fredaaag

Hejsan, här har det inte skrivits på ett tag.. Har inte haft internet hemma men det kommer tillbaka imorgon, tjuhu! 
Sitter just nu i skolan med Linda och snart slutar vi. Efter skolan ska vi åka till Lindö för att ha lite tjejkväll. Tar bussen hem senare så jag uppdaterar er mer när jag kommer hem! 
 
PUSSAAARR
 

24 november

Hej på er! Vårat internet hemma fungerar inte för tillfället, så det är därför bloggen är ganska... Död. Men ligger just nu i sängen och ska snart sova. ska upp tidigt imorgon och träffa Jenny så ska vi kolla fotboll, ibland undrar jag ens varför jag är vän med henne..
Iallafall, igår var vi hos min moster, vi hade det jättemysigt, sen spenderade jag resten av kvällen hemma.
Ska även ta en löprunda runt strömmen imorgon med Lollo! Nu ska jag komma fiiiilm. PUSS OCH GODNATT!


happyyyy

Kom hem från gymmet precis nyss, och nu ska jag duscha, sen ska jag plugga och äta. Fick mig nyss en liten glädjekick när jag fick hem ett lönekuvert från Stadium där det står att jag får in lön imorgon, hade heeeelt glömt bort att jag hade jobbat, happiii! Imorgon är det sovmorgon också. Börjar 11.10, helt okej! Imorgon ska vi fira min moster, sen spenderar jag förmodligen min natt hemma hos Michelle! Men nu måste jag läsa.. BYE 
 
Haha, det är boken jag ska läsa, den är lite psyko, om jag får säga det själv.. 
 
 
 

lets go crazy baby

Heeej på er! Är helt slut.. Hade först en jättelång dag i skolan, sen direkt till gymmet och sen hade mina föräldrar bokat spa ikväll, så jag gick dit, låg i bastun ett bra tag, gjorde hårinpackning och nu känner man sig sådär himla fräsch, lovely! Sitter nu och pratar med lite goa vänner och ska snart plugga lite.. 
Imorgon ska vi antingen gymma eller bowla haha, får se vad det blir. HA DET BRA! 
 

portkod och plugg

Hej på er! Har precis kollat dubbelavsnittet av portkod 1321. Drog
Har även pluggat lite idag, läst ur en engelskabok och lite historia på det, imorgon är det onsdag, vilket innebär lång dag, efter det drar jag och tjejorna till gymmet. Blir nog en bra dag iallafall. PUSSAR 
 

cause baby you're giving me a heartattack

Hejsansvejsan! Ja.. Sitter och pratar med Nattis och jag kan tala om för dig om du läser det här, jag tycker om inte om dig... Inget vi behöver ta upp här. Har iallafall matteprov imorgon, och som pricken över i:et så ska jag till tandläkaren klockan 8 på morgonen med.. Hatar tandläkaren :( och ska kanske laga ett hål med, som bara var litet sist jag var där.. Vill inte.. :( 
 
Hoppade över min träning idag, för jag var tvungen att plugga matte & historia! Hann iallafall ta en liten löparrunda. Imorgon ska jag iallafall till dansen, uppdaterar er mer imorgon. GOODNIGHT SWEETIES!
 

my head is like upside down

Hej på er sötingar! Ska snart kolla på solsidan (på datorn), eftersom jag missade programmet på tv, tur att man kan se det på datorn iallafall! Har låst upp Amandas gamla iphone idag, så slipper gå runt med en liten xperia! Känns faktiskt ganska så skänt. Heho. 
Tidigare idag träffade jag Fessan, vi drog oss ner till maxi, hon köpte en tröja & lite så. Och nu på kvällen har jag tagit en promenad med Nattis. Skola imorgon, och matteprov på tisdag.. Det går bra nu kompis. 
 
Världens finaste
 
 

dr martins

 
 
 
 
 
Sjukt snygga skor! Dom rosa är verkligen grymt coola, men vilka kläder kan man änvända det till? Inte mycket. :/ 
Dom vinröda & dom svarta kan man däremot matcha till lite mer! Mumma! 
 

i found you

HEEEJ PÅ ER! 
Kom precis hem från stan. Var där med Amanda som jag har saknat som bara den, vi käkade lite & tog ett varv på stan. Superskönt att prata ut lite. Inatt sov jag och lite tjejor hos Lollo, vi skulle ju köra på ett twilight-marathon, men det blev Andra Avenyn-marathon istället. Riktigt mysigt var det iallafall!
Ikväll ska jag bara vara hemma. Ta hand om mig själv tror jag, ansiktsmask, bädda rent osv, kanske ska ringa till Nattis och se vad hon gör ikväll annars. 
PUSS

myser all by myself

Ligger i min säng och fryser. Planerar lite inför morgondagen, tror vi ska hem till Lollo med tjejorna & kolla alla twilightfilmerna, mysiiiigt värre! Resten av helgen är inte planerad, återkommeer med det..  NATTII
 
 

pluggtorsdag

Hola kompisar! Sitter i mitt kök, ja mitt kök. Har precis fått i mig lite mat & ska snart plugga. Hade mitt teoriprov i idrott idag, gick faktiskt rätt bra! Så nu ska jag bara plugga 53432 andra saker också.. Har inte så mycket att säga, HAVE A NICE THURSDAY EVERYBODYYY! 
Två söta bilder får tala för tillfället, hähä
 

sverige - england

 Har aldrig varit ett fan. Men herreguuuud, vad gör han?! 4 mål mot England. Kommer somna gott ikväll! 
 

tell me something i don't know, something i care about

Hej! Igen! Orkar inte bloggpaus, det är ju alldeles för kul att blogga för att ha en paus. Ibland iallafall! 
Har precis kollat senaste avsnittet av portkod 1321, har pluggat lite idrottsteori också! Imorgon ska jag in till stan efter skolan och låsa upp min gamla xperia som jag nu måste ha ett tag tills jag köpt ny. Bättre än inget. 
Annars rullar livet på som vanligt, HA DET BRA! 
 

nej tack

Tar nog en bloggpaus. Så säger jag alltid och kommer tillbaka efter två dagar. Får se hur det blir med livet. Ciao

de sista jag ser av dig är det första jag tänker på nästa gång jag ser dig

 
Kollade nyss på solsidan och kollar lite bilder ifrån i Fredags. Haha. 
Imorgon är det skola och har prov på både tisdag och torsdag. Let's hope for the best!
 

söndags-mys

Hejsan! Bakar just nu kladdkaksmuffins med min syster. Idag är det ju farsdag & mamma och pappa är på någon konsert nu, så vi ska överraska dom lite tills dom kommer hem. Hoppas inte pappi läser tihi.
Ska spendera min kväll hemma, plugga & mysa. PUSSAAARR
 
s-ö-t-a

farsdag

Hej på er! Kom nästan precis hem från Nattis, sov där inatt. Igårkväll gjorde vi typ ingenting, jag var riktigt trött och somnade rätt tidigt. Mår faktiskt inte så bra idag heller, men ska snart ta tag i lite plugg och vara barnvakt. 
 
Okej, ska göra som alla andra.. GRATTIS PÅ FARSDAG VÄRLDENS BÄSTA PAPPA. 
Fick lite tvångstankar när alla lägger upp såna gulliga texter/bilder på facebook. Lol. Nu ska jag plugga. Wihu
 

still frustrated

Godmorgon! Åt precis frukost. Ligger nu i sängen och är arg. Mycket arg. Har ingen mobil så ni behöver ju inte ens försöka nå mig på den.. Måste köpa ny, och det snart eftersom jag icke överlever annars. 
 
Just det, lovade att ni skulle få bilder. Kom på nu att dom bilderna är på mobilen, som inte finns längre. 
Nu ska jag fortsätta sura och prata med fina människor. PUSSAR 

hemma från royal

ÅH.... kvällen började jättebra, några brudar kom hem hit, partajade lite, tog tåget till Linköping, hade det asbra, lärde känna en massa nya människor osv. Sen ska vi ta tåget hem, får min jacka & mobilen är borta. Då har alltså någon gått in vid garderoben, eller så är det snubbarna som JOBBAR i garderoben, awsåme. 
 
Så om någon ser en vit samsung, skriv på facebook: Rebecca Wallberg. Hehu. 
Kom iallafall precis hem. Ska snart sova, är jättetrött! Bilder kommer imorgon! 

gästblogg ala lollo

Heeeeeeej hallå alla bitches! Nu är det självaste lovisa som gästbloggar. Vi sitter hemma hos beccis och gör iordning oss för kvällen. Snart kommer ett gäng härliga brudar över och sen bär det av till linköping för fest! Hoppas det blir en jätte bra kväll. Bilder kommer senare!
 
SBWoudgöb3riogh4op6mjno spåraaaaaaaa
 

you got me good

HEJ PÅ ER! Har precis tagit en dusch och det var riktigt skönt kan jag lova. Ska bara kolla igenom lite på min engelskauppgift innan jag ska bädda ner mig och kolla på tv ett tag. Är riktigt trött. 
Laddar inför morgondagens festligheter, först kommer alla hit & så, sen tar vi ju tåget till Linköping som sagt. Kommer ge er massa bilder på Lördag antagligen. Eller kanske imorgon. Håll utkik! ;);) 
 
Hahaha 

everyday we celebrate like we won

Hellooo! Idag hade vi spanskaprov. Det gick nog helt okej, om jag ska gå på magkänslan. Efter skolan drog jag, Annie och Lollo och köttade lite på gymmet och jag kom hem för en stund sen. Just nu håller jag på och fixa en spellista på spotify tills Fredag och ska sen kolla på några avsnitt av min favvoserie! 
 
Kan ju berätta en hemsk, men ändå lite rolig sak som hände förut, Lindi skulle som vanligt försöka komma in på min mobil, så hon råkade av misstag spärra den så jag inte kunde komma in på den över huvudtaget. Efter skolan åkte vi till mobilrep och fick den upplåst. Heho. Hade lite panik där ett tag faktiskt.. 
 
PUSSAR

i know i have said it a million times

Godmorgon. Har precis fixat mig och ska snart dra mig till skolan. Ganska chill dag idag, förutom att vi har tre timmars håltimme, så vi måste vänta på en lektion som börjar vid halv 3.. Wihu. 
Ikväll ska jag nog träna, i think. Vi höööörs! 
 
från spexfotot 

jiddra med den och du får problem med minst tio man

Rekord på att blogga för min del! Tredje inlägget för dagen. Woho. Sitter iallafall och lyssnar på underbar musik och pratar med lite goa vänner, livet rullar på och jag är riktigt glad idag. Mina vänner borde få medaljer för att dom är så himla bra. Så jäkla bäst. Love 
 
Med brist på andra bilder får Jenny och jag stå för det. PUSS

tired of being tired

Hej på er! Kom nyss hem från dansen. Ska alldeles snart hoppa in i duschen, sen kolla senaste avsnittet av portkod 1321, wieh, längtat i en hel vecka nu! Sen ska jag plugga. PUSSAR 
 
ma girls'

träning

Heeeeej! Ska plugga lite spanska, sen åka till träningen. Weho! 
Imorgon har jag spanskaprov. Wish me good luck, hoppas att det går bra! Hörs ikväll. 
 
Oj, jag blev rosa.. 

jag har inga miljoner, men du vet vem jag är

Hej på er gosisar! Sitter i min säng och försöker plugga lite spanska, det går sisådär. Men jag är snart klar för kvällen. För övrigt, jag lyssnar på musik & är riktigt trött. Var tungt att gå upp imorse, usch. 
Bara 4 dagar kvar till royal också, taggi. Nu ska jag fortsätta plugga lite och sen ska jag nog kolla på någon film eller kolla någon serie. We'll see! 
 
Justin.är.min.inte.din.

37 frågoooor

1. Ditt fullständiga namn: Rebecca Mikaela Wallberg
2. Hur lång är du? 1.64
3. Ögonfärg? Blå
4. Spelar du något instrument? Nope
5. Vart befinner du dig just nu? I min gosiga säng
6. Biter du på naglarna? Det händer väl.. 
7. Har du några husdjur? Sí, en katt 
8. Är du singel? Ja..
9. Vem tycker du är snygast? Det finns många hehe
10. Vem/vilka vet mest om dig? Mina närmsta vänner. 
11. Vad vill du ha just nu? Julafton, sen kan det få bli sommar direkt
12. Rädd för? Spindlar, läskiga lärare och ja.. Jag vet inte
13. Kommer du ihåg din första kärlek? Ja
14. Saknar du honom/henne? Nja
15. Mcdonalds eller Burker King? Mcdonalds utan tvekan 
16. Sjunger du? Ja, men det låter inte bra
17. Vad har du för skostorlek? 38/39
18. Vill du gifta dig? Ja, det tror jag
19. Kommer du bra överens med dina föräldrar? Ja, ibland så 
20. Din hårfärg? Blooond
21. Vad ska du göra imorgon? Skola, plugga, träna
22. Skor du hade på dig idag? Klackar
23. Vad sover du i? Stor t-shirt
24. Favoritfärg? Svart, gul, lila
25. Hur svarar du i mobilen? Beror på vem det är, oftast "hallå" 
26. Vad är det för väder hos dig just nu? Hmm... Mörkt 
27. Godaste glassmaken? CHOKLAD
28. Favoritklädsel? Tajta jeans, shorts, tröjor 
29. Favoritgodis? Det mesta
30. Hur många kuddar sover du med? 3
31. Vem har varit din räddning idag? Tessan haha
32. Brukar du vara stressad? Hehe ja ibland
33. Är du blyg? Oftast inte
34. Längtar du tills din födelsedag? Vem gör inte?! 
35. Någon/några som betyder mycket för dig? Min familj, mina vänner, många
36. En vän du har känt länge? Fessan
37. Vad ska du göra nu? Kolla fiiiiilm
 
 
 
 
 
 
 
 

todays


så ta plats innan dörrarna stängs

Hej på er! Har precis tagit tag i pluggandet och ska snart till min farmor och farfar och äta mat. Ikväll kanske jag ska löpa med Fessan. Efter det plugga. Redovisning imorgon! 
 
Igårkväll drog jag till Nattis, vi kollade på några klipp av ijustwanttobecool, länkar under! 
-->http://www.youtube.com/watch?v=n6yRr6fUqxw - sjuuuuka grabbar! 
 

sanna mina ord

Helloo! Har precis ätit med familjen & innan det var jag på stan med Nattis. Ska snart hem till henne igen! 
Sjukt hur fort det här lovet har gått, det känns som att det var Måndag nyss, men snart är det skola igen men det ska bli ganska skönt faktiskt. Hehe. 
 
Nu ska jag kolla ett avsnitt av en serie & sen vänta på att Nattis hör av sig! HA EN FORTSATT BRA LÖRDAG!
 
Bild från förra veckan då Jenny & jag var barnvakt till en liten skruttis!
 

vi softar på stationen

Godkväll! Ligger i sängen och pratar med massa folk & ska snart sova. Förut träffade vi några grabbar, men sen drog vi till Fessan, försökte rädda mitt hår med silverschampoo, men jag vet inte ifall det blev så mycket skillnad eftersom det var första gången jag använde det. 

Imorgon ska jag träffa Nattis. Vi ska in till stan, tror jag. På kvällen kanske jag ska på bio med Lollo & Linda. Sånt som märks! Ha det bra & sov gott! 
 
 
 

dagar passerar bara utan att man märker något

HOLA AMIGAS! Sitter hemma hos mig med Fessan, vi kom ganska nyligen hem från maxi, köpte med mig ett silverschampoo som jag hoppas ska hjälpa. Hoppas ganska så mycket på det. 
 
Vet inte vad vi ska göra idag/ikväll, men det är sånt som märks. BYE 
 
Fessan får stå för bilden. TACK & HEJ

joakim gissberg

 
Ouf. Han blir kvällens snygging, har lyssnat på hans cover typ hela kvällen. Vår betong-Joakim Gissberg
Ligger iallafall i sängen och pratar med lite vänner, snart ska jag sova! PUSS
 

en dag reser vi runt jorden

Har precis löpt 4 km & powerwalkat 5 km med Fessan, ska snart duscha & sen när moran kommer hem ska vi nog slinga mitt hår igen, för det är väldigt blont i hårbotten, men se är resten av håret lite mörkare, svårt att förklara. Kvällen ska jag kanske spendera med Fessan efter att ha fixat håret & allt. 
 
1. Håret at the moment 
2. Me and my wacky sister 
 

FÖRLÅT

..FÖR DEN DÅLIGA UPPDATERINGEN! Har glömt bort bloggen helt & hållet typ. 
Men just nu ligger jag i min säng. Vaknade precis. Igårkväll bestämde jag och Micelle runt 5 att jag skulle åka dit, så jag gjorde det & sen klockan 4.20 ringde klockan imorse, för Michelle skulle ta tåget till sin kompis i Göteborg, så jag blev hemskjutsad & har sovit sen typ halv 6 nu men känner mig fortfarande inte alls utvilad.. 
Idag vet jag inte vad jag ska göra riktigt, kanske träna lite senare. 
 
Just det, igår färgade jag håret också. Nej, inte svart.. Blondare! Dock är hårbotten typ liiite gul/orange men det lägger sig snart.. Får vi hoppas. VISAR BILD SENARE. Later 
 

RSS 2.0