svar på fråga: vad använder du för smink?

Hej! Har ju fått en fråga om hur & vad jag använder för smink. För er som känner mig så vet ni att jag inte sminkar mig så speciellt mycket. Men jag kan visa er det jag använder.

1. Jag använder H&Ms vanliga solpuder. Jag använder inte foundation.  



2. Mascara. Dom här tre använder jag mest. Brukar variera lite.



Ibland använder jag kajal eller eyeliner också. Men inte alltid.



Hoppas du är nöjd med svaret. Annars är det bara att slänga in en fråga! :) 

sjuk

Tja! Ligger hemma i min säng och är sjuk. Fast det är mest bara huvudvärk. Men hoppas på att kunna gå till skolan imorgon, vill inte missa en massa! Men jag ska kolla på 16 and pregnant nu, så uppdaterar jag er senare!
Och just det, jag fick en fråga om hur jag sminkar mig. Kan kanske fixa lite bilder & berätta om det lite senare. Stay tuned!


turn all the lights on

Hej på er! Idag är det tisdag och början av den här veckan har inte varit den bästa för mig. Skulle egentligen tränat idag. Men så blev det inte, det är pågrund av något som jag inte tänker ta upp här. Men om jag inte bloggar så är det för att jag inte har någon lust alls. Men jag kom hem vid halv sju kanske & har duschat och lite så. Ska snart ta tag i svenskauppgiften och skriva klart det sista på den.

Till något positivt! Vi fick våra efterlängtade klasströjor idag. Och dom är grymt sköna!
Ni får en bild på klasströjan. Men man kanske inte ser så bra. Det står iallafall "klassen som gud glömde"


take it to the left, take it to the right

Hej på er! Ska stänga av datorn och sova nu tänkte jag. Första dagen i skolan efter lovet var helt okej! Imorgon blir det chilltisdag & det äger. Nae, nu ska jag prata lite med folk, sen ska jag sova!
Ha det bra. Godnatt!  


vårkänsla

Kan ju börja med att säga att jag har fått värsta vårkänslan! När jag gick hem från nattis precis så såg jag att jag växte blommor på deras grannes gräsmatta! Och det kändes som att "nu är våren påväg!" Men vem vet? Det kanske blir värsta vintern igen?
Imorgon är det skola & det känns som att det här lovet gick otroligt snabbt, men tiden går fort när man har rolgt! Har träning imorgon, lovely! Med tanke på att jag inte har tränat på en hel vecka. Men jag bloggar mer imorgon efter träningen!
Just det, den där listan.. Det lbev inget av med den, men jag slänger in ett sånt inlägg lite när jag känner för det!
Hörs imorgon. Stay tuned!



michelle caroline lindh

Okej, jag har fått som straff att skriva om Michelle. Bara för att jag inte kom till henne idag..
Snäll tjej!

Men Michelle är en utav dom finaste personerna jag mött. Jag vet dock att hon har en/flera/väldigt många skruvar lösa. Men det är kanske det som gör att vi passar varandra så bra? Likheten liksom.
Vi har så sjukligt roligt tillsammans, och med dig kan jag verkligen vara mig själv.  
Och jag älskar att allt pinsamt inte blir pinsamt är man är med dig, för dig kan jag dela allt med. Alla hemligheter, allt roligt & tråkigt. Allt.
För er som vill veta så är Michelle en expert på att skratta. Sen efter en kvart så berättar hon vad det var & då kan hon klämma ur sig "jag släppte mig...." Och då var det inte ens kul. Fast DU är kul, så det blir kul. Och nu babblar jag på utan att få något sagt..
Men det jag borde få fram är att Michelle är min bästavän & syster. Det finns ingen som hon.
Måste-listan:
Michelle är bäst. Hur snygg är Michelle på en skala 1-100? 100! Jag skulle klara mig utan att träffa Michelle under mellan 1-10 dagar.. Men vi snackar ju ändå varje dag. Utan Michelle skulle jag vara Rebecca utan Michelle. Ja Michelle.... Du har en fin kropp...... ÅH JA, jag skulle vilja simma med dig bland sköldpaddor (???). Och Michelle har bytt mobil 4-5 gånger skulle jag tro!
Okej, nu har jag skrivkramp. Hårt straff..
Men Michelle är guldvärd. En vän som henne tycker jag att alla borde ha. Fast bara dom som förtjänar det, förresten! Och jag älskar dig från jupiter och tillbaka 10 gånger! Puss på dig mina fina vän! ♥

                           


farmor och farfar

Rubriken talar! Vi ska till min farmor & farfar och äta tacobuffe, och efter det drar jag till nattis.
Onödigt inlägg, jag veeeeet. Puss 


ikea

Hej på er! Min dag har spenderats på ikea & ikanohuset! Fick med mig speglar till mitt rum, hudkräm, byxor och en tröja hem. Ni får bilder imorgon. Har också hunnit med en promenad med nattis.
Glöm inte bort att anmäla er till dagens blogg! Jag utser vinnare innan Måndag! Får se ifall det blir imorgon eller på Söndag!
Ha det bra. Puss! 


Åh, vad jag saknar mitt blonda hår


dagens blogg


Ni skriver bara i en kommentar att ni är med i tävlingen! Jag kommer utse vinnare den här veckan!
Go for it!


cambilder











hemma

Tjenaaare. Sitter för tillfället i min säng med Michelle och en varsin dator i knät. Vi har precis käkat, och ska snart till ica och handla lite gott till kvällen & så. Vi var ju somsagt på busfabriken idag, men våra syskon, det var rätt chill det med, och nu är vi helt slut, haha!
Men jag bloggar mer imorgon eller inatt. Puss


Vet att du kommer döda mig upp&ner och baklänges, men jag älskar dig!


godmorgon

Godmorgon mina läsare! Har precis ätit frukost med syster min & om en timme ska vi gå och möta Michelle & Albin. Michelle sover iallafall här sen, och jag uppdaterar er lite senare.

Kommer nog ha någon tävling på bloggen under veckan eller nästa, men jag har inte riktigt bestämt mig än.
Hörs senare. Puss :)


Bjuder på en skapligt gammal bild!


trött & hungrig

Är nu hemkommen från Nattis. Är sjukligt trött och ska bara vara hemma ikväll & sova tidigt, för imorgon ska nämnligen jag & Michelle till busfabriken med våra småsyskon. Hihi.
Har inte så mycket mer att säga för tillfället. Nu ska jag kolla på tv. Puss 
                                   


like i never cared for you

Godmorgon. Sitter och snackar skype med Nattis, och ska träffa henne om ungefär en timme. Ikväll sover hon här & det blir en hemmakväll! Vi hörs senare. Pussen!

teenager post


friluftsdag

Heeeej! Kom precis hem från ishallen. Imorse körde jag och några till bågskytte, vilket vi inte ska tala mer om, eftersom jag sög så himla hårt... Sen kom andrea's kusin tror jag det var, och hämtade oss, vi satt 8 eller 9 stycken i en liten saab, det var inte alls trångt..
Sen kom vi till ishallen, käkade, och åkte skriskor ett par timmar, och sen drog vi hem. Dagen var helt okej.

Snart ska jag möta Nattis, vi ska till stan en snabbis, sen vet jag inte vad vi gör. Sånt som märks.
Men nu måste jag avsluta det här lååånga inlägget för att packa upp & byta om osv.. Men jag slänger nog in ett inlägg lite senare ikväll. Stay updated!



loreal hydrafresh


Okej, jag kan säga att det här är den bästa ansiktskräm jag testat. Den går att använda både morgon & kväll, den är inte "till för" det ena. Den är lätt värd pengarna!

Hejsaaaaaan, kom hem från träningen för någon timme sen. Hungrig som ett djur var jag dessutom. Har nu ätit & ska plugga lite på fysikläxan vi har & sen ska jag kolla på jersey! Puss


sometimes love can come and pass you by

Blev plötsligt jättedepp och vill inte göra någoting. Så kan det vara.. Ska snacka lite med Sofia och sen dra till träningen. Bloggar senare när jag är på bättre humör. Puss

alla hjärtans dag

Okej, vi har fattat att dom flesta är forever alone idag, för varenda status på facebook handlar om det, VI HAR FATTAT!

Tjaaaaa! Mår bra idag, det är tisdag och vilket innebär kort skoldag, världens skönaste träning förut, det är bara 3 skoldagar kvar tills det är sportlov, vi ska inte ens vara i skolan på fredag.. Listan kan göras lååååång! 
Sitter och kollar på tv, snart börjar jersey. Nu vet ni vad jag gör och har haft för mig.
Ha det bra, hörs imorgon!



old one


cry me a river


Hemkommen från cheerträningen, och det gick helt okej, ska nu "hoppa" in i duschen & sen kolla på jersey.
Imorgon är det en till chilldag, precis som alla andra tisdagar. Dans imorgon med, häh.

Vi hörs imorgon. Puss


y=2+x

Hej på er, idag slutade vi en timma tidigare än vad vi skulle och sammanlagt så har vi haft två timmars håltimme på det också, asnice! Har precis ätit och ska på träning om typ några timmar..
Vi hörs senare! Puss




blue nails


En dålig bild på mina naglar.
Hej på er, vaknade upp med Sofia brevid mig, hade en grym kväll igår också, vi deckade vid 3, 4 någon gång, och vid 12 vaknade vi och hon åkt hem vid 3 och då träffade jag Michelle.
Ska nu dra på någon film, och sen sova för jag är dötrött! Puss


update

Hejsan, har massa gäster här just nu. Snart kommer det massa fler, bland annat min fina vän Sofia som jag saknar något enormt, och hon sover även här! Kommer nog uppdatera er lite senare, puss på er!

rings

 
Hade två likadana ringar, så jag målade den ena glitter/svart!


träning

Godmorgooooooooooon! Blev väckt vid 8 av att vi skulle sjunga för pappa, och om en kvart ska jag på träning med Sofi, och jag kommer hem vid 1, gästerna kommr 2. Så jag hinner antagligen inte blogga så mycket idag, annars hör jag av mig imorgon! Puss babes


kebabdjuret

Hej på er, är nu hemkommen från en asnice kväll med Michelle, vi har vandrat omkring lite osv, blev en tidig kväll, för imorgon ska jag träna med Sofi vid 9 på morgonen och sen är det kalas här hemma somsagt.

Sitter för tillfället & skypar med Nattis, som förresten suger, jäjäjä.
Snart ska jag äta, och sen kolla film med min choklad som jag precis kom hem med!

Kvällshumor, kebabdjuret 

broken hearted girl

Facebook

Det coola är att det är så sant, sår läker med tiden

Hehe, hej på er! Dagen var helt okej, fast egentligen inte.
Ska snart dra till Ingelsta och möta Michelle, som jag förresten inte har träffat på 5 veckor, sinnes! Iallafall, vi ska åka pulka sen för er som bryr er, det var aslänge sen jag gjorde det, och sen hem till mig och bara chilla.
Nu ska jag äta & sen gå. Puss



bloggtorka?

Förlåt för att jag inte har bloggat på hela veckan, men mitt internet har strulat sen i Måndags och ja... Nu funkar det igen iallafall, och snart ska jag till skolan. Det är fredag idag & det är så sjukt skööönt! Ikväll träffar jag Michelle, och imorgon fyller pappsen år, så vi ska ha släkt osv här på dagen, sen en fet överraskningsfest för honom på kvällen, uppdaterar er mer senare! Puss


nationella prov

Rubriken talar om vad som händer imorgon, fast imorgon är det bara läsförståelsen i 80 min, bara & bara, men det är ingenting mot uppsatsen vi har på Torsdag i 3 timmar..
Iallafall, kom hem från träningen för någon timme sen, har duschat & ätit också. Ingenting att plugga på idag, bara svenskan som ska lämnas in om ca en månad, och bakprov på Onsdag..
Imorgon är det träning igen & vi slutar tidigt, det kan inte bli bättre. Hihu. Ligger och kollar på 2 1/2 män och ska snart kolla på film. Vi hörs imorgon, ha det braaaaaaa! Puss


med nattis

Sitter nu med Nattis brevid mig, och vi kollar på tv och snackar. Vi skulle egentligen gått ut och gått men nu skulle jag vara barnvakt, så hon kom hit ett tag istället.
Bloggar KANSKE lite senare, håll utkik. Puss



 Revenge


all we had is gone now

Hej fina läsare! Idag vaknade jag hemma hos Jenny igen, vi fixade oss och drog till ishallen, nu sitter jag och pluggar inför redovisningen & spanskaprovet imorgon.
Igår åkte jag hem från Jenny runt två, sen drog jag med familjen till min morbror som fyllde år, och sen åkte jag därifrån vid 10 & åkte till Fanny där Jenny och Michaela redan var, vi chillade där ett tag, sen tog vi en buss till Jenny och bara chillade.
Senare tar jag en liten kvällspromenad med bästavän!
Vi hörs senare & då kan ni få lite bilder från helgen!




this is the night

Hejsan, sitter just nu med Jenny i hennes kök & har precis käkat gourmemiddag (stavning??) vi lagade pomme, revbensspjäll & vitlöksbröd. Skapligt mätta sådär, hehe!
Tidigare idag vandrade vi bara omkring på stan, träffade lite folk & drog sen hem till Jenny, uppdaterar er mer inatt eller imorgon när jag kommer hem. Kiss babys

boy you got my heartbeat runnin away

Hej på er. Trött som satan & ont i magen har jag, livet leker! Fast lite, för imorgon är det Fredag och jag har en bra helg framför mig. Hihi. Har fortfarande massa att plugga, mattetest imorgon, yey.
Ska snart till Nattis & hämta en sak & sen ska jag plugga, nu vet ni att jag lever iallafall, ha det bra. Puss


DAG 5: EN BLOGG JAG LÄSER VARJE DAG

Läser väldigt många bloggar, alla mina vänners, en del modebloggar osv..
Men blogg jag läser dagligen är min fina barndomsväns blogg, sofia hon skriver om sitt liv, outfits, mode & skönhetstips! Check it out!

Heypa

Sitter just nu & äter vaniljbullar som vi bakade på hemkunskapen idag och lite plugg på det också, med betoning på "lite" för vi har nämnligen läxa/inlämningsuppgift/prov i alla ämen i princip, fast jag pluggade som ett djur igår också & denna dag kommer se likadan ut, yey!

Imorgon ska jag träffa Michelle, vi ska faktiskt plugga, duktiga tjejor! Känns som att hela mitt liv består av ordet "plugg" Pluggade igår, ska plugga idag, ska plugga imorgon, måste plugga massor, pluggar jag inte får jag ig, får jag ig får jag inga betyg & då kommer jag ångra att jag inte pluggade, så jag måste plugga! Ni ser, underbart!



WORD!

RSS 2.0