jobbar

HALLOJ! Sitter just nu i receptionen och jobbar med amanda! Om två timmar slutar vi och då ska vi laga mat & bara chilla, med tanke på att vikingar hela veckan, till och med helgen! Men uppdateringen kommer fortsätta att vara jättedålig fram tills söndag, men då kan jag lova er att det blir bättre!
HA DET BRA GULLISAR! Puss :)

hey brorsan

hejhej! kör på mobilblogg nu igen! bättre än inget... sitter ute medardus i arkösund nu, vi ska snart träffa amanda och sen även grabbarna kanske? sånt som märks!
planerna är ändrad, jag kommer inte åka hem imorgon, kommer stanna här hela veckan med amanda, det kommer nog bli asmysigt!
kan nog slänga in ett till inlägg ikväll med lite mer uppdatering. PUSS!

nattkäk

tja på er! sitter i eves förtält och äter saltgurka. Dödligt gott må jag säga! Imorgon är det midsommarafton och då ska jag och mina brudar fixa oss massa & så kommer sofi & sofia och så är er en hel el ungdomar här också redan. tråkigt mobilinlägg, hörs imorgon!

FÖRLÅT

Herregud, det känns som om det är år & dagar sedan jag bloggade! Men jag har inte haft tid.. Den gamla, vanliga ursäkten.. Men det kommer väl inte bli någon vidare förbättring, för ikväll åker jag ut till Arkösund & kommer inte hem förrän Söndag. Ska bara mysa sönder med mina brudar där ute & fira midsommar. Härligt.

Hehe, och så har dom ju gjort om hemsidan på blogg.se.. Why god, why? Ska checka lite senare ifall det funkar att ladda ner blogg.se-appen nu, för då kan jag hålla er lite uppdaterade under helgen också! Wiii. Hörs senare. Puss!


hos andrea

HOLAA! Sitter hos Andrea med Fessan & Lina. Just nu taggar vi för fullt tills imorgon, då det bär av till. GRÖNA LUUUUND! Sweet. Bussen går vid 10.45, så det är skönt att vi inte ska åka så tidigt.
Så  uppdateringen imorgon kommer ligga på noll. Så ni vet! Nu ska vi fortsätta med det vi gör. SEYA!

fi

HOLA! Sitter just nu i soffan med Fi, vi har varit duktiga & varit ute i parken & lekt. Japp. Nej, men var i Arkö förut och firade mor min, som fyllde 40! Sen åkte jag hem & träffade Fi. Imorgon ska jag & brudarna ut till Svärtinge igen, vi ska sova där & på Måndag åker vi till huvudstaden. Stockhooolm & Gröna Luuund!


kör en tummen-upp

Tja! Ändrade planer. Jag & brudara drar nte till Himpa med klassen pågrund av att många inte skulle komma.. Så vi drar till Andrea & badar & myser istället. Helt oooook!


Jag vet att jag ser halvt uppstoppad & invalid ut.. ADIOS

we are almost over the sky

Tja! Idag har vi spenderat halva dagen i Folkparken, och vad gjorde vi? Åt. Sen åkte jag hem ett tag, sen åkte jag, Sandra & Lina ner till stan en snabbis & köpte lite presenter. Nu ska jag kolla fiiiilm. "When a stranger calls" Sett den typ 100 gånger, men den tröttnar man inte på...

Imorgon är det skolavslutning, ska bli sorgligt att lämna min underbara klass, men samtidigt skönt att få vara ledig ett tag. Uppdateringen imorgon kommer nog suga. Ska först på min egna avslutning, sen KANSKE hinna till Michelles student, sen till efterfest med klassen på Himpa, sen hem till Fessan, där jag spenderar natten. Så jag bloggar om jag får tid över! LATER

Världens bästa.

bildbomb från avslutningsmiddagen










Bästa 9c! ♥


maybe we can fall in love?

Ja, jag har tråkigt, så jag kör på en sånhärn lista...
 
Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där? ''Jag skäms över att han ser att jag röker vid den här.." 
Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? En kudde
Vad var det senaste du såg på TV? 16 and pregnant
Utan att se efter, gissa vad klockan är? 20.09. haha, den var 20.27.  
När var du senast utomhus och vad gjorde du då? Förut. På maxi.  
Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen? Tv & på mobilen.  
Vad har du på dig? Rosa mjukisshorts, stor vit T-shirt 
När skrattade du senast? Idag, på spårvagnen med Fessan! Haha.. 
Har du sett något konstigt på sistone? Ja, faktiskt... 
Vad tycker du om den här utmaningen? Värsta utmaningen någonsin... 
Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa? Resor, kläder, allt jag någonsin velat ha! 
Berätta något om dig själv som folk inte känner till: Hmm.. Jag älskar falukorv :D 
Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka? Millie är fint, vet inte ifall det var en pojke.  
Skulle du nånsin överväga att bo utomlands? Sí...
Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? Välkommen, här får du göra vad fasen du vill utan att någon bryr sig! ;)


HAHAHAHA, så sant! :')

vinnarna av dagens blogg..

Vinnare nummer 1 är Fanny Nilsson! Känner inte tjejen, men hennes blogg är awesome! Hon bloggar ofta & hon skriver om allt mellan himmel & jord! Tack & kolla in den!

Vinnare nummer 2 är Nathalie Dahlen! Som dom flesta vet så är hon en av mina närmaste. Hennes blogg är också jättefin & efter att hon bytt blogg så har hon uppdaterat allt oftare! Den är verkligen läsvärd!

Alla som anmälde sig till tävlingen har jättefina bloggar, men alla kan inte vinna...


just det..

Har ju glömt att visa er min avslutningsklänning! Här är den iallafalll! :)

 


svar på tal & tja!

-I brist på rubriker.- Iallafall.. Fick en fråga om när jag ska välja ut vinnare av Dagens blogg. Ja, jag har inte haft tid & det lär jag inte ha idag heller. För som alla vet så spelar Sverige i Em idag, så jag, brudarna & kanske grabbarna(?) ska ut till Andrea & kolla på matchen, så jag lär inte vara hemma före halv 12 & då kommer jag inte att blogga. Så jag väljer nog efter skolan imorgon, hoppas ni förlåter mig! ;)

Idag så var vi i Nya Parken, med skol-lag, som spelade fotboll. Vi förlorade. Så det var inte så kul. Sen städade vi skåpen & sen fick vi gå hem! Imorgon är det Aborreberg som gäller & gå promenad där.. Why god, why?!
Men nu ska jag kila, HÖRES!

shoppat med mor

Hej på er! Är nu hemma från Arkö, och Nattis & jag har bara chillat där ute, eftersom det har regnat i stort sett hela tiden så har vi bara suttit & spelat kort & ätit gott! Helt okej, liksom!
Har också hunnit med en liten shoppingtur på ''Mirum'' som fortfarande heter Hageby Centrum för mig! Och nu är vi hemma & snart är det maaaaat! Nomnom..

Ikväll väljer jag ut Dagens Blogg, så anmäl er nu innan det är försent!

Och här får ni bilder på det jag köpte! Skor till avslutningen, hudkräm, bh & örhängen!



fotolls- EM / roman

Snart är det fotbolls-EM, och jag antar att typ alla kommer sitta & kolla på det.. Men no thank you! Nattis & jag sitter & kollar på något sorgligt som man nästan bölar till.. Imorgon ska vi spendera våran förmiddag på en buss.. Guess where?

För övrigt så var vi på stan förut & vi har hunnit göra en tripp till pizzerian också! Nu ska vi vara chilla! Höres!


you won't get any longer

Hej. Tja. Hallå. Hejsan.
Ligger i min säng & känner mig som.. en sten! Är sjukligt mätt. Skolan idag var en mardröm samtidigt som det var riktigt bra. Det är tur att jag har mina vänner som gör dom långa, tråkiga skoldagarna lite kortare & roligare.
Just det, jag har fått sommarjobb, JA, NI BRYR ER. Känns riktigt nice att tjäna lite extra pengar i sommar! Och jag ska endast stå i en reception & checka in gäster & sälja lite smått & gott.. Okej, att checka in folk på en camping är nog rätt svårt. Betalning, plats, tid, utcheckning osvosv.. Men jag ska nog klara det med. Haha!
Och ni som har instagram, kan ju följa mig @rebeccawallberg
Nu ska jag fortsätta att ligga här i min matkoma.. HA DET BRA TILLS VI HÖRS, PUSS!


Åh, vad jag tycker om dig.  -Gammal bild & vi ser inte annat än drogade ut! -


we're going up up up up up up

Hej på er! Sitter i min säng för tillfället. Har precis duschat. Vi åkte ut till landet runt 1 & kom hem för någon halvtimme sen, så vi har varit där i stort sett hela dagen. Det har varit riktigt mysigt. Vi har ätit god mat, fikat, solat, badat & haft det allämänt bra. Vädret har ju verkligen varit toppen idag, men det vänder lika fort, för imorgon ska det bli regn igen. WII!

Glöm inte att anmäla er till dagens blogg, klicka HÄR för att komma direkt till kommentarsfältet. Som sagt så väljer jag på söndag, & jag kommer utse 2 vinnare!
Vi höres, stay tuned!


o-f-i-x-a-d


dagens blogg

BARA ATT SKRIVA I EN KOMMENTAR ATT NI ÄR MED! GO FOR IT!
VÄLJER VINNARE PÅ SÖNDAG!


mitt hjärta smälter som en glass i solen när jag ser dig.

Bloggsugen tjej här! Andra inlägget för dagen, wi! Kanske kan börja uppdatera lite bättre nu! Käkade precis lite mat & ikväll ska jag inte göra mycket.. Skulle dragit till Jenny & spenderat min natt där, men jag hinner inte pga att jag ska iväg relativt tidigt imorgon!
Ikväll ska jag nog bara titta på massa filmer & mysa, all by myself! Stay tuned.


aktiviteter, lekar, trött

Tja! Idag hade vi somsagt lekar, eller aktiviteter typ. -Ingen kommentar.-
Är lika trött idag, som igår & imorgon ska vi dygna hos Sandra, holy moly.. Men jag ska nog överleva det med!
Snart ska jag in till stan med min syster & möta upp papi, och så ska vi fixa lite grejer & sen ska vi hem igen. Imorgon ska vi ut till landet för att fira min farfar som fyllet år, vilket ska bli supermysigt. Nu måste jag gå. Kiss


-Bild i repris.- Världens finaste vän. Världens bästa. ♥

-

Det suger att sakna någon som en gång betytt allt för en.

Tja. Depp. Nej, nu ska vi inte vara sura här va? Kom hem från skolan för ett tag sen & ska senare iväg på någon liten brännbollsturnering, sen hem & duscha & sen sova. Trött som ett as.
Imorgon har vi någon aktivitetsdag, hope for the best! Ciao


but what else do you call it?

TJA! Kom precis hem från Michelle, och jag hör att dom håller på att göra pizza i köket, mums! Igårkväll lagade jag & Michelle värsta middagen till hennes familj & bakade en kaka till efterrätt. Yummi!
Imorgon är det skola igen, känns helt okej med tanke på att vi inte har något kvar att göra, betygen är liksom redan satta! Blir typ städa, film, aktivitetar & middagen kvar! Wonderful!
Nu ska jag gå & checka ifall maten är klar & sen kanske dra på ågon film? Ja, vi kör på det!

Killarna på Dressmann-reklamerna kan man ju inte direkt klaga på. Lite gamla kanske, men helt ok! ;);)

rabangbang

Hejsan! Jag suger på att blogga, yey! Men jag sitter i min soffa med Michelle och vi ska snart börja fixa oss & sen ta bussen til lhenne & laga mat.. Nejdå.. Eller jo. Men igårkväll så vet jag inte riktigt vad vi gjorde, vi rev hela huset.. :3 Men nu måste vi gå! Seriöst inlägg. Höres!

RSS 2.0