyligen hem från felicia, igår gjorde vi inte så mycket, kolla massa filmer, eftersom båda var helt döda igår så orkade vi inte göra mycket mer, min lördag är inte ett dugg planerad. lite ångest faktiskt. vad ska jag göra?! aja, något händer väl.. hoppas jag! drar kanske ner till stan med elin sen, men det får vi se. coolt att jag bloggar exakt 13:37!!

för jag kommer aldrig låta dig få se mig svag

hejsan! mitt öra är väldigt varmt efter att ha snackat med michelle i en timme, & mitt internet har inte funkat sen igår, men det var säkert något med att dom byggoer om våran tvättstuga, då kan någon kabel kommit i kläm? eller? hehe.
kom hem från felicia vid 7, vi har varit ute ett tag, sen drog vi till henne & dunkade musik & kollade på massa gamla foton, najs som satan! & imorgon sover jag även där. helt underbart att felicia & jag slutade en timme innan alla andra för vi "kom överrens" om det med henne, bra vi är!
jag ska dra på en bra film & njuta av att det är fredag imorrn, puss!
en bild på min lilla kissr, som säkert hatar mig just nu för att jag väckte honom..


baby boy //+

har precis målat naglarna. bått med shimmer i. har inte så mycket att säga just nu. men med det här inlägger säger jag godnatt för idag blir det inga mer inlägg. eller.. det tror jag inte iallafall.
godnatt babes, PUSS

världens bästa..

.. felicia! sitter & snackar med henne nu. planerar lite inför helgen, här på fredag, där på lördag. ye, we rock!
skoldagen var ganskar seg, men okej. på bilden visade vi våra bilder för Zinat, och våra bilder var bra. tyckte hon.
imorgon efter da plugg drar jag & felicia till äppelgården. trevligt, trevligt!
hahahahahaha, jag & felicia webbar :
felicia: vet du vad jag ska ha på mig imorn?
jag: nae, säg!
felicia: high heels . . . . . .  . . . . . .
jag: ja.. bara det?

HAHAHAHAHAHAH, jag är trött... bloggar ikväll, PUSS

på ett ögonblick

sitter just nu & webbar med felicia & käkar. jag lagade maten själv, stolt! korv och makaroner....
bloggar nog inte mer förrän ikväll, för jag ska plugga, städa & göra massa saker.
vi hörs ikväll babes, puss

jag saknar dig

du var perfekt, jag saknar hela dig.


vivir con él



todo lo que no se trata sólo de usted. vivir con él.

irriterad

rubriken talar., nämner inga namn men vissa saker får mig att vilja slå till någon. men bort med det suta humöret & upp med det glada! japp. iallfall så.. gick hem & vände, sen till maxi & fotade. sen hem, snackade lite i telefon med min allrafinaste syster påvägen hem med & nu sitter jag här. pratar med felicia, elin & jonte, och ska snart sätnga av min kära dator, för jag har världens huvudvärk & är förkyld.. tycekr att jag jämt skriver att jag är sjuk, mén jo, det är ju sant..
ni får ha det bra, puss!


mamma söker fru

HAHAHAHAAHHAHA, japp!

who I am and who I wanna be

sitter och myser i min fleesefilt (stavning?) och har precis duschat, fryser som idiot!
skolan idag var okej, älskar matte/ engelska när vi är halvklass, haha om ni ville veta liksom. och efter skolan skyndade jag mig hem & åt, sen åkte jag till träningen, tog cykeln idag, duktiga jag!
nu ska jag fortsätta min kväll med att bara chilla & mysa, älskar't. det här blir mitt sista inlägg för idag om jag inte får värsta blogglusten senare! puss på er, later



Du är underbar allrafinaste syster. Du är det finaste jag har, glöm aldrig det. Jag älskar dig

afs

tja, bloggade lite snabbt i förrgår kväll. inte så bra uppdatering under helgen men i fredags sov michelle här & jag hos henne igår. vi träffade nattis på stan igår vid 2. jag köpte ett par byxor & en kalender bara. gick runt ett tag, sen tog jag & michelle bussen till henne, sov som små svin på bussen, trötta tjejer! och vaknade typ två sekunder innan vi skulle gå av, snacka om tur, vi kunde ha sovit och hamnat typ i finspång eller något.. sitter just nu och snackar med bröder, ska snart dra på någon film, för jag har typ blivit överförkyld igen.. imorn är det träning som gäller ganska så direkt efter skolan, hihi najs! hörs imorgon. later



du försvinner, men ingen märker att du är borta

rest in peace

Vila i fred natalie!


det här inlägget är till sara

bloggar endast för saras skull. michelle & jag har dansat, skrattat, ätit godiiis, kört sanning eller konka. och gått runt ute och snackat i tele md totte, annars har det vara varit chill. imorgon sover jag antingen hos nattis eller träffar michelle på kvällen efter att jag har gått på stan med nattis, och nu ska vi fortsätta med det vi gör. det vill säga inget. puss på er!


HIGH FIVE SISTER

tja på er, vaknade för ungefär en halvtimme sen, men inte utav vöckarklockan, för den funkar nästan aldrig längre.. utan jag vaknade av att min underbara familj lät lite & det var ju bara bra eftersom annars hade jag legat här & sovit fortfarande.. igår träffade jag fia, vi gick omkring och virade som vanligt, käkade äpplen.
idag åker jag & ein ner till stan och fotar till bildsaken, sen möter vi michelle nånstans och sen fortsätter fota lite.. sen drar jag & michelle till mig, fixar oss lite & sen träffar robin & christoffer! sen sover michelle här. imorn träffar jag nattis, och ner till staden, sover nog även hos henne imorgon! hihi. men nu kallar frukosten på mig! later

* den är stor, gigantisk, äcklig och SNIGG *

tornado

godmorning sunshines! vaknade klockan sju när jag kunde sova till åtta för en gångs skull, skitbra! men blåsten låter som andra värlskriget eller något så mitt fönster glappade hela natten! fråga mig inte varför jag inte stängde det..
snart ska jag fixa det sista innan jag masar mig till skolan.. bra att det började regna nu med, och mitt paraply ligger i skåper, f m l. men om jag har tur så har sandra paraply när vi möts, hihi.
nu ska jag äta frulle, see ya later!

träning

tja bröder. har precis käkat & hinner inte plugga innan träningen som jag hade tänkt mig.. men det tar jag ikväll. träningen slutar 7 tror jag, bloggar senare. dagen var inte så speciell, lika lång & tråikig som alla måndagar!
men först ska jag til senilakuten, jag vet, den finns!
later

långt inlägg..

tja, som somsagt som michelle idag. kul som vanligt! michelle kom hit och så åkte vi till stan, gick omkring ett tag, tog bussen vid 4 till henne och käkade, kolla film, lagade mat vid 22 och sen åt vi den. kyckling, ris & majs!
kollade på mera film, igår hade vi värsta myskvällen! och jag blev rädd för michelle tre gånger när hon bara kom helt vanligt bskom mig, eh, svårt att förklara! och sen skulle vi sova & jag fick värsta hostanfallet...
imorsen vaknade vi först vid halv 9, gick på toa, sen sov vi några timmar till... gick upp nångång efter 5, bra! sen fixade vi oss på en minut och stack ner till bussen & nu är jag hemma. det roliga är att jag inte kommer sova ett piss inatt, gick ju upp för en timme sen, och det är liksom redan kväll.. men jag får väl plugga lite.. det behövs! 
sitter här och är lite sjuk.. men jag ska typ sova tidigt & ta hand om mig själv! 
bilder från igår kanske kommer senare, för just nu orkar jag inte resa mig och hämta sladden..
långt inlägg, undrar hur många som orkar lösa allt.. dock höll jag på med det här inlägget i typ en timme.. byter musik och glömmer bort det, bra! nej, nu ska jag sluta. later


HAR DU FEBER?

godmorgon... vaknar av att jag håller mobilen i handen & mamma sjunger ute i hallen.. asbra!
åt precis lite frukost, och michelle är på cirkusshow nu, sen så hoppar jag på samma buss som henne på vägen hem, jag sover där inatt & vi får se vad vi hittar på sen.. jag bloggar antagligen en gång till innan jag drar. later

hej krulltott

det jag vill få fram i det här inlägget är att håret blir himla krulligt om man duschar & sen sätter upp 'knorr' direkt efteråt innan det hinner torka...





bloggar nog inte mer idag, inte vad jag tror iallfall. ha det bra babes. later


you should get some of your own

stressig dag. hela klassen hade sovmorgon till 09.40 men jag & hanna skulle stå i cafeterian, snäll du är som kommer för min skull, hjärtat! :* dagen rullade på, hanna drog på teoriprov, andrea stog med mig, hanna kom tillbaka & vi gojrde massa smoothie's, sen gick eller.. sprang jag, hanna & karro till himpa och sprang, sen gick vi tillbaka igen.. kom precis hem, träffade nattis ett tag, ikväll blir det lugnt. trött som bara den.. första fredagen på några månader som jag är hemma, japp. snart ska vi äta kyckling & någon sallad, mums.
haha, folk klagar på att jag aldrig lägger upp bilder, men kamerasladden var borta ett tag.. i min väska..





hjärtat

but my body don't lie

idag har jag gjort lite allt möjligt. först skola. sen en stund med fia, ÄPPELKRIG! sen hem och åt lite sen vidare till stan med underbara sara, gick omkring lite, träffade julia, ida & sabina! och så satt vi på rece i en kvart och vänta på hennes buss, och sen åkte jag hem & kom preciiiis hem, nu sitter jag här vid min underbara dator och här sitter jag fast ett tag! fast... jag är hungrig, hehe.

lite dålig humor såhär nu då..
mamma - men alexandra la du den rena tvätten i tvättkorgen?! jag ska ju hänga uppden här på tvättstället!
alexandra - oj, jag gick fel, hehe!
mamma - IQ FISKMÅS ASSÅ!

HHAHAHAHA, dör..... det gjorde min kväll. och sara förstås.
nu ska jag fortsätta lyssna på underbar musik. älska livet. later




titt på människan, ganska underbar sådär. älskar dig hjärtat!

SO

tjo, nyss hade vi musik och vi spelade gitarr, asum. idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men träffar kanske syster en stund om det gick... imorse försov jag mig som vanligt men hann ändå, bästa jah, he-he nu ska jag ha so, bloggar när jag kommer hem eller om en stund igen, hiho, later

...

 underbara människa


I have a good feeling

sitter och äter äpplen från förut, ja, ni ska få höra. idag sprang vi på himpa, 4 km. efter det skulle jag och fia gå tillammans hem bara, men det slutade med att vi hamnade vid "äppelgården" kan vi kalla det, där var vi i två timmar, hej ont i magen! vi tog bilder, gjorde en film, haha den kaaaanske ni får se senare, och åt äpplen. haha, sen gick vi till henne & gjorde inbakade flätor på varadra, min kusin lärde mig för ett tag sen, men var det verkligen inbakade? inte fiskbensfläta? haha, jag vet inte, men det blev inte bra iallafall... love you :*
imorn efter skolan träffar jag bästavän, vi hörs imorgon babes! later



längesen

just when you're thinking by yourself

hemma från träning, i tre månader har jag klarat mig utan, men idag insåg jag att jag verkligen brinner för dansen! kan inte sluta skratta åt att fia hällde smör i hennes dator, haha inte ens jag är så klantig :*
låten i filmen " jag saknar dig " beroende. rösten. meningen.
just nu sitter jag och smsar för fullt & facebook, och just nu bloggar, hehe? snart ska jag stänga av datan och plugga!! läsa lite i svenskaboken & engelskaglosorna vi har till imorgon, fast dom hade jag ju redan gjort, ja! (y)
vi hörs imorgon, och nu funkar deet ÄNTLIGEN att mobilblogga, det gick inte förut men nu så!
later

guantanamera

drar snart till träningen, PUSS


kemilektion

just nu sitter jag och felicia på kemilektion, askul egentligen slutar vi halv fyra idag men vi får gå tio över två tihi! bloggar mera hemma, later

no wonder no more

hejsan, haha sitter och snackar med amanda..
jag - vad gör du?
amanda - kollar på fotbollsmatch
jag - nice, kollar du på tv:n eller? ;)
amanda - nej, jag är på fotbollsplan!
jag - huh? aha okej, vilka spelar?
amanda - oliwer & linus
jag - HAHAHAHAHAHAHHAHA

fast sen så var det tydligen så att linus & oliwers LAG hade match, men det säger inte människan så jag tror hon står och kollar på när hennes bröder spelar match mot varandra... HAHA
ja, hej på er! galen helg asså, först i fredags sov jag ju hos michelle, vi hade det fett! och igår åkte jag hem från michelle vid 11 nångång och drog till stan vid 2, mötte jenny, gick omkring, jag köpte en tygväska på tshirt store och sen drog vi till jenny, sen träffade vi några, sen hem.. tack flickor, jag älskar er!  
herrans, dansen börjar imorn, JAG MÅR BRA!
hörs senare, LATER





allrafinaste syster

( jag och michelle åker förbi en "skog" )
jag - åh, kolla vilken hög vass!
michelle - mamma, är det där vass?
michelles mamma - nej? det är energiskog
båda - ASGARV!

hahahahahaha, jag dör! men det såg fakstiskt ut som vass, jag lovar.
kom precis hem från älskade storasyster, igår chillade vi och hade det redigt nice, skrattade som aldrig förr!
Jag älskar dig allrafinaste syster.
snart ska jag ta spårvagnen till klockaretorpet och möta jenny, eller nej! vi skulle mötas på stan, sen till henne. tihi.
himlen är randig :o men aja, nu ska jag packa om lite, och sen dra mig mot stan!
ha det bäst, glöm inte flytväst!


vi lever bara en gång

hej på er. nu började det regna, TOPPEN! nej. men vid halv sex kommer michelle & hennes mamma och hämtar mig, michelle ska köpa en dator och sen ska vi åka hem till henne. sover där inatt, tihi! och imorn åker jag hem från michelle någon gång och sen åker jag till jenny och sover där en natt, känner att den här helgen blir lyckad!
nu ska jag dunka musik ett tag innan jag ska packa och så! men jag bloggar ju säkert på michelles nya dator ikväll, ye! hih, vi hörs ikväll!
later



älskar dig bästavän

RSS 2.0