en jobbardag avklarad

Sitter i förtältet & pratar med lite härliga människor, jobbade idag igen efter cirka 2 veckor, men jag jobbar bara fram tills torsdag, sen åker jag hem & träffar min saknade vän Michelle, sen på Fredag åker jag med Jenny ut till hennes land & chillar där i några dagar.. Wiie! 
 
Annars då... Jag lever & har det bra. Jobbar & tjänar pengar. Väntar på planer längre fram i veckan. Mår rätt bra ändå! Men jag hör av mig imorgon. PUSSISAR
 
Gammel-bild! 

rastlös

Sitter i mitt rum, rastlös. Vi ska snart åka tror jag, men jag vet inte hehe.. Men jag hoppas det. Varför skriver jag ens det här inlägget? Så ointressant, finns säkert någon jäkel som bryr sig, eller? :) 
 
Todays: 
 
 

I'm in love

HEJ BLOGGEN! Kom hem igårkväll. Eller typ på natten.. Och det var en seg bilrsa kan jag säga, när klockan hade gått runt ett varv började det bli segt, men nu är jag somsagt hemma. Att sova i min egna säng vaa drömmen som gick i uppfyllelse, fysatan vad skönt! Och idag ska jag lämna den igen, för jag ska jobba tills Torsdag, sen har jag massa planer, wiho! Men mer om det lite längre fram! 
Tar med mig datorn till Arkö så jag kan uppdatera er lite, hehe ;) Stay tuned! 
 
 

nordpoolen

 
Det var inte riktigt där vi var idag. Det är en googlebild, tagen vid björknäsbadet. Men vi var på ett badställe där man kan bada både inne & ute. Riktigt mysigt! Kom iallafal hem från nordpoolen nyss. Jag, Elin & Alexandra ligger i våran stuga just nu & snart ska vi beställa pizza, haha! ;) 
 
Imorgon ska vi åka hem, tidigt på morgonen, runt 9, 10. Och så kommer vi hem någon gång under natten till söndag & på söndag mmorgon åker vi till Arkösund, eftersom att jag jobbar måndag till torsdag. Har jag tur så följer min fina vän Jenny med mig ut & då bli det tältning. kill mehaha! 
Nu ska vi hoppa studsmatta eller något.. PUSS MINA FINA LÄSARE!

födelsedagskalas & småshopping

Hejsan! Kan ju börja med att säga: Grattis Elias! På 9-årsdagen! Och just nu är hans släkt här och vi har precis fikat med dom. Tidigare idag åkte jag & Elin in till Boden och kollade runt lite. Fick med mig lite hårnålar & nya lösnaglar hem! Och planerna är ändrade, vi åker hem imorgonbitti, pågrund att jag jobbar på måndag! Puss
 
 

kalix

Idag har vi varit i Kalix! Vi har varit där & hälsat på min mammas kusin som även kommer hit imorgon också! Det ligger bara cirka en timm härifrån, vilket är väldigt lite med tanke på hur långt det är hem till norrpan! ;) 
Imorgon fyller Elias 9 år iallafall, så vi ska fira honom med hans släkt imorgon iallafall. Nu ska vi baka chokladbollar! 
 

storforsen

God kväll mina fina läsare! Idag har vi varit i storforsen! Kollat på fin natur, bråkat med ryssar & mysit. Det är nordens största fors/flod & det går nog inte att beskriva känslan när man står där brevid och känner hur vattnet gör så marken nästan skakar. Riktigt mäktigt. 
 
Förlåt att bilderna inte är i samma format, men det gick inte att fixa till det.. Hoppas ni överlever!
 
 

luleå

HEJ! Kom hem från Luleå för cirka en halvtimme sedan. Vi har shoppat sedan 10, 11 imorse.. Så mina ben är rätt så slut kan man säga.. ;) men nu sitter vi hemma i soffan & tar det lugnt. Har shoppat en hel del. Jeans, löpartights, linnen, tröjor, shorts, mascara osv.. Men jag visar er bilder när jag kommer hem! Och dagen blev ju ännu bättre av att min käre far betalade mina CheapMonday jeans som jag dreglade som en gris över.. WIHO! 
 
Så.. För er som gillar att shoppa, åk till Luleå! ;) 
Det enda negativa i mitt liv just nu är att det ska bli 26, 27 grader i Norrköping tisdag, onsdag & torsdag! Och här är det inte riiiktigt så.. Hoppas på allt anat än regn iallafall! 
Men nu ska jag dra mig. CIAO 
 
Ungefär såhär glad var jag när jag kom hem.. 

i norrland

Hej på er! Sitter nu hemma hos familjen Nasi.. Och vissa spelar wii, jag vid min dator & några utomhus! Vi har varit här nu i tre dagar & det har verkligen varit jättemysigt. Som tur är har vi en hel vecka kvar att njuta här. Imorgon drar vi allihopa till Luleå & shooooopppar! Så imorgon kommer jag nog inte hinna blogga, om inte på kvällen..
Bilder på allt möjigt, inköp & annat kommer när jag kommer hem! Ni får en liten bildbomb då ;);) 
 
Men nu ska jag dra mig & vara lite social med alla andra här. Vi höres min fina blogg, synd att jag inte kan ägna så mycket tid åt dig... Ok. Hejdå! 
 
♥♥

resa

Godmorgon på er! Idag ska vi ju somsagt till Norrland, vi ska ta en "liten" biltur på cirka 16 timmar upp dit. Men satans, så mysigt det är!

Det kommer nog bli massa bilder när jag kommer hem, bara jag inte glömmer kameran! ;);) Men jag ska se till att få med mig den. Och sen kom jag på att jag ska ju ha med mig min lilla dator, så jag kan blogga ifrån den, så håll utkik sötisar!

she said she can't wait

HEEEEEEEJ BLOGGGEEEEEN! Det var ett tag sen, men uppdateringen kommer inte bli bättre under veckan som kommer, för jag ska iväg & resa igen & kommer hem om en och en halv vecka! Men jag har haft det rätt bra i Arkösund med, och imorgon åker vi till Norrland, platsen med världens finaste dialekt! Nu tänker ni "Och vad ska du göra i Norrland..?" Men jag har släkt där uppe, that's the reason! 
 
Sitter just nu i mitt rum & mår bra efter att ha varit borta i 11 dagar igen, lyssnar på musik & snart väntar pizzakäk! 
Bloggar imorgon innan vi åker & så kan jag slänga in lite mobilinlägg om ni är riktigt snälla! :) 
 

oväder

 

tar bussen till arkösund

Hej på er! Snart ska jag in till stan för att träffa Amanda, och senare tar vi bussen ut till arkösund, eftersom vi ska jobba hela veckan som kommer. Yey. 
Så nu kommer en till vecka med bara mobilinlägg, ni får leva med det! Ha det bra. PUSS 
 
 

breakfast-time

Sitter och käkar frukost & har precis duschat. Ska somsagt ner till stan med Nattis sen & så ska vi tydligen till min moster idag, för att min kusin fyller 9 år! Grattis! Efter det åker jag till Nattis och spenderar natten hos henne!
 
Men vi hörs när vi hörs. Antagligen ikväll. Stay tuned!
Varför kan inte Sveriges stränder med se ut såhär!?!!?

att dö för från nelly.com

  
 
  
Dösnygga grejor från nelly.com! Skulle gärna klicka hem allt dedär precis just nu! ♥

a reason to start over new

Hejsan. Idag vaknade jag upp med Michelle brevid mig & vi har inte gjort mycket alls idag, hon drog för någon timme sen och jag ska snart käka. Imorgon bitti ska jag & Nattis ut & springa. Och sen ska vi även in till stan & sen bio på kvällen. Gissa vilken....
Nästa vecka är det jobbvecka igen, wey.. Men som tur inte ensam, har ju min arbetskompis Amanda med mig! OCh veckan efter det åker vi till Norrland & efter Norrland så jobbar jag en vecka till, så EFTER det har jag "sommarlov".
Men nu brinner min mat upp! CIAO  

i found a reason for me

HEJ PÅ ER! Vaknade runt halv 11 och snart kommer Michelle hit. Vi ska laga mat, sola & sen dra ner till maxi tänkte vi! Hon spenderar även natten här sen. Just nu sitter jag & lyssnar på musik & fixar mig lite halvt.
Men jag har inte såp mycker mer att säga för tillfället, vi hörs senare. STAY TUNED!
 
-Bild från spexfotot-

happy

HEJ! Idag mår jag bra. Om ni ville veta. Igår träffade jag Jenny på stan och myste runt lite & sen åkte jag hem & nästan direkt efteråt så drog jag, Lina, Fessan & Chrille och spelade minigolf, och mitt lag förlorade.. Efteråt gick jag & Fessan till henne & chillade, sen kom idén om att vi skulle tälta, så vi satte upp tältet & sov där. Riktigt mysigt! Imorse vaknade vi vid 8, vid 9 hoppade vi i poolen & sen dess har vi legat där hela dagen. Har fått bränna & lite till, vi får se om jag vågar gå utanför dörren imorgon med mitt röda ansikte..
 
Sitter iallafall nu i mitt rum, och ha precis städat lite. Ikväll ska jag inte göra något speciellt & imorgon ska jag träffa Michelle & hon kommer även sova här.
Linnet jag köpte igår har ni där på bilden!

nu drar jag till staden

Nu drar jag till stan. Två veckor sedan jag fick se staden. Vi höres snare. Stay tuned!
 

nyvaken...

Godmorgon på er! Vaknade för en liten stund sen & ska snart käka lite frukost, sen fixa mig & dra till stan för att möta Jenny. Hoppas på att hitta lite idag, inte shoppat på en evighet... Så det ser jag fram emot!
Slänger in ett inlägg innan jag åker! PUSS

JAG ÄR HEMMA, AWMAJGADT

TJA! Jo, uppdateringen har varit dålig under hela 12 dagar, men jag har ju somsagt varit ute på landet, och de mobilinlägg jag har gjort har jag inte kunnat lägga upp några bilder till. Sorry for that. Men nu ni, nu är jag tillbaka! 
Har aldrig saknat mitt hem såhär mycket. Aldrig. Min dator. Musik. Min säng. Min tv. Mitt rum. Kärlek ♥ 
 
Ikväll ska jag bara vara hemma, ta hand om mig själv & mysa, haha. Och imrgon ska jag träffa Jenny & ta en fika på stan, sen får vi väl se vart dagen tar oss. Åååh, vad jag har saknat alla mina fina vänner! 
Har tyvärr inte tagit så mycket bilder under tiden jag varit borta. Har mest jobbat & även haft en jättebra midsommar med massa sköna människor & det har även blivit många nätter med fina människor. Har helt enkelt haft det awesome, men borta bra, men hemma bäst! 

Ni kan få en gammal bild istället, hehe! PUSS
 

RSS 2.0