k.a.l.l.t

Kom nyligen hem från Fessan, vi skulle löpt, men vi gick ut och gick, pratade och så, sen gick vi hem till Fessan & bakade en kladdkaka, åt den & kollade några avsnitt av Solsidan. 
Tidigare idag träffade jag Jenny, vi gick runt på stan lite, hon skulle egentligen sova här, men det blev inte riktigt så. Nu ska jag nog kolla på någon film och planera morgondagen. HA DET BRA. PUSSAR 
 
Haha bilden väcker många minnen. I bakgrunden står våran förra lärare, sen min kusin & min lillasyster. 
Fessan & jag är helt röda runt ögonen efter att ha tjutit i 100 år efter avslutningen. SÖTT
 

you and i are going hard on eachother

Hej på er! Sitter i mitt rum och käkar polly, lol. Bra att ladda upp med godis innan man ska springa.. Ska möta Fessan om någon timme och köra två varv i Hallberga! Alltså 8 kilometer. Härliiiiigt. 
Idag har ja varit på Ikea med mamma, Alexandra, min kusin & min faster, tog även en tur på ikano, lager 157 & xxxl (en träningsbutik) och jag fick med mig en grej man kan ha under datorn när man har den i sängen så man slipper bränna upp hela benen! Även en skjorta som jag bokstavligt totalt älskar & ett par nya löpartights! Kan visa lite bilder imorgon, för ikväll vill inte kameran samarbeta med mig... 
 
Nu ska jag städa liiite på mitt rum, sen vänta på att Fessan hör av sig! VI HÖRS! :D 
 
 
 

justin bieber

Oherregud. Inser hur mycket jag älskar honom. Lyssnat på hans låtar i kanske 5 timmar i sträck nu. SKA se honom live. Någon gång. 

 

i want you tonight

Holaaa! Har precis fixat mig och ska snart träffa Nattis, så ska vi åka till Sörping och kolla en ny butik som öppnat där, käka någonstans & sen får vi se vart dagen tar oss. Hörs senare! 
 

somnar till slut med ett leende på läpparna

Den här dagen har känts jättelång. Har inte gjort så mycket, skulle träffat Fessan men nae. Så jag har varit hemma, ätit god mat med la familia och så. Men mina vänner får mig att somna med ett leende på läpparna iallafall! Imorgon ska jag träffa Nattis, vi ska till Sörping och spekulera lite! Tell you tomorrow.. ;) 
 
Nattiiiii sötisar! 

vad är min riktiga hårfärg?

Fick en fråga i det inlägget där jag visade en bild på mig då jag var brunett, om vad min riktiga hårfärg är.
 
Svar: Jag är blond. Riktigt blond. Var det ändå fram tills förra året, då jag färgade mörkt över vintern, och sen efter det så blir det ju även mörkare utväxt, så nu är det inte lika ljust längre, men fortfarandre blont! :) 
 

lördag

Hola! Sitter i mitt rum och insåg precis att det är mindre än två månader kvar tills julafton. Så himla mysigt! 
Ska snart hoppa in i duschen, sen äta & sen dra till Fessan. Får se om jag spenderar min natt där eller om  drar mig hemåt sen lite senare! 
Hittills idag har jag inte gjort något speciellt alls. Varit hemma, käkat pizza, film. Nu kallar duschen, HÖRES!
 

@fessans place

Hejsan! Sitter hemma på Fessans golv, medans Fessan, Tobbe & Benjamin ligger i Fessans säng. Vi har iallafall varit ute och.. ja vad har vi gjort? Inget speciellt. Vi höreeeezzz 
 
Tagna på bar gärning grabbar.. CIAO
 
 

bloggtorka

Hej på er! Har inte haft något speciellt att blogga om och har inte orkat. Ups.. Men ligger iallafall i min säng. Min underbara säng. Fessan drog för ett tag sen. Har inga planer för denna fredag. Vi tänkte dra oss till jb's haloweenfest, men det blev inte så. 
Igår träffade jag Nattis, vi åkte till stan och tog en mysfika på espresso, fick även med mig ett par jeans hem & en vit tröja från monki! Och så hade moran handlat lite smått & gott till mig också! Show you tomorrow!
 
Eller jo, ska snart träffa Fessan igen, ska ut ett tag och diskutera livet. SEYA 
 
Bild på mig & mina gosiga tjejor! 

yes, i have been a brunette

Hej på er! På bilden ovan har ni en gammaaaal bild, även jag har varit brunett hiho! 
Ligger i min säng och pratar med lite goa vänner, planerar helgen och så vidare. Idrott imorgonbitti, no thanks.. Ska snart fixa lite saker, sen sova typ. Är trött. Som alltid. VI HÖRS. PUSSAR 

studiedag

Godmorgon för min del! Riktigt skönt med studiedag, vaknade vid 12, har precis käkat en god frukost, ska snart plugga lite och sen har jag träning vid 6. Helt okej dag! 
Måste bara säga att jag börjat älska morgonrockar igen, haha har själv en egen som är rosa, i fleece, hur skönt som helst att skutta runt i när man bara är hemma! 
 
 
 
 
 

shake it up like a vegas girl

Tja! kom hem från jobbeeet runt halv 4, fick sluta tidigare idag pågrund av att det var så lugnt i buktiken, och vi var väldigt många som jobbade idag så jag fick gå en halvtimme tidigare. Det trillade in lite härliga vänner på stadium under dagen som gjorde det lite roligare att jobba med, wiho. 
 
Nu ska jag träffa Nattis, vi ska käka någonstans, kebab i think. Moihoho. Studiedag imrogon också, så ikväll ska jag bara vara hemma, är så satans trött. Lyssna på musik, kolla på filmer, blogga.. 
 
 

when you hold me, i'm alive

What's up people? Kom iallafall precis hem, har haft en riktigt bra kväll med en massa brudar! Kanske visar några söta bilder imorgon, men det är jag för trött för nu, och måste sova, ska upp och jobba om några timmar.. 
NATTI SÖTISAR! 
 
 
 

mot lindö

Holaaa amigas! Kom hem från jobbet runt halv 5, började fixa mig lite och ska snart möta upp lite vänner och ta bussen ut till Lindö. Wei. Har inte så mycket att säga. Ska jobba imorgon också, men börjar dock inte förrän 12 så det är chiiiiiill. VI HÖRS! PUSS 
 

you will be losing, you'll be a joke

 
Ska snart dra till skolan, och ikväll träffar jag Fessan och kanske några andra kompisar också. Imorgon ska jag jobba, dansa & sen hem till Hanna med massa andra tjejor på kvällen. Lördagen kan nog inte bli mycket bättre. Hörs! 
 
 

friskis

Hola! Har precis städat lite på mitt rum. Duktiiig. Ska snart ner till stan och köra ett pass på friskis med Linda & hennes syster! Hade bara tänkt att vara hemma eller löpt med Fessan, men det regnar så det var inte direkt vad man kände för.. ;) Uppdaterar er mer senare! PUSSAAAARR 
 
Ni kan få en liten söt bild på min söta klass.. Hoho 

löpalöpa

Heeeej! Kom hem från skolan för typ en halvtimme sen och ska snart ska jag ut & löpa med Fessan. Hade ett konstigt "oförberett spanskatest" idag, men det gick nog bra.. Tror jag! 
 

only coffee, no sugar

Har precis ätit & tagit mig en dusch efter träningen! Nu väntar plugg & sen fiiilm. Hörs imorgon! 

500

SItter och äter lite snabbt & ska snart till spårvagnen för att ta spårvagnen till träningen. Höhö, det här är mitt 500:de inlägg på den här bloggen, ganska mycket faktiskt, med tanke på att jag bara haft den i lite över ett år! 
 
Min kväll ska gå åt till att plugga, yay. Nej, men en uppgift ska skickas in innan 23.59 ikväll, så! ;) 
Ha det så bra, PUSSAR 
 
 

good to know who's real and who's not

 Är så dödligt trött, ska snart sova! Ligger och pratar med lite härligt folk. Skola imorgon, gå upp tidigt. Det är jag inte alls taggad för. Förut träffade jag Fessan, sen drog vi vidare till Tobbe & Benjamin och bara kollade film. 
Och så missade jag solsidan för att jag.. ja, vad gjorde jag? Rensade lite kläder igen, sen vid 20.29 insåg jag att det redan är slut.. Får kolla det avsnittet imorgon! 
 
Nu ska jag sova. GODNATT SÖTISAR! 
 

set my whole body on fire

Hej på eeer! Har precis blåst mitt hår, för er som vill veta & ska snart dra till Fessan. Tror vi ska ut och powerwalka lite senare, härligt! 
Har inte så myckat att berätta, har bara varit hemma idag, pluggat historia och så. Hörs ikväll! PUSSAAAR 
 

te

Hej på eeeer! Sitter och skypar med Nattis och hon lär mig hur man gör te.. Hade faktiskt några aningar om hur man skulle göra, men jag förstår inte dom som driver te & tycker att det är gott.. Usch. Dricker det idag för att jag inte mår så bra och och ont i halsen så det känns som om någon sticker in en kniv i halsen på mig varje gpng jag sväljer eller pratar. Askul. 
 
Imorgon ska jag träffa Fessan. Vi ska bara ta en promenad, kan inte springa, då jag inte mår bra. 
Förut då.. Tänke bara vara hemma idag, men sen träffade jag Fessan, sen kom några grabbar hit, vi skulle kolla film, men det slutade med att vi gick ut och drev omkring lite istället. Härliga människor. 
Kom hem strax efter 12 och nu ska jag väl hitte på något, ensam hemma, lite smårädd. Nejdå. Jo. 
 
Hörs imorgon. PUSSAAAR 

not being able to live without your best friends

Hej på er! Idag har jag bara varit hemma och kollat filmer, rensat garderoben & sådana nödvändiga saker! Har känt mig lite hängig. Förkyld och ont i huvudet, men mår lite bättre nu. Snart kommer lite gäster till mina föräldrar och senare ska dom iväg och då träffar jag nog Fessan ett tag. Får se vad vi hittar på! 
 

fredag

Hallåååå! Jag vet att det är fredag, men ikväll bestämde jag mig för att bara vara hemma, så jag gick ut och sprang. Ensam. I mörkret. Lite läskigt men riktigt skööönt. Efter skolan åkte jag och några tjejor till stan, hämtade våra biljetter till royal, och sen till Sing Thai och käkade, riktigt gott må jag säga! 
Morgondagens planer är inte riktigt klara, men jag återkommer om det. HÖRS IMORGOOOON! 
 
Me at the moment typ

morgonpigg?

Rubriken får tala! Skulle vakna runt kvart över 9, men vaknade istället innan 8 och kunde verkligen inte somna om, så jag gick upp och duschade och åt frukost osv.. Ska snart börja fixa mig och så. Och jag börjar inte förrän om två timmar.. Haha. Bloggar mer ikväll! PUSS 
 

breathing you in when i want you out

Hej på er! Ligger i min säng, lika död som igårkväll och ska plugga lite historia, visst låter det kul? nej. 
Men hade kotaste dagen i skolan idag, idrott och sen två lektioner. Gick hem till Fessan, pluggade lite & sen powerwalkade vi en mil. Snabba promenader ger också träningsvärk. Just sayin'! 
 
Imorgon är det fredag. Göttaaaans! Ska ner till stan med mina tjejor och käka lite, och fixa våra biljetter till royal neon night! Hoho. Hörs imorgon! PUSSAR
 
En mycket, mycket seriös bild på Fessan & mig innan vi tränade förut!

we are like diamonds in the sky

Tjena! Sitter i min säng med träningsvärk och ett gott samvete för tillfället. Förut powerwalkade jag & Fessan 5 km & löpte 4 km! Riktigt skönt må jag säga! Har tränat konstant sen i söndags nu, så imorgon blir det nog bara promenad! 
Skolan idag var riktigt chill, vi hade svenska, där vi har tema och fick arbeta självständigt & detsamma på samhällskunskapen. Sen slutade vi. 
Imorgon går jag till 12, efter det ska jag träffa Fessan. Livet rullar på. Helgen ska också få bjuda på lite festligheter, tell you tomorrow! 
 
Sista och enda inlägget idag, ska plugga lite historia och sova tidigt. Är så himla trött! 
 

ojdå

Tja! Har inte haft någon riktig tid till att blogga, har haft skolan, träning och så. Men igårkväll tränade jag & pluggade matte, haha hade ju matteprov idag, som gick som det gick kan man säga.. -Ingen kommentar.- Och idag har jag med tränat, och ska snart plugga lite spanska, sen ladda ner någon film tror jag! 
 
Imorgon ska jag egentligen gå från 8 till 4, men pågrund av inställda lektioner så slutar jag 12, helt okej ändå.
Hörs imorn! PUSS&KRAM
 
Ganska så snygg. Bara ganska..

resurstid

Sitter på lektion med dom här mupparna och pluggar lite matte. Snart är det rast. Wei. 
 
Kärlek till Annie, som sitter längst till höger....

löpa & solsidan

Hej på eeeer! Nattis sov ju somsagt här inatt, och tidigare idag tog vi en PROMENAD ner till lager 157 och kollade lite där, för jag är så efterbliven & hade aldrig varit där, sen gick vi till maxi, käkade och gick hem idag. I converse. Hade lite ont i fötterna förut.. Kom hem & pluggade ett tag, sen löpte jag och Fessan 4 kilometer. Riktigt skönt! 
 
Nu ska jag kolla på tv, plugga & bara njuta av det sista av söndagen.. 
Dööör för sista bilden.. Klockren! 
 
 

twenty dollars in my pocket

Hellooo! Har precis fixat mig och snart ska vi till min kusin som fyllt 18! Ikväll ska jag träffa Nattis, vi ska vara barnvakt haha.. Gårkvällen blev iallafall lyckad, vi såg på en oväntad vänskap, en komedi som jag rekommenderar, man trodde inte den skulle vara så bra med tanke på att den var fransk, men den var bra! 
 
Nu måste jag gå, bjussar på en bild sålänge! PUSS

why spend time on a guy like you?

Heeeej! Kom hem från skolan för typ en timme sen, har käkat lite och ska ner till stan om ungefär en timme för att möta upp några tjejer, så ska vi på bio & sen gå ut & käka någonstans! 
Ska fixa lite här hemma, sen ska jag åka, så jag uppdaterar ikväll eller imorgon! HEEEJDÅÅ 
 

godnatt

 
Med detta inlägg säger jag godnatt! Ska kolla ett nytt avsnitt av Jersey sen, men det är typ två timmar kvar.. Ska kolla någon film sålänge, hörs imorgon! PUSSISAR 

jag hoppas du är stolt när du ser mig ifrån himelen

Hooola! Slutade vid 12 idag, käkade lite med mina vänner och sen gick jag hem. Har faktiskt inte gjort så mycket. Lyssnat på musik, kollar på tv.. Typ. Ännu en pluggfri dag, fredag imorgon. AWESOME. 
 
Star

we found love in a hopeless place

Hej! Kom nyligen hem från stan. Åkte dit med Nattis. Fick med mig en tröja hem som jag har kollat på i evigheter, men aldrig varit riktigt säker på om jag ska köpa. Men idag var det tamejfasen dags! 
Känner att det var välbehövligt med en studiedag idag, känner mig lite piggare till att gå till skolan imorgon då. Imorgon ska vi köra spinning i 70 minuter på idrotten, och sen slutar vi klockan 12, heeelt okej! 
 
 
 

big smile

Studiedag. Göttans. Kom hem från Fessan för någon timme sen.. Är helt totalt död typ. Riktigt trött. Ska snart ta mig en dusch och göra lite ansiktsmask osv.. Lite senare kanske jag åker till stan med Nattis! 
 
Idag får Fessan och jag stå för bilden. Homie

studiedag

Tja! Efter många om och men så gick jag med på att sova hos Fessan.. Ville dejta min egen säng, men nej.. Vi sitter nu i hennes säng med varsin mac och är supersociala, nej men hon spelar något konstigt spel medans jag kollar på och undrar vad det roliga är.. 
 
Imorgon ska jag hem rätt tidigt, ska städa och bara vara hemma. Kanske tvingar med några vänner med ner till gymmet.. HIHI. Puss
 
 

finfina vänner

Ska ut och träffa Fessan nu, men jag tänkte att jag kan bjuda på två "fina" bilder ifrån skolan idag.. 
 
 
 
 

girlfriend

Hej på er, jag kunde inte blogga igår pågrund av att 3 hade ett litet avbrott igen, men nu fungerar det igen! Kom precis hem från skolan, ska äta lite & sen dra mig mot träningen! Efter det tror jag att jag ska träffa Fessan.
 
LÄTT att jag ska köpa parfymen när den kommer till Sverige! LOVELOVELOVE 
 
 
 

RSS 2.0