you told me what to do, and now?

tjena gullisar! har inte varit på duktig på att blogga senaste tiden, men det är för att jag inte vill tråka ut er med mina extremt tråkiga inlägg, men jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan! dagen var helt okej, träffade nattis förut, kom hem för en halvtimme sen och ska snart skriva klart det sista på spanskan.

lider med michelle som har varit sjuk i en vecka & har alla möjliga sjukdomar på samma gång, bland annat så brinner det i hennes öron, scary.. men krya på dig syster!

imorgon åker jag till maxi med nattis efter skolan, eftersom människan ska till Thailand nästa vecka, åh! så hon ska köpa bikini & jag behöver lite nya saker jag med.. vi hörs imorgon, puss



eftersom fia la upp världens fulaste bild på mig på hennes blogg.. tagen igår om ni ville veta, eller...? bästa du!


I heard that you found a girl, and you are married now


Jättesöt, eller? 

Jag sitter här & ska snart plugga lite Spanska, vi ska skriva någon sammanfattning om serien vi ser på! Rätt nice ändå!
Dagen har varit helt ok, kort dag & sista lektionen höll jag & Andrea i, det gick med bra tycker jag! Vid 8 ska jag ut & träffa Nattisen! 
måste bara säga en sak, big love till mina underbara vänner, som alltid göra mina dagar till dom bästa & sätter pricken över i:et!

Vi hörs senare när jag kommer hem eller imorgon, puss!

I've got a hangover, wooooh





Gullig lånemobil jag har va?!?!!? Haha. Men den är faktiskt riktigt skön att skriva med, men jag kommer få tillbaka min om max 3 veckor, det kan även vara kortare tid, så vi får hoppas på det! :) 
Efter skolan gick jag hem, åt & sen iväg till träningen, kom hem vid 8 & snart ska jag sova, för jag är helt död & mår inte speciellt bra & vill inte missa massa i skolan, så jag ska sova & hoppas på att vakna på den bra:iga sidan imorgon.

Vet ni en sak?!?!? Det är typ 26 dagar kvar till julafton, älska!  

världens finaste vän



Jag älskar dig så obeskrivligt!


all my scars are open

Tja på er, har somsagt färgar håret för er som missat det, och nej, ni har inte fått något resultat & det är för att jag inte har haft någon tid allt till att fixa en bild åt er! men det blev inte så jättestor skillnad, lite rödare & mörkare innan bara.

igår kom jag hem från michelle vid 10 på mprgonen, haha. för hon skulle till sin skola och ha utställning, kul. och jag åkte hem & sov ett tag till, sen åkte vi till min morfar som är sjuk.. sen träffade jag nattis, och hon sov här. vi gjorde inget speciellt, faktiskt.
det värsta är ju bara att vi deckade redan vid 12 igår & vakande halv 1 idag, alltså nästan 13 timmasr sömn, sen åt vi frukost & somnade igen vid 1 & vaknade 3. så hur ska jag kunna sova sen?!? det kommer jag inte.

Just nu gör jag ingenting, jo, lackar på att min spotify inte funkar & måste plugga snart... lovely


Tips om hårfärgning

Allt du behöver veta om att färga/slinga håret!


Har din hud en gul ton? - Guld är inget för dig, håll dig hellre till lite kallare färger, till exempel ljusbrunt, brun eller mörk/choklandbrunt!

Har din hud en beige ton?De flesta färger passar dig, men ingen är snygg i alltför gula toner, och för mörka toner får ofta den med beige hudton att se blek ut.


Hur du vet om du skulle vara snygg som blond:

Hade du blont hår som barn, så har du förmodligen rätt hudton för att passa som blond när du är vuxen.

Är du osäker på vad det är för färg du ska välja?

Det är lättare att börja med att utesluta den eller de färger du INTE vill ha, ex. inga röda toner osv.
En färgkarta är till stor hjälp när du ska välja rätt färg. Kom ihåg att kanske inte alla färger passar just ditt hår och din hudton så låt din frisör hjälpa dig i ditt val, så att ni tillsammans kan komma fram till ett beslut.

Passar du bäst i varma eller kalla färger?

Man kan säga att om du känner dig mer bekväm i att bära silversmycken framför guldsmycken, så passar du bäst i kalla färger. Men Ibland kan det faktiskt bli ursnyggt om man kombinerar hårfärger i varma och kalla toner.



3. Olika typer av slingor och effekter.

Det finns fyra olika typer av slingmetoder man kan använda sig av:

Folieslingor- Passar bäst till halvlångt till långt hår. Effekten kan variera från att vara tunna, fina slingor som upplevs som ett skimmer (vävning) eller lite kraftigare, mer randiga effekter (hela passéer).

Slinghätta -Passar bäst till kortare hår. Effekten blir tunna fina slingor för att få ett jämnt resultat. Kan med fördel användas för att trolla bort utväxten.

Fri hand -Här "målar" man på slingorna med ex. pensel, kam eller applikatorflaska. Den här metoden är smidig då man kan lägga slingorna precis där man vill ha dem.

Hela partier- Används ofta när man vill kombinera olika färger i större fält, ex underhåret i en färg och överhåret i en annan. Avskiljs ofta med folie för att färgerna inte ska blanda sig.


Färga själv hemma?

På senare tid har hemma-kiten slagit igenom stort på marknaden.
Självklart är det ett billigare alternativ än att gå till frisören och färga håret, men det kan också vara en riktigtdålig investering. Ofta slutar det med att du får boka tid hos frisören i alla fall för att du inte blivit nöjd med färgen.

Skulle du i ändå välja att färga själv hemma, rekommenderas en toning isället för en permanent färg, och då i en nyans som ligger nära din nuvarande hårfärg.
En toning tvättas nämligen ur efter ungefär 8 tvättar.


- Det är lite tips om hårfärgning! Själv passar jag inte bra i FÖR mörkt hår, eftersom jag är blond egentligen så ser jag väldigt blek ut då! :)


hårfärgning

Hejsan, michelle bålser håret för vi ska färga varandras hår & hon trodde det skulle vara blött för hon brukar ha "Mood" & då ska man ha håret blött, men vi tog någon annan & den ska man ine ha blött hår i. Sitter i Michelles säng & är lite social med henne pappa & snart ska jag fära michelles hår om hon kan bli klar snart.. 

Kan visa resultat sen, vi köpte samma hårfärg, men eftersom hon har mörkare nu så kommer hennes bli mer åt det mörkbruna hållet & mitt ganska rött om man säger så. Mahogny heter den, hoppas på bra resultat! 
Hörs senare, PUSS

you were strong and I was not

Impossile - Shontelle droglåt. helt jäkla underbar, bästa just nu.

idag har jag varit på topphumör, mestadels av dagen iallafall, that's good, & om en timme åker jag till stan & möter Michelle och vi åker till Eber som har öppet hus, tror dock inte att dom har Samhällslinjen, men det är ändå värt att kolla eftersom Barn&Fritid med kan funka, men jag SKA gå Samhäll, hehe. nu ska jag plugga lite underbar svenska, sometimes life's a bitch


I think I wanna marry you!

tja/hej/god kväll/hejsan eller något. ska plugga lite svenska nu & sen sova! dagen sög så himla hårt, vaknade 6 för att ha utveckligssamtal klockan 7, sen ahr allting bara varit allmänt tråkigt & jobbigt. arg har jag också varit.
ingen bild idag, för jag hajr ingen ny & jag antar att ni är trötta på mina repris-bilder nu, hehehehe! men jag slänger nog in ett litet inlägg imorgonbitti innan skolan, right? PUSS SÖTISAR


att gilla sin egen status, är som att high-fivea sig själv

hej på er, vi tänkte faktiskt göra ett videoinlägg igårkväll, men det blev inte av, för att.. ehm, vi skulle testa ett "cirkustrick" och ha ett ben på varandras axlar, det gick bra till en början, sen ramlade michelle bakåt, in i mitt fönster & klockan var tre på natten, jag undrar hur många vi väckte, ändå kom ingen in till oss & frågade hur vi mådde, dom sov väl antar jag..
just nu sitter vi här & min pappa lagar mat, hungriga tjejer. sen ska michelle på tränig & jag ska in till stan med la familia & lämna in mobilen på lagning :(
bloggar mer lite senare. PUSSEN



bild för någon månad sen, älskar dig

01.26

tjena paddor! nejdå, ni är inga paddor mina små kära läsare. jag & michelle spelade nyss kort, vi körde bluff & jag vann stort. eller?!?!?!?!
imorgon ska vi lämna in min älskade mobil på lagning, kommer väl få någon awesome lånemobil, älska! iallafall, och så ska vi köpa en tapet till michelle, med paddor på. sketafint! :D XD :) :P :)
vill, orkar & kan inte blogga mer nu. PUSSEn


tja

ville bara säga att jag lever! kom hem för någon halvtimme sen från nattis & nu ska jag typ sova, för jag är sjukigt trott & ska träffa michelle relativt tidigt imorgon, hon sover här. har inte så mycket mer att säga. ha en fin fredagskväll, som är slut om en kvart lo, PUSS

plugg

rubriken talar om vad jag gör just nu. engelskaböckerna anfaller mig.. helt seriöst. men jag behöver rätt så höga betyg för att komma in på mitt förstahandsval på gymnasium, och då behöver jag vg/mvg i ALLA ämnen..

nog om skolan & betyg. dagen var seg. väldigt seg. men nu är den snart över & jag längtar tills jag får sova sen, för sover jag nu kommer jag vakna inatt typ & vara pigg = inte bra! så jag ska hålla mig vaken. och fortsätta med engelskan i några år till..

imorgon har vi lite sovmorgon, vi ska vara på stadsbiblioteket klockan kvart över 9. sen lunch & tre lektioner, sen är det helg!!!!!!! wonderbart, eller vad? träffar min lilla ängel imorgon, som fyller år på lördag, grattis bästavän!
nu ska jag fortsätta plugga, det behövs! PUSS BABES

hey mister lover

tja på er, skolan gick riktigt snabbt idag faktiskt, & på bilden målar vi av konstnärers konstverk, och äntligen är det något roligt på bilden, behöver ett mvg i det, så jag får kämpa!! kom precis hem från maxi, träffade min kära vän michelle, som jag inte har träffat på typ 2 veckor, bra! men iallafall, fri från plugg idag, livet leker ibland!

KUL att mina 10 timmar är slut på spotify, jag vet att open suger, men jag orkar inte betala för premium...
just nu sitter jag & funderar på hur jag ska ha håret imorgon, platt/lockigt??!?!
uppdaterar senare, PUSS

s t e n d ö d

godmorgon, imorse somnade jag om flera gånger & trodde att jag aldrig skulle komma upp, men nu är jag uppe på fötterna. i think. nu ska jag gå & äta frukost för er som bryr er. senare träffar jag michelle! puss

done

NU ÄR DEN KLAR. bara en enkel & eftersom jag suger på att fixa headers, så får jag tacka min underbara vän Sara, tack gullet!

Im might let you check upon it

håller på att ändra headern, så det kanske ser lite cp ut nu. men fixar det snart. hörs senare


saknar dig asmycket, längensen vi sågs, spyhot på fredag?

tja, rubriken gjorde min kväll igår. oh, herregud! anyway skolan var bra, eller Moas egna gympalektion var grym, fast jag skar upp handen på en glasbit som låg på golvet i idrottshallen, jag vet inte ifall det sitter glas i handen, men det tror jag inte. idag ska jag.. inte göra någonting, har ingenting planerat i veckan förrän helgen, då jag träffar nattis på fredagkväll & michelle på lördag, sover där eller här. SPYHOT!!!!!!

right now: pratar med felicia & är bara helt slut, inte bvara pågrund av gympalektionen, bara allmänt. ögonen strävar neråt.. åh!

bloggar kanske lite senare, ett kort-jag lever-inlägg. nu ska jag fortsätta prata med min sjuka vän. ciao



HAHAHA, inte alls gammal...

then I'm speaking to myself

tja, dålig uppdatering, jag vet. men vad ska jag göra? jag har massa med skolan & annat. så det får bli när det blir liksom. iallafall, morgonen har sugit. är så sjukt trött. inatt har jag gått i sömnen & vaknat varje timme & trott att jag är försenad till skolan utan att klockan ens har ringt, hej trögtjej.
idag har jag träning, så då uppdaterar jag inte förrän ikväll, så ni vet! :) puss




21.28

sitter & webbar med felicia, och ska snart dra på en film & typ sova, eftersom jag ska upp vid typ 7 imorgon, för att jag & fia ska mötas vid halv 9 och cykla till gymnasiemässan på louis de geer, som börjar vid 9. lär ju bara vara pissmycket folk där! efter det vet jag inte vad jag gör, det beror på när vi drar från mässan, på kvällen träffar jag sofi! PUSSEN

tell them I was happy, and that my heart was open

fredag. ikväll blir det lugnt, ska inte göra någonting. kanske idol, även om jag inte är den som direkt följer det, men ibland är det väl bra, eller hur ska jag veta? har ju inte ens kollat...

just nu har jag beslutsångest om vilken film jag ska se.. ser väl båda, vi hörs. kan ju slänga in ett inlägg ikväll, så att ni vet att jag lever liksom ;)

give me that wonderful smile again

TJA! sitter och lyssnar på musik, lever! vet ni?! vi är helt klara med musikvideon, så den kommer upp här snart, när vi "får" lägga upp den, men vi kanske ska ändra om några smådetaljer eventuellt, så håll utkik, för den kommer upp snart, hehe. efter skolan drog vi hem till sandra, och gjorde klart det, sen träffade jag nattis, vi gick omkring lite & snackade om allt mellan himmel & jord. jag älskar dig bästavän!
imorgon har jag inget planerat, tror jag? antingen hemmakväll, eftersom jag & fia ska på gymnasiemässa på lördagmorgon kl 9, helt sjukt att dom måste ha sden så tidigt, men whatever, sen efter det så kommer sofi hit, duktiga vi är som ska vara barnvakt hela lördagen, japp. det börjar bli ett långt inlägg för att vara jag, haha!
men nu vet ni vad jag har gjort & ska göra. bloggar kanske imorgon innan skolan. underbara fredag



gammal bild

what you doing? meet me in the corner?

ojoj, här har det inte bloggats på ett par dagar, men skolan tar mitt liv typ. men jag måste faktiskt erkänna att det var skönt & relativt kul ändå, & mina vänner som lyser upp mina dagar!
just nu sitter jag & gosar i min fleecefilt & fryser. & snackar med bästavän, imorgon blir det zumba tror jag.
HAHAHA förut ringde julia mig när jag låg & halvsov & sa något om oskar & en snarkande gris (????) men jag tror jag fattade vad hon menade, eller? ae, får prata med henne sen!
vill ni veta en sak? jag fick ett foto av min farfar i söndags, och den bilden visar min släkt för hela fem generationer sedan, sjukt! iallafall, hehe... nu ska jag fortsätta med det jag gör, alltså ingenting.
puss



och just det, michelle åker till Lettland imorgon, på cirkussak, lycka till älskliiiiiiiing!


ett leende betyder inte alltid att du är glad

godmorgon, mitt smarto som sover till nästan halv ett & ska lägga mig i allafall rätt skapligt idag för att ens klara skoldagen imorgon, men det var ialafall riktigt skönt att sova ut! hehe.
vid kvart över 3 möter jag sofi & vi ska hälsa på släkten lite, sen får jag se om vi gör något efter det, men det återstår väl att se..

just det, jag bloggade väl ingenting igår? sorry for that men jag hann verkligen inte, eller jo, men jag hade väl ingen vilja till att göra det. igår var jag bara hemma, spenderade kvällen med min syster faktiskt! första kvällen hemma på över en vecka, wonderbart.
vi hörs när vi hörs & här får ni en bild från förrförra året!



syster


paranormal activity 3

förstår inte ens hur jag vågade, hehe. men vi såg den, & nu är det över. snart ska vi ladda ner 1 & 2an med, som jag redan sett femtioelva gånger. nu ska vi fortsätta äta godis & ha paranormal-maraton. PUSSEN

ville bara säga att..

jag lever! jag har inte bloggat på ett tag nu, men igår hade jag somsagt igen tillgång till dator.

just nu sitter jag här med nattis, vi chillar & gör mest ingenting. imorgon vet jag inte vad jag hittar på, la familia går på bio, smurfarna!!!!! hehe.. men jag ska inte med, nattis ska till ikea, älska livet.. nae, men jag hittar på något.
på lördasg träffar jag min saknade michelle, hihi. vet inte än om jag sover där, men det får vi se!
nu ska jag avsluta detta, PUSS





söta bilder jag inte har visat förut, hähä. saknar mitt blonda hår ibland, fast ne.

godmorgon världen

ingen sovmorgon idag, inte, haha. men alarmet satte jag på kl 09, för jag ska åka hemifrån lite innan 11.
imorgon sover antagligen nattis hos mig, hihi. nu hinner jag inte blogga mer, ville bara uppdatera mig lite!
ha en bra onsdag, puss



you don't need to lie, because I already know the truth

I don't know the answers, but I always wonder how

hej på er! idag har jag haft en familjedag typ, först åkte jag, mamma & alexandra & bowlade i vilbergen, & sen till maxi där jag fick med mig lite saker hem. ni får bild nedan.
bästa moa lignell, drog. det är sjukt hur jag saknar praon. skulle nästan vilja jobba där mer än att ha lov, am I saying this? aja, men det kommer väl fler gånger.. nu ska jag ta & städa lite, om jag orkar hehe.
vi hörs när vi hörs babes. peace







ja, bilderna är lite fail, men ni ser iallafall vad det är, hähä. puss


RSS 2.0