valborg

Hej på er! Sitter hemma hos Nattis ju nu och vi ska snart dra hem till mig och sen vidare till träningen, igår tog vi det mest lugnt.. Vi kollade på film, skypade & gjorde ansiktsmask! Har inte mycket mer att säga för tillfället, men jag bloggar mer ikväll, ha det bra bra! Puss!

Haha, bara för att den stämmer in på mig... ;);)


säljer jeansshorts!

Hej! Jag har köpt ett par shorts, som jag köpte i fel storlek! Kommentera i inlägget eller på facebook!
Jag säljer dom för 100 kronor, originalpriset är 299 kronor. Hör av er!


söndag

Hejsan! Är nu hemma från maxi, och fick med mig två par shorts, ett linne & lite andra smågrejer som jag inte orkade ta kort på. Snart ska vi till Nattis, spenderar också natten där! Bloggar senare eller imorgon.
Ha en bra söndag. PUSS






maxi

Sitter med Nattis brevid mig & vi ska snart ner till maxi & köpa ansiktsmasker till kvällen och lite annat. Köpte ett par shorts igår som jag visar er senare. Jag uppdaterar er mer senare med lite bilder kanske ;);) 
Puss

 

klänning

Dom här klänningarna sitter jag & funderar på till avslutningsmiddagen.. Vilken tycker ni?



ingen sovmorgon här, inte

Tja! Pappa & mamma väckte mig vid 8, då dom skulle åka till arkösund & jag ska snart börja fixa mig för att åka ner till stan med Nattis, ska byta ett par shorts & köpa lite saker, som jag visar er senare ;);)

Annars, Nattis sover här till Måndag, sen träffar jag Sofia på valborg, får se vart vi tar vägen!
Uppdaterar er senare med lite bilder! Puss

LISTAN: 4

4. Mina vänner:

Mina vänner är såklart dom allra bästa,Utan dom skulle jag nog inte vara den jag är idag & dom ställer alltid upp & är sådär underbara som bara vänner ska vara.
Mina vänner är såna vänner som man kan dela alla minnen & händelser med. Sorgliga, roliga, konstiga. Allt.
Kan ju bara säga: Ni äger!











oups, dålig uppdatering

Hejsan! Har inte bloggat på.. två dagar? Men jag har haft fullt upp med skolan, träning & vänner!
Har iallafall gymmat idag & städat mitt rum & ska snart plugga.
Veckorna går så himla fort & jag fyller år om 9 dagarn, wie! Och på måndag är det valborg, även om jag själv inte tycker att det är någon direkt dtor högtid, haha! Men imorgon sover Michelle här & mina föräldrar ska till arkösund i helgen, så jag blir ensam heeela helgen, fast nattis & Michelle sover här & så!


bik bok

Tja! Sitter just nu & käkar kycklingsallad, haha! Ska snart till stan med Nattis, för det är 50% i hela butiken idag, så jag hoppas på att fynda något där! Hörs senare. Puss!

loca mannen, vi festar loss

Tjaa!
Hade judo idag igen, lika "kul" & "våldsamt" igen, haha! Efter det drog jag till träningen, och förresten julia, om du set det här, ring mig! Iallafall, ligger nu i min säng med musik & pluggar.
Och mitt lönebesked från Stadium den här månaden had trillat ner i brevlådan idag, satt inte helt fel!
Imorgon är det onsdag redan, drar till gymmet med Michelle efter skolan, nicenice!
Ha det braaaa! Puss

Lite halvtrashig bild som jag tog innan träningen, men det får ni leva med!

byta header

Vet att det ser lite fail ut att jag har headern med mörkt hår när jag är blond.. Men jag ska ändra det i veckan, det kommer nog bli något liknande, men med en blond bild eller något annat. Hör av mig!

let's get up and get on the floor

Tja! Kom precis hem från skolan, och ska plugga lite innan Nattis kommer hit & vi ska dra till träningen.Vi skulle egentligen suttit på en spanskalektion nu, men våran lärare vabbar, så vi fick sluta tidigare.  
På Fredag ska vi hade det sista nationella i engelska, uppsatsen. Känns riktigt skönt att det är klart sen!

Ni får en bild på hur håret blev efter slingning & klippning!

blond & korthårig!

Tja! Michelle slingade mitt hår inatt, eller vi blev klara inatt! Resultatet blev.. blont. Blev supernöjd med färgen, för det kommer ju även blekas lite av solen är sommaren kommer! Och håret blev såklart superslitet, så mamma köpte hem någon jättebra hårinpackning & klippte av lite av håret, så nu är det betydligt kortare, men det kan ju också vara något att prova på!
Ni får tyvärr ingen bild nu, för det är jätteofixat & så, jag lovar er en bild imorgon!

Men för övrigt... Jag mår bra för er som vill veta, jag sitter i min säng och ska plugga lite svenska snart..
Vi hörs senare eller imorgon. Puss!


slingar håret

Sitter just nu framför min dator hos Michelle & hon slingar mitt hår, och det kommer nog ta 5 timmar eller något sådant, för jag har alltid kört med folie & det går mycket fortare och är enklare, enligt mig. Men jag kanske lägger upp resultatet senare, om vi inte blir klara jättesent.
Imorgon ska vi somsagt till gymmet, vi drar runt 11 & sen ska vi till stan efteråt och fixa något med Michelles mobil på 3! Nu vet ni att jag lever, pusshejdooooo!

gammal bild med dålig kvalité, jajamensan!

saturday morning

Godmorgon readers! Vaknade precis & ska snart äta frukost & hoppa in i duschen! vid 3 ska vi som sagt till farmor, sen åker jag till Michelle, jag uppdaterar er mer senare! Puss

i like to be everything you want

Fick lite Bieber-känsla över rubriken, hiho! Hej iallafall, jag mår jättebra, för det är fredag och jag ska bara vara hemma faktiskt, ha myskväll med la familia, laga tacos & plugga lite. Chill fredag!
Imorgon ska vi till min farmor&farfar runt 3 & fira min farmor som fyllt år, sen lämnar min familj mig, och åker till arkösund & jag åker till Sörping till Michelle som jag inte träffat på jättelänge! Och på söndag ska vi gymma, ungefär så ser min helg ut.

Just det, spexfotot hade ramlat ner i brevlådan idag också! Dålig kvalite, men bättre än inget!

is there anything i can do for you dear?

Dagen var i helhet jätteseg, hade nationella från halv 9 till halv 12, med en liten rast emellan. Det gick relativt bra, men jag vågar inte säga för mycket, vi får la se hur det gick! Hoppas på det bästa!
Sitter just nu och pluggar, facebook & lyssnar på musik.

Och nuuu ska jag gå & möta Fessan, se you later!

vinnarna av dagens blogg:

Kan börja med att säga att alla som anmälde sig har bra bloggar, men jag har valt två utav dom!
Here they are:

Vinnare 1

Vinnare 2

Och tack till alla er andra som också anmälde er, ni äger.
Puss


mot maxi

Good afternoon! Stavas det så? Aja. Ska om en liten stund ner till maxi för att köpa en färgglad T-shirt för att sedan klippa sönder den, som vi ska ha till raggan på avslutningen. Men först ska jag plugga a little bit. Svengelska ♥
Imorgon är det somsagt nationella, hör&läsförståelse. Ska plugga in lite grammatik, annars går det ju inte att plugga speciellt mycket på det... Now I have to go, later!

Körde på en slapp look idag, no make-up!

ibland får man inse att man har fel, och leva med det

Kom hem från träningen för en liten stund sedan, har hunnit att duscha iallafall! Vill börja med att tacka för alla fina kommentarer ni slänger in här! Ni äger! ♥
Sen kan jag också säga att wow, det är redan Onsdag imorgon! Det lilla som gått av veckan har gått jättefort! Sovmorgon imorgon också, wonderful!
Nu ska jag snacka lite med Nattis, sen plugga! Have a nice day!

Vinnare av dagens blogg kommer upp imorgon!


judo, regn & träning

Hejsan! Kom precis hem från skolan! Eller judon rättare sagt, istället för gympa, så skulle vi få prova på att köra judo, det var kul, bara det att jag har ett stort rivmärke på hela kinden, TACK FESSAN ♥♥♥♥
Snart ska jag till Julia, sen till träningen, vilket blir asnice, förutom att det typ haglar OCH regnar på samma gång & jag hade tänkt att cykla till träningen, fast jag tror jag avstår det nu... Vips, nu snöar det också!

Vi hörs senare! Puss
Det är typ omöjligt, och man ska säga det snabbt!


i was right and you were wrong

Hej fina läsare! första dagen i skolan efter lovet är avklarad. Och det känns faktiskt skönt! Har varit på träning, ätit, duschat & pluggat! Känner mig duktig, hähä! Imorgon är det Tisdag och det är kort dag & sen träning på det! Bättre kan det ju nästan inte bli!

Vinnaren av dagens blogg utser jag imorgon! Tror det blir två vinnare, desto större chans! ;)
Glöm inte att anmäla er här! Hörs imorgon. Puss!

Ni en bild som påminner mig om sommaren, haha! Tänk på att bilden är tagen i en provhytt...


träning

Hejsan! Slänger in ett snabbt inlägg nu, innan jag ska till träningen, är hos Nattis, och nu ska vi gå till spårvagnen! Bloggar mera ikväll! Puss på er!


slut på lov

Hej readers! Sitter just nu i min säng, sista kvällen på lovet. Känns både bra & dåligt. Inte askul att gå upp på morgonen men kul att träffa alla igen. Väntar på att Jersey ska börja, sen ska jag nog sova.

Glöm inte att anmäla er till dagens blogg nu! Anmäl er här!
Vi hörs imorgon. PUSS


TÄVLINGSDAGS!



Det enda du behöver göra är att kommentera i kommentarsfältet att du är med!
Det enda kravet är förstås att du/ni ska ha en blogg! Go fot it! Vinnaen utser jag när jag har tillräckligt många att välja mellan & när jag har tid!


inspiration

Tjena! Vaknade jättetidigt av att mina föräldrar skulle iväg & jag skulle upp & vara barnvakt åt min syster. Och jag förblir nog det resten av dagen, men jag måste plugga lite med. Och det känns verkligen som att det här lovet har gått jättefort, men det ska bli rätt skönt att börja skolan igen!

skulle inte sitta helt fel att äga några av dom här godsakerna! ;)





i can be your gentleman, anything you want

Hej, jag lever! Ska börja med att be om ursäkt för att jag inte har uppdaterat på hela dagen! Men jag vaknade runt 1 och jag må säga att det var sjukligt skönt att sova ut, haha! Och runt 3 bestämde jag mig för att laga maten som jag ska laga på matprovet i skolan om cirkus 2 veckor! Så vid 6 var jag kalr med det.
Då träffade jag Fessan ett tag, vi gick till skogen & bara snackade om allt mellan himmel & jord!
Och så planerade vi en grej, som ni inte får veta än... ;)

Har inga nya bilder för tillfället. Godiiiiiiiiiiiiiiiis.


ny header

Hej på er! Kände att jag ville göra om lite här, och det gjorde jag genom att ändra header. Så jag får tacka min fina vän Jenny för hjälpen!

Har precis kollat på "Farsan" & den tröttnar man aldrig på, haha! Nu ska jag fortsätta göra det jag gör, alltså ingenting. Vi hörs imorgon, ha det bra. PUSS

KÄRLEK


din hjärna har semester, men din mun jobbar övertid

Kom hem från Andrea för en halvtimme sen, och är skapligt trött. Min dag idag ska spenderas framför tv:n i min säng med datan i knät. Lovely! Speciellt när vädret är som det är, fast det gör inte mig någonting idag!

Ikväll tänkte jag köra igång någon slags tävling här på bloggen. Berättar mer om det senare. Håll utkik!

@ trött

Kom precis hem från Nattis, och somsagt så sov jag där inatt. Först drog vi som jag berättade igår, ner till maxi, där jag som väntat hittade ett par jeans. Efter det gick vi hem till Nattis & vid 9 åkte vi till Kungsgatan & hyrde två filmer, The last song & What's your number? Och både filmerna var rätt bra!
Hade ställt in mig på att städa idag, faktiskt, men sen kom jag på att jag gjorde det igårmorse. Gladtjej.

---

Imorgon ska vi hem till Andrea & ha tjejkväll, vilket blir riktigt nice! Vilket också betyder att uppdateringen inte kommer vara den bästa imorgon!
Have a nice day! Puss

Jeans - cubus, 199:-




Och så får ni en bild på världens snyggaste Chris Evans! ♥


children waiting for the day the feel good

Hej på er! Vaknade runt 10 & har inte gjort speciellt mycket än, väntar på att Nattis ska komma, så ska vi ner till maxi, som jag berättade igår. Om mina förväntnigar går som dom ska så ska ett par nya jeans få följa med mig hem idag! Mer om det senare, då ni får en bild!  

 Dagens look:


cykling / trasiga byxor

Hej readers! Kom precis hem från min gulliga farmor som lagat mina jeans som gick sönder i förrgår då jag trodde att man kunde gå ner i spagat i jeans, nej, men nästan så! Tidigare idag var jag & Sofi och körde mountainbike i någon skog där en bana var uppbyggd. Det var rätt så nice!

Imorgon ska jag träffa Nattis, vi ska ner på en mini-shoppingtur på maxi, sen sover jag hos henne.
Påsken är över & det är ändå rätt skönt, för jag kommer inte vilja ha godis på en månad nu.. Iak!
Nu ska jag kolla på tv eller sätta på någon bra film, ha det bra. PUSS


påskdagen


Bilden bjuder jag verkligen på!
Hejsaaaaaan! Kom hem från Sofia för en timme sen har hunnit käka pizza & packat upp. Om två timmar ska vi till mina kusiner & ta en påskfika typ!
Lite senare träffar jag kanske Fia & tar en promenad, mer om det då. Ha det bra, puss!


påskafton

Hejsan! Har varit hos mormor & morfar tidigare idag, ätit påskmat & åftt påskpresenter! & snart ska vi till åby & träffa sofia, sover ju där inatt. Datan får följa med!
Sitter för tillfället & lyssnar på musik & pratar med min syster, men nu måste jag kila!
Vi hörs imorgon. HA EN BRA PÅSKAFOTN!


långfredag

Fantasifulla rubriker var det, ja! Ni kan ju gissa vad det blir imorgon...
Idag har jag träffat lite vänner, vi chillade mest. Spelade guitar hero, kollade på film & käkade pizza, helt ok!
Kom hem någon gång, duschade & nu ska jag kolla på film. Lame dag. Men imorgon ska vi till min mormor & morfar på dagen, sedan vidare till Sofia, och det kommer bli asnice, kommer KANSKE ta med mig datan, med tanke på att jag stannar där över natten. Men mer om det imorgon.

Jag FUNDERAR på att lägga ner bloggen, för det första för att jag aldrig orkar/ hinner uppdatera & för att jag knappt har något intressant att skriva om. Men mer om det imorgon också.
Har nog inte mod till att lägga ner bloggen efter att ha bloggat på den i över 2 år, hehe.
Men ha det bra. Lateeeer

Eftersom jag har sån bildbrist, så bjuder jag er på en gammal bild.


skärtorsdag

Hejsäääään! Ska till skolan om ungefär en halvtimme, ska snart platta håret & äta frukost.Och idag ska alla på quality, som jag med skulle, men det blev ändrade planer. Träffar Fia och några till tror jag? Anyway, hör av mig senare när jag har mer att säga. Hastaaaa luegooooo

1 dag kvar..

.. tills påsklovet! Ska bli så sjukt skönt, och på påskafton ska vi till Sofia, fick jag reda på igår, vilket blir awesome! Ska till skolan om ungefär en halvtimme, efter det drar jag & Michelle till gymmet, hör av mig senare!


måndag & de bästa sommarminnena

Måndagen avklarad, snart träffa nattis & sen träna. Hör av mig med mer uppdatering senare!



----



3. bästa sommarminnena 

 Det är nog att jag träffade en person som fick mig att känna mig så sjukt speciell i somras.

 Men allt man gör på sommaren är ju bra, och mycket av min sommar spenderade jag med Jenny, i arkösund & det var en av de bästa somrarna. Känner på mig att sommaren 2012 ska bli den bästa iallafall!


hemma

Hej allihopa!
Kom precis hem, eller ja, för en halvtimme sen kanske. Har packat upp och sitter nu här lyssnar på musik. Idag ska jag inte göra någonting. Och imorgon är det skola igen. Dock bara till Torsdag, sen är det ju påsklov, det var ju lov nyss? Det är sjukt vad fort det går, eller det kanske bara är jag som tycker så?
Nu ska jag kolla på tv. Ni kan få ett par bilder från ramsdahl sålänge, hihu! Puss 






RSS 2.0