my one and only

Hej på er! Kom hem från stan för en liten stund sen. Har precis duschat, det är nice och nu sitter jag och dunkar musik, livet kan inte bli bättre!
Dagen, ja... Inget speciellt direkt, men efter skolan gick jag hem, sen till stan med elin & julia! Bröder ♥
Funderar på att färga håret rödare, men isåfall blir det när utväxten kommer, eftersom jag ändå måste färga då. Då blir det rödare. Tror jag. Snart ska jag stänga av datan och kaaaanske kolla på film, om jag inte somnar, hähä. Hörs imorgon. Later


I can be your friend, I can be your homie

kul att om gör om våran tvättstuga, och börjar borra, och vetifan vad dom gör, men det låter som om dom ska spränga hela huset, och såklart hade jag sovmorgon just idag som dom börja extra tidigt.. i-r-r-i-t-e-r-a-a-a-a-a-a-a-d
hej! somsagt så var jag på bio igår, jag saknar dig, den var så sjuuuuukt bra, så alla borde se den, det rä ngo den sorgligaste film jag sett, helt ärligt. iallafall, skitbra.
idag vet jag inte vad jag ska göra förutom skola, ingenting tror jag. bara vara hemma. och plugga måste jag med göra! båda med bilden, krönikan & no. och på fredag sover jag hos michelle, och på lördag åker jag ut till arkö!



på tiden att ..

.. blogga kanske? men i helgen har jag varit för upptagen och igår vet jag inte varför jasg inte bloggade, men i söndags färgade jag håret, brunt! och igår gick jag på stan med amanda, eller vi skulle egentligen bara ta en fika men en tjocktröja fick följa med mig hem, hihi!
idag ska jag, mamma, min kusin och min faster/moster på bio, vi ska se jag saknar dig, många säger att den är bra, men vi går väl se, men nu måste jag fortsätta göra mig iordning, sen dra mig till skolan.
later

 

lite halvseriös bild från igår


teen mom 2 ..

 .. kollar vi på nu, vi ställde klockan för att se på det haha, a sjuka tjejer.
nyss ringde pappas jobbarkompis på dörren och skulle ha ett par nycklar till pappas bil, och pappa är i arkö, fattar inte men pappa ringde och sa att han skulle ha dom, hehehe
snart tar jag med mina grejor till nattis, där jag sover inatt. HAHHAHA om ni ser två tjejer, två cyklar och en madrass är det vi! 
idag ska vi ligga vid poolen hela dagen, äta glass. men jag bloggar senare och då kanske ni får lite bilder med, hihi! 
later 


jag är ju lite blyg i blöjan // nattis

hej på er, nu sitter vi och kollar på mtv, det lär vi göra i.... några timmar till, vi har köpt massa glass, hiho!
imorgon träffar vi nog tobbe och benjamin? kanske chrille med. eller så tar vi bussen ut till arkö, vi får se!
idag har vi glassat vid poolen, älskar vädret!!!!!!! aja. iallafall så sover nattis här idag och jag hos henne imorn.
ingen bild, kort inlägg. men jag orkar inteeeee, hörs imorgon innan vi drar till nattis, imorn ska det bli strålande väder så oss hittar ni i poolen, later


i'm not a hero

drar på mig lite skönare klader, och går ut med felicia, uppdaterar mera senare!
och det var inget speciellt i skolan idag, förutom skolfotot som blev mojje, bra!

 
ditt leende får hela min värld att stanna upp


changed planes

vi drar till stan istället! puss




mitt 50:nde inlägg

jag har gjort 50 inlägg på den är bloggen, yääää!

syster genom allt

by the way, jag älskar dig otroligt michelle

det var mig ett himla spring i den här dörren

första dagen i skolan avklarad... vad ska jag säga? det är inte tråkigt, inte roligt. roligt att träffa alla igen men inte att gå upp klockan typ halv sju på morgonen, usch.
efter skolan drog jag mig hem, åt lite, och sen till stan där jag mötte michelle. vi träffade ella en snabbis med!
snart ska jag dra på någon film, men vilken? ingen aning.
imorgon ska vi till himpa och gå tipspromenad, kul...
och förresten, jag är rätt avundsjuk på jonathan, som är i spanien nu, och ska vara där i två veckor, han kommer ju vara värsta negern när han kommer hem! :( 
nae, nu orkar jag inte skriva mer! ni får en bild, hihi. later



HAHAHA kolla vad jag hittade! typ älska utsvängda byxor eller något..
bästa barnsomsvänner, älskar er ♥


just nu....

...sitter jag och sara och nördar frizle fraz, eller jag ville inte spela mer, jag förlorar bara..
och förresten, jag och sara kom på att jag är biffigast i stan, right? snart drar jag till stan och möter michelle.
bilder komer ikväll ifall jag kommer ihåg att ta med mig kameran!
later

vi ses inatt

hej på er, imorgon börjar skolan och jag är faktiskt inte alls taggad.. usch, hatar att gå upp tidigt på morgonen!
iallafall, lägger ig rätt skapligt idag, vilet inte kommer gå, eftersom jag gick upp vid 1 idag, hehe. jag brukar inte sova så länge men idag, dagen innan skolan skulle jag visst det.
imorn drar jag, pappa och syster och kanske mamma på spa. älska. nu ska jag fundera på vilken hårfärg jag ska välja.. ljusbrunt/mörkbrunt/blont... aja, på torsdag färgar jag iallafall. nu ska jag dra mig.
later


VINNARE AV DAGENS BLOGG

jag kunde inte välja en, så det blev dom här två!
på första plats kom denna snygging
på andra plats kom denna snygging 

två riktigt läsvärda bloggar som jag läser dagligen. dom bloggar ofta och skriver bra! :)


trött tjej

godkväll, wille drog nyss och nu ser vi på beck.
först träffade vi wilma och arthur, satt med dom på mc, sen gick vi till olai, träffade michelle och sara, sen kom julia, och vi gick till vasa och åkte virvelvinden, fast det var bara jag, julia och clara som åkte den, dog nog.
sen har vi träffat massa och augustifesten i år blev lyckad, tack alla ni som gjorde den!
imorgon åker jag hem rätt skapligt, ska bara vara hemma och göra ingenting och vila upp mig inför skolan, hiho. 
och kamerasladden gllmde jag hemma, JAPP. så bilder får ni imorgon, vi hörs då.
later

I have never put someone else into this situation

hej på er, kvällen igår blev rätt lyckad, elin fick tvinga mig på en karusell och jag har lovat att åka idag, men jag hatar karuseller. hatar. snart kommer pappa & mamma hem, då ska vi åka till min mormor som fyller år. och sen skjutsar pappa & mamma mig till elin, och dom åker somsagt till arkö. elin och jag går ner till stan och möter clara & paula, senare träffar vi august och rasmus.att felicia alltid ska märka när jag gör bort mig. men jag hör av mig senare. later


augustifesten

godkväll, kom precis hem från stan, träffade julia och ida som jag inte har träffat på.. flera veckor, har saknat er älsklingar! nu ska vi fixa oss lite, ta bort smink osv, och sen dra på någon film och bara chilla. imorgon åker jag hem från elin någon gång vid 4, åker till mormor som fyller år och sen skjutsar pappa och mamma hit mig igen, och sen drar vi ner till stan när jag kommer tillbaka. bloggar mer imorgon och då kan ni få lite bilder med. hörs imorn
later


drar till elin

rubriken talar. vi åker nu och jag kommer hem på söndag. ikväll går vi på rix och träffar massa.
bloggar antagligen hos elin. later



OCH GLÖM INTE ATT ANMÄLA ER TILL DAGENS BLOGG ETT PAR INLÄGG LÄNGRE NER.


tävlar!

är med och tävlar om att bli dagens blogg --> http://endastvar.blogg.se/

vi kör på en....

DAGENS BLOGG



anmäl er, så väljer jag ut en nästa vecka!


the perfect situation for us both

kom precis hem från nattis, sov där inatt och ska nu börja fixa mig och sen åka till stan och möta elin, hänga henne till tandis när hon ska få tandställning vid 3, haha, söt du kommer bli hjärtat. sen åker vi hit och elin sover här inatt, sen sover jag hos henne från imorgon till söndag, och på måndag börjar ju skolan..
idag börjar augustifesten, fetttt.
nu ska jag byta om och dra mig till stan, later


dagens



cpbild. dagens - svarta jenasshorts, gult linne, svart kofta. inget speciellt, nu drar vi till stan. tjarå

nordea nästa

godmorgon på er! snart drar jag och nattis till banken, för mitt kort är cepe, så dom måste fixa't.
efter det blir det en runda på stan såklart, sen får vi se vad vi hittar på. en dagens outfit kommer upp innan jag åker.
later

fishermans friend


den här lilla förpackningen har räddat min dag.
är så flrkyld så jag vet inte vad jag gör snart, hela näsan är täppt och jag börjar bli hes och det är jobbigt att prata. usch vilka problem jag har. har hittat en cykel på ikea som vi ska åka och köpa någon dag, kanske till och med idag. yey!
nu ska jag fixa mig lite, för sen drar vi till mormor och morfar.
later


jenny underbara svensson


jag älskar dig min underbara vän



somsagt, jag älskar dig sara andersson




boy you are amazing

tjena, har inte orkat blogga sen jag kom hem, men somsagt så bloggade jag inte i helgen, men den har inte varit så speciell och.... eller jo, det var jennys sista helg nånsin i arkö, helt sjukt vad jag komemr saknar dig nästa sommar, men ja ska ju i och för sig inte ut dit lika mycket då.. iallafalll, det vr ju kräftskiva i arkösund den är helgen och jag, jenny och sofie käkade hos jenny, eller åt och åt.. HAHAHHA!
sen kollade jag, jenny, sofie, jonte och markus på saw 3, u-s-c-h! såg 2:an i förrgår och ändå tvingar jag mig själv att se 3:an med. innan skolan börjar har jag säkert sett alla igen.. för tillfället gör jag inte så mycket. musik och facebook. imorgon träffar jag elin & michelle, och någon dag i veckan träffar jag älsklingen sofia som jag inte har träffat på en månad eller något. och på torsdag börjar augustifesten, tagga!
nu ska jag fixa en sak.. bara jenny som fattar. usch säger jag bara.
hörs imorgon babes, puss på er



to the country

hej på er. gårdagen blev rätt... lyckad. sofi och jag drog oss till folkparken och tog en glass och levde livet! sen åkte vi till henne, fikade med några som var hos dom, sen vid 8 tänkte vi att vi drar till lillsjön och badar & grillar marsmellows, så det gjorde vi. cyklade fort som attans till affären och köpte grill, choklad och marsmellows, och så kom vi till lillsjön runt 9... badade, sen började det regna så vi gick bort till regnskyddet och grillade och hade det sjukt mysigt. hennes föräldrar kom och hämta oss runt 11, för det började bli himla mörkt, eller ska jag säga svart? så skjutsade hennes pappa hem oss till mig, vi hämtade lite grejer hos mig, sen åkte vi hem till sofi, käkade lite till, och hon har världens gulligaste katter som förfarande är kattungar, åh! och nu är jag hemma. duschade precis och ska snart börja packa igen, ikväll drar vi till arkö! och min älskliiiing är där, vi ska bada osv..
ni vet hur det blir när jag säger att jag ska blogga i mobilen när jag är borta.. jag glömmert och jag har inte ens tid, så.. den här gånger säger jag: jag kommer inte blogga i helgen, hihi!





bild från i förrgår.

I ♥ you


jag och sofi drar oss till...

...folkparken kör frisbeegolf, sen vet jag inte vad vi hittar på. hörs senare
later

trött tjej

hejsan, eller godmorgon rättare sagt. vaknade precis och snart ska jag käka lite frukost.
dagens plander är inte klara är hiho, hör av mig innan jag drar sen.



bild i repris

but boys don't cry

hej! fia gick hem nyss för en stund sen för hon skulle träna, och jag fick nyss reda på att min lön kommer imorgon istället för den 15:de, jag mår bra! :)
igår kom michelle till mig någon gång vid 11, vi fixade oss lite, sen drog vi ner till maxi, mötte elin, och gick runt i 6 timmar... sen till mig och hämta lite saker, sen till elin. michelle och jag sov där inatt, och vid 2 inatt kommer michelle med att hon ligger utanför madrassen så vi fick börja styra med det, sen låg vi på madrassen på golvet ändå, en typ 90 cm bred madrass (?) men jag sov rätt skönt eftersom jag puttade ut michelle från madrassen, hihi!
jag och michelle vaknade vid halv 10, då sov elin för fullt, elin vaknade vid 10 och då somnade jag igen, och vaknade vid 11.. sen följde jag michelle till rese, eller nästan iallafall, och jag drog hem. sen kom fia och vi drog ner till maxi för hon skule pront köpa lite saker så jag masade mig ner dit med henne, sen gick vi hit och käkade nudlar, MMM.
uppdaterar senare, PUSS



haha, och så min glada syster där med.
tider


maxu, nästa

hejsan, michelle är här nu och vi ska dra oss ner mot maxi vilken sekunde som helst.
hör av mig senare. onödigt inlägg, jag vet! :)
PUSSSS

svar

Postat av:

vem e dig bästa vän som du var hoss ? :)

s: nathalie heter hon! :)

I'm forever keeping my name

hejsan, kom hem från bästavän alldeles nyss, vi har snackat och nu är allt som det ska igen.
imorgon kommer michelle till mig på förmiddan någon gång, sen drar vi till maxi, jag behöver nya springskor!
sen ska vi sola ifall det är fint väder, tihi!
imorgon träffar jag somsagt michelle, på tisdag vet jag inte än, på onsdag träffar jag fia, på torsdag drar jag till arkö och firar jenny lite, sen på fredag drar vi och några till badholmarna och grillar och myser, det giiiilllas! 
ha det bra. PUSS



gammal, men den säger ändå så mycket.


-

i-r-r-i-t-e-r-a-d

loca

hej på er. jag bloggade inte i helgen, för ja hade inte med mig datan till arkö när vi bara var där över helgen.. nu har jag precis packat upp och är helt slut, har jobbat hela helgen. lite om min helg då.. i fredags kom ja ut vid 6, satt med vendela, amanda och marcus vid kiosken ett tag för marcus jobbade... sen gick jag, vendela och amanda och duscha, sen nattpromenad med amanda, vendela, marcus o, macus å, sara och krille. och igår jobbade jag kväll, och sen kollade jag, nattis, sara, krille och marcus åhs på film hos krille, sen gick jag in till mig och då var linus där, vi spela kort och snacka till typ 1, sen la jag mig eftersom jag skulle upp 8 imorse för att jobba. och slutade vid 3, då åkte vi hem direkt för de var så dåligt väder. idag ska jag göra nada, bara vara hemma, och förresten, såg i tidnigen att det ska komma åskväder från nordsjön eller vad det heter, de ska drabba HELA SVERIGE?! okej, jag är rädd.
på onsdag fyller min bebis jenny 15, GATTIS BABE!



jag älskar dig bästavän

summerfeeling



sommarkänsla

volim te

vad vore jag utan dig? mitt liv skulle vara ett stort misstag. det finns inga ord som kan beskriva hur glad jag är över att alltid ha dig vid min sida. du finns när jag är glad, du finns när jag är ledsen. du finns alltid. en vän som du borde alla ha, en vän som du behöver alla ha. när jag mår som sämst peppar du alltid mig, och får mig må bra som aldrig förr. din personlighet är den bästa, har aldrig träffat någon som du. har aldrig träffat någon så full av energi och lycka. du får mig att må bra. du är ängeln gud har skickat ner till oss.
en bättre person än dig får man leta efter, jag vet inte hur jag ska förklara med ord. allt jag har kvar att säga är att
älskar dig mest jenny svensson

mi corazón, mi alma

in her eyes - josh groban sjukt fin låt om man lyssnar på texten oh bortser från att den är gammal och inte speciellt känd, men vad gör det? underbar.
kom hem från stan vid 7, vi var i vasaperken ett tag, sen till stan ett tag. vi mötte julia en snabbis. sen åkte jag hem, gick ut med nattis ett tag och kom precis hem, när vi pratar så PRATAR VI. gud vad vi har pratat.
imorgon ska vi sooooola, och bada. ni får ingen bild, men imorn får ni. promise.
PUSS


loca peoplee

hej igen, saras träning slutade lite senare, så jag stressade i önadan, hihi! går till spårvagnen till stan om en kvart, och träffar min underbara saraa ♥
och grattis till felicia som fyller 15 år idag, grattis bästa du!
nu ska jag fortsätta fixa lite. vi hörs ikväll. PUSS




no, you won't make it

godmorgon. stressar som aldrig förr, för jag vaknade precis och ska in til stan och en och en halvtimme, ska hinna fixa mig, städa (he-he) och äta frukooooost... hinner inte skriva mer men jag bloggar senare.
PUSS

new stuff













det var väl typ det. och en rosa tubtopp.
älskar kämen till vänster, det är en jättebra hudkräm med brun utan sol- effekt. ä-l-s-k-a.



sweet home

H-E-M-M-A! har precis käkat lite tacos med la familia. och packat upp har jag med gjort. duktig.
sitter just nu och snackar med juchert, saknar dig bebis! men nästa vecka får ja träffa henne. och vet ni? hon bor i stan nu och inte långt ut i skogen typ en timme här ifrån, jag mår bra! och den 15 får jag min lön. hög summa! :) och den 17 börjar augustifestivalen. och jag ska träffa massa underbara och saknade vänner i veckan eftersom jag har varit borta i tyåp en månad sammanlagt nu. jag är förvirrad, vad är det för dag? tisdag? ja. för jagå kte hem från elin idag och jag visste att jag skulle hem på tisdag. ye. oj vad virrig jag är.. slutar skriva nu.


RSS 2.0